09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

onların bi sünnet olayı var o da narkozla yapılıyo artık hem de doğar doğmaz

Bence de öyle

Sorsan ağlıyolar sünnet askerlik vs. bizim de var diye

Okursan askerlik te 5 ay oluyo hatta kuzenim gitti tatil yaptım oh be diyodu
Burda daha çok yoruluyomuş iş güç varken

Arada bana laf soksan da ben de seni cok seviyorum bebişim
Az kaldı surda aksama

ben seni sevdiğimden yapıyorum tatlım,senle uğraşmka hoşuma gidiyo bazen,eğlenceli oluyo,sen kaldırıyosun diye yapıyorum..başkasına da yapmam pek zaten..ama hoşlanmıyosan yapmam valla..

ben seni sevdiğimden yapıyorum tatlım,senle uğraşmka hoşuma gidiyo bazen,eğlenceli oluyo,sen kaldırıyosun diye yapıyorum..başkasına da yapmam pek zaten..ama hoşlanmıyosan yapmam valla..

elmik ölecen mi la yoksa

Qui ben de ona az önce aynı şeyi sordum :))

Olur mu askolsun, sizin bana takılmanız hosuma gidiyo. Ben de size küfrediyorum icimden oldu da bittii

elmik ölecen mi la yoksa

Qui ben de ona az önce aynı şeyi sordum :))
neyi sordun ben görmedim onu?
tövbe de beee,o nası laf öyle..

Olur mu askolsun, sizin bana takılmanız hosuma gidiyo. Ben de size küfrediyorum icimden oldu da bittii

içinden etme kuzum,dışından et,içinde patlamasın..bana bişi olmaz küfürden çekinmem..geçen ousla giderken yolda,bişi oldu,ankaralı ağzımı açtırmasınlar dedim.o da diyo ki sen küfredemezsin öyle çok ağır kibarcıksın sen dedi,bi laf söledim aha böyle kaldı

allah gecinden versin, ölümü de düşünmek lazım zaten heran. Ay nasıl yanacaz :26:

aaa niye düşünüyomuşum ayol,hem de her an...düşünemem valla,hayat kısa ölümü düşünerek harcayamam..hayatı düşünürsek,güzel yaşamayı,çevremize kendimize yakınlarımıza güzel anlar yaşatarak yaşamayı,zaten öyle nası yanıcaz diye düşünmeye gerek kalmaz bence..:)

bana özleden dedi ki; seni inanılmaz seviyorum bitanesin balsın şekersin Ben de varol gocum dedim

Yok ya saka bir tarafa ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Çeki kızdırmayı, seninbeni kızdırmanı ve yakınlığını. Nicke küfretmeyi fln
allah gecinden versin, ölümü de düşünmek lazım zaten heran. Ay nasıl yanacaz :26:

Karıştırma oraları

Peki ben sana bişi sorcam. Ben intihar etsem cenaze namazım kılınmaz mı

nasıl neşeliydim şu msjın içimi kuruttu be :18:

konuyu değiştirelim

elmik kk ya ilk üye olduğumda senden korkuyodum bi de asude var senin arkadaşın ondan hala tırsıyıorum

nick de bana çok gizemli geliyodu

Asudeyi o kadar cok severim ki lafım meclisten dışarı bin tane üye de gelse arkadas olarak onun yeri bambaşka.

Biz senle birbirimize girmiştik örtmen topiğinde

Kılınmaz kılınsa da kabul olmaz diyolar ama
Ben bilemem yine de
Kabul edip etmeyecek olan bilir

Peki tam ölmeden önce töbe etsem.

Asudeyi o kadar cok severim ki lafım meclisten dışarı bin tane üye de gelse arkadas olarak onun yeri bambaşka.

Biz senle birbirimize girmiştik örtmen topiğinde

Peki tam ölmeden önce töbe etsem.

bi arkadaşın daha vardı uı oldu kız,onu çok beğenirdim nicki çok değişikti.

tövbe etmek ne demek o günahı işlemeyeceğine söz vermek ama sen tövbe edip intihar ediyorsun o zaman tabii Allah bilir de geçerliği olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…