bi arkadaşın daha vardı uı oldu kız,onu çok beğenirdim nicki çok değişikti.
tövbe etmek ne demek o günahı işlemeyeceğine söz vermek ama sen tövbe edip intihar ediyorsun o zaman tabii Allah bilir de geçerliği olmaz bence.
Ay kimdi ki acaba. Hatırlayamadım valla. Hepsi gecmişte kaldı aslında en cok ona üzülüyorum biliyo musun?
Ciddi misin, epeydir düşünüyorum bunu. Herkese bir mektup yazıyorum, size de yazıyorum :) Ve gidiyorum
Kızlar ben çıkıyorum
Bana dua ederseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim şimdiden
Görüşmek üzere
Peki tam ölmeden önce töbe etsem.
hakkında hayırlısı olsun Çek
kadiş şimdi gördüm bunu, ne varsa dünürümde var, sarılalımgel dünürüm sarılalım
ben de sana küfretmeyi seviyorum, beni günahlara sokmanı seviyorumbana özleden dedi ki; seni inanılmaz seviyorum bitanesin balsın şekersinBen de varol gocum dedim
Yok ya saka bir tarafa ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Çeki kızdırmayı, seninbeni kızdırmanı ve yakınlığını. Nicke küfretmeyi fln
Peki ben sana bişi sorcam. Ben intihar etsem cenaze namazım kılınmaz mı
Sen de bana abla gibi görünüyordunnick de bana çok gizemli geliyodu
Kızlar ben çıkıyorum
Teşekkür ederim şimdiden
Görüşmek üzere
Ay kimdi ki acaba. Hatırlayamadım valla. Hepsi gecmişte kaldı aslında en cok ona üzülüyorum biliyo musun?
Ciddi misin, epeydir düşünüyorum bunu. Herkese bir mektup yazıyorum, size de yazıyorum :) Ve gidiyorum
Ben bir kitap okumustum, adi "Her cözüme bir sorun"
Bi kiz hayatindan hic memnun degil, ve herkese bir mektup yaziyor, icini döküyor, herseyi herkesin yüzüne vuruyor falan.
Ailesine arkadaslarina herkese yaziyor ve intihar etmeye karar veriyor.
Mektuplari postaya veriyor.
Bi otel odasina gidip intihar etmek istiyor. Hap ile.
Ve biseyler oluyor edemiyor.
Herkesin eline mektuplar geciyor ve ertesi gün o kizin ölmedigini ögreniyorlar.
Sonra kiz tek tek herkese aciklama yapiyor, cogu küsüyor kiza derken..
Baya biseyler oluyor ve sonra kizin hayati düzene giriyor.
O mektuplarlada icindekileri etrafindakilere bildirmis oluyor.
Öyle anlatasim geldi :44:
Aslinda eglenceli bi kitap
Ama sen aklindan öyle seyler gecirme elmayra
Kızlar ben çıkıyorum
Teşekkür ederim şimdiden
Görüşmek üzere
buldum baal zebub mu ne oydu.
elmoş ne diyosun sen kalbime mi indireceksin tövbe ya.cana kıymak günahların en büyüğü biliyosun ve affı da yok.
Ne saçmalıyosun senne intiharı ne tövbesi
Tövbe et namaza başla vs bunu biliyodum da
Tövbe edip intihar edeni yeni duydum
Ben şimdi çıkmalıyım
Dönünce çekmeye devam ederim kulaklarını
kadiş şimdi gördüm bunu, ne varsa dünürümde var, sarılalımgerisine de
ben de sana küfretmeyi seviyorum, beni günahlara sokmanı seviyorum
Sen intihar etsen cenaze namazından önce ahirette sittin sene cayııır cayııır yanacağını düşün, sonuçta sen Allaha şirk koşuyorsun, senin verdiğn canı ben alırım diyorsun. Sonsuza dek zebanilerle mutlu mesut yanıyorsun :)
Zaten senin rızkın tükendiyse, sen intihar etmesen de o vakit öleceksin. Ama intihar ederek ikinci tercihi yapmış oluyorsun ve Allahın rızasını da kaybetmiş oluyorsun.
Sen de bana abla gibi görünüyordun
Allah kolaylık versin canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ben bir kitap okumustum, adi "Her cözüme bir sorun"
Bi kiz hayatindan hic memnun degil, ve herkese bir mektup yaziyor, icini döküyor, herseyi herkesin yüzüne vuruyor falan.
Ailesine arkadaslarina herkese yaziyor ve intihar etmeye karar veriyor.
Mektuplari postaya veriyor.
Bi otel odasina gidip intihar etmek istiyor. Hap ile.
Ve biseyler oluyor edemiyor.
Herkesin eline mektuplar geciyor ve ertesi gün o kizin ölmedigini ögreniyorlar.
Sonra kiz tek tek herkese aciklama yapiyor, cogu küsüyor kiza derken..
Baya biseyler oluyor ve sonra kizin hayati düzene giriyor.
O mektuplarlada icindekileri etrafindakilere bildirmis oluyor.
Öyle anlatasim geldi :44:
Aslinda eglenceli bi kitap
Ama sen aklindan öyle seyler gecirme elmayra
Sen de tavsiyeyi vermişsin vermişsin, yapma diyorsun
Tavisyeme uyabilir cünkü ordaki kiz intihar etmedi
Ama kitabin sonunda kiz zengin oluyodu
intihar sabrın son noktası çaresizliğin dibi sanırım.insan hayatta ne acılara alışıyor ki yine de yaşamaktan vaz geçmiyor.bu dünyada çekip bi de cana kıyıp ahirette bunu çekmeyi istemesin kimse.
Ben de bileklerimi iki ciziktirip kanı görünce bayılmışımBi kere intihara teşebbüs ettim, ergenlik bunalımı işte.
Hap içtim, üstüne krize girdim, üstüne acilde sakibleştirici yaptılar, üstüne ben zaten sakinleştirici içmişim. Meğersem anamın sinir haplarını da içmişim :) Boynum 6 saat boyunca aralıksız kasıldı, istem dışı öne doğru gidiyordu ve ben nefessiz kalıyordum. Ölecem diye korktum hahahahha
Netice: Sabah ağzım burnum ölümüne şişmiş, ve ben 1 hafta boyunca uyumuştum hapların etkisiyle.
Hala alacak nefesim varmış, ölseydim ne olacaktı, şimdi o zamanki tahammül edemediğim dertlerimden hangileri kaldı? Hepsi geçti, hepsi unutuldu.
Herşeyin tek çözümü var "SABIR".
Ben de bileklerimi iki ciziktirip kanı görünce bayılmışımAnnem de öldüm sanmış bana sarıla sarıla ağlamış O sarsarken ben de öldüm sandım ben de ağlamaya baslayınca kadın dirildim diye öteki tarafa gidiyordu korkudan
muahahahahahhahahahahahahaha
Ben de bileklerimi iki ciziktirip kanı görünce bayılmışımAnnem de öldüm sanmış bana sarıla sarıla ağlamış O sarsarken ben de öldüm sandım ben de ağlamaya baslayınca kadın dirildim diye öteki tarafa gidiyordu korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?