09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende bizim kızlar nerede diyorum herkes burada toplanmış.

Pat diye daldım pardon.. Selamlar sevgiler efenimm

bende myomlu karılar topiklerine takılıyorum

kendimi yavaş yavaş ameliyata hazırlıyorum :18::18::18::18::18::18:
noldu gittin mi doktora? yoksa kuruntu mu teşhisini kendin mi koydun??:):)

cennetimden bakarken sğper filmi ben de çok ağlamıştım beee

bende myomlu karılar topiklerine takılıyorum

kendimi yavaş yavaş ameliyata hazırlıyorum :18::18::18::18::18::18:

canım ameliyat mı olacaksın korkma canım benim öyle korkulacak bir ameliyat değil benim annemde oldu biliyorum Allah'ım acl şifalar versin.

Şampiyonu bende izlemek istiyorum eski ama methini çok duydum

Abla Fallen Cool hep burada baksana bende gördüm geldim damladım davetsiz misafir olaraktan bacadan giriyoruz

Fallen burada zaten :13: iyi yaptın gel sende senin yemeği görseler varya biterler kesin

merhaba hoşgeldiniz..
"sizin" kızlar kim bilmiyorum ama biz tanışmadık sanırım:)

ablacım buyur gel tanışalım kaynaşalım öpüşelim koklaşalım kibleşelim bi de

Geldim bile hep gizli gizli okuyorum yazdıklarınızı hele sipirmen olayına bitiyorum az kaldı kib edecem onuda

merhaba hoşgeldiniz..
"sizin" kızlar kim bilmiyorum ama biz tanışmadık sanırım:)

ablacım buyur gel tanışalım kaynaşalım öpüşelim koklaşalım kibleşelim bi de

Onlar fallenangel ve coolcul kendileriyle başka topikten tanışırız da burada görünce yazayım dedim. Tanışalım ben dejavu_one. Uzun süredir kk da ikamet etmekteyim.

Fallen burada zaten :13: iyi yaptın gel sende senin yemeği görseler varya biterler kesin

Geldim bile hep gizli gizli okuyorum yazdıklarınızı hele sipirmen olayına bitiyorum az kaldı kib edecem onuda

hmm Fallen buraya üye yani valla bilmiyorum abla benim yarışmadaki yemeğimi beğenirler mi önce bana ısınsanlar da dimi pat diye daldım topiğe damdan düştümm

ne yemeğiymiş o,ben bu arada mütemadiyen açım abla..böyle devamlı bişiler yemek istiyorum..bazen oluyo böyle,sonra da iştahım tamamen gidiyo,dengesiz miyim neyim ben ya??

yoksa sen kürk mantolu nun 2. üyeliği miisin

İYİYİZ meleğim sen nasılsın ?? ne var ne yok yaz hele gelişmeleri :)

Yazmayayım can sıkıcı sahiden, sabahın köründe işten izin almak zorunda kaldım, buraya gelmiş görev için, bayağı hararetli bir kavga yaşadık, kalktım eve geldim, annemede kırk saat başım ağrıyor izin aldım diye dil döktüm
Çok asabım bozuk

merhaba ben de quarta,gördüğün gibi:) bazıları böyle gereksiz bi samimiyetle dalıyo da ondan öyle gıcık şekilde yazdım sanırım,:)
bana da gönderirsen yemekten anında kanım kaynadı gitti valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…