09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen bebeğim rahatım çok şükür ibo boşanmış ona bakıodum

2 dakka magazine takıldım toz oldunuz bir geldim offff sayfalar olmuş
dejavu selam bibiğim nsılsın

O zaman takılmıcma magazine burada durucaksın canımm kaçırmak istemiyorsan ibo mu boşanmış Tatlıses mi hadi ya hiç şaşırmadım desem karısını oldum olası sevmedim para için evlendi onunla Derya'ya neler yaptı kaçırttı kadını. Tabii çocukta doğurdu zaten para gelecek göstermiştir gerçek yüzünü. İbo da kanıp evlenmeseydi. Sen gül gibi Derya'dann boşan onunla evlen mantığa bak

bende yaptımki bir kerem

Gördüm şimdi canım orada teşekkür ettim buradan da edeyim çok teşekkürler beğenmene sevindim çok yoruldum ama canım valla. Ben sizi çok özledim ama Kardelen de öbür topiğe çok girmiyor nerede bu kızlar diyordum tesadüfen gördüm yaa

Daha iyi olur tatlım rahatçana konuşuruz hiç değilse..
Annenin durumunu biliyorum oda haklı tabi bişey diyemiyorum onada..
Birde çok hassaz birisi mesleki yönden yani,ne işinden nede senden vazgeçemiyor albert hazretleri..
Dediğin yerlerdesabit kalsa inan hiçsorun bile olmaz,ama bu böyle farklı birgörevde sıkıntıda orada zaten..
Hemen sıkıntıya kapılma hiç belli olmaz yinede durumlar

hanımabla yarışması nerde onu bilemedim ben de oy atayım ?

Hangi yarışma yemek mi enler mi..
Yemek ise onu kazen açıyor konu olarak ..

İşte bende tam da bunu söylüyorum kuzum benim. Tam da bunu...
Ben kendimi gerçekten önemsiz hissediyorum, gerçekten...

elmayra listeleri oylamaya açacak bu akşam, geç kalmış olabilirsiniz göndermekte.

bu msjı kk ya girer girmez gördüm atlayayım hemen dedim

bu gece mi açılıyo listeler oleyyyy kk ya heyecan geliyo

en ısınamadığıma seni oylıycam şimdiden bil arkadandan oylamış gibi olmayayım hahahaha :)

Son düzenleme:

oylamada adım olsun da kategorisi önemli değil kadiş

geldim bebişim cumayı bensiz kapatmayın didim

İyi yaptın :)

Dayağı yicen en sonunda haaa
Elmiş enlerde kazananlara ödül varmı ona göre kulis yapacam da

Var abla Kazen bölümün birine adını verecekmiş
Hoşbulduk elmayram daldım böyle ama umarım kızmamışsınız müsait değilseniz gidebilirim :26:

Estagfrllah canım benim basımla beraber
pimkie

dün yoktun, kötü bişey yoktur inşallah

puhahahahahha alemsin

ben sana özelden anlatırım cnm

elmayra listeleri oylamaya açacak bu akşam, geç kalmış olabilirsiniz göndermekte.

Bu akşam mı :26: 30 aralık değil miydi en son oylama da 1 aralık başlayacak deniyordu Elmayra bitti mi süre :18:

Bu gece acmak zorundayım cnm. Haftasonu yapamıycam maalesef. Bu gece son, biran evvel gönderin bana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…