- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
aynen bebeğim rahatım çok şükür ibo boşanmış ona bakıodum
2 dakka magazine takıldım toz oldunuz bir geldim offff sayfalar olmuş
dejavu selam bibiğim nsılsın
bende yaptımki bir kerem
elmayra listeleri oylamaya açacak bu akşam, geç kalmış olabilirsiniz göndermekte.
Tamam ablacığım, müsait olduğumuz bir gün uzun uzun konuşuruz, şimdi annem duysun istemiyorum çünkü zaten albert pek makbul değil onun gözünde. Bugün sahile indik konuşuyoruz, 3 defa aradılar. Tayini çıktı hazır bekliyor, bu yıl geldimi butaraflara gelmedi, devreleri çırpınırken o batıda sosyalleşemezmiş. Banane yaaa, o madem işini-gücünü benden önemli tutuyor, kalakalsın işiyle gücüyle. Abla yerleşik düzenimiz olsa patnos'a-yüksekova'ya-ığdır'a giderim. Düşünmem, tereddüt etmem. Orası da memleketin bir parçası ve hizmet bekler. Amaaaaaaaaa bu 2 gün var 10 gün yok. Bende ki kısmete bak ya
hanımabla yarışması nerde onu bilemedim ben de oy atayım ?
İşte bende tam da bunu söylüyorum kuzum benim. Tam da bunu...Canımm zor çok zor senin açından da gerçekten kaldırılacak şeyler değil haklısın o görevi geri söyleyemem diyor, sen habersiz kalıyorsun nerede olduğunu bile bilmiyorsun özlem bir yandan merak bir yandan, önemsiz hissetmek başka yandan ama onu da direkt suçlayamıyorum hayatında kim olsa kime değer verse aşk başka meslek başka olacak onun için. Onun alanlarına girmeyeceksin yeriniz ayrı olacak ama bekleyeceksin hep dönmesini, aramasını zor.. Sağlığın herşeyden önemli alacağın kararda da seni suçlayamaz sen denedin hem de çok defa ve ayrılıkta yaşadınız. Hiç olmazsa denedim elimden geleni yaptım diyebilirsin ama sen de bir ana baba evladınız tırnağın kanasa onlar üzülür. Hakkında hayırlısı olsun balım..
Canım benim Rabbim hakkında hayırlısını göstersin sana sağlık, ruh hali elden gittikten sonra aşkta kalmaz olduğu yerde aşk dingin ruhları sever, ilgiyi sever, önem verilmişliği, özel hissettirilmeyi sever haklısın. Onun da haklı yanları var ama bu kadarı sana göre değil anlaşılan yine de iyi düşünmeden kararlar verme.
ben daha aday bile göndermedim bu akşam bakayım bakalım da göndereyim yaa. Beni yazan oldu mu acaba hatırlayıp bu sene adaylar içinde olacak mıyım bilmem :26:
onun cocuk sorunu yok canım yapar
Bu akşam mı :26: 30 aralık değil miydi en son oylama da 1 aralık başlayacak deniyordu Elmayra bitti mi süre :18:
Daha iyi olur tatlım rahatçana konuşuruz hiç değilse..
Annenin durumunu biliyorum oda haklı tabi bişey diyemiyorum onada..
Birde çok hassaz birisi mesleki yönden yani,ne işinden nede senden vazgeçemiyor albert hazretleri..
Dediğin yerlerdesabit kalsa inan hiçsorun bile olmaz,ama bu böyle farklı birgörevde sıkıntıda orada zaten..
Hemen sıkıntıya kapılma hiç belli olmaz yinede durumlar
abla bu kızın derdide benı gebertecek :)))
İşte bende tam da bunu söylüyorum kuzum benim. Tam da bunu...
Ben kendimi gerçekten önemsiz hissediyorum, gerçekten...
elmayra listeleri oylamaya açacak bu akşam, geç kalmış olabilirsiniz göndermekte.
bu msjı kk ya girer girmez gördüm atlayayım hemen dedim
bu gece mi açılıyo listeler oleyyyy kk ya heyecan geliyo
en ısınamadığıma seni oylıycam şimdiden bil arkadandan oylamış gibi olmayayım hahahaha :)
geldim bebişim cumayı bensiz kapatmayın didim
Elmiş enlerde kazananlara ödül varmı ona göre kulis yapacam da
Hoşbulduk elmayram daldım böyle ama umarım kızmamışsınız müsait değilseniz gidebilirim :26:
pimkie
dün yoktun, kötü bişey yoktur inşallah
aşkolsun niye kazanamadın ki
peki nası alınıyo bu kürkler yahu,ben biliyosunuz pek bilmem kuralları falan...
amanın o da ne öyleben bundan yemek istiyorum yaaa...:84:
ellerine sağlık şahane olmuş...
benim elim lezztelidir ama keyfim olacak ki mutfağa giricem,ancak oğlumla yapınca eğlenceli oluyo,o da saatler sürüyo ve mutfak haşat oluyo:):)bunları hayatta yapamam ama o kadar marifetli değilim,valla helal olsun nefis görünüyo...
Bu akşam mı :26: 30 aralık değil miydi en son oylama da 1 aralık başlayacak deniyordu Elmayra bitti mi süre :18:
bu msjı kk ya girer girmez gördüm atlayayım hemen dedim
bu gece mi açılıyo listeler oleyyyy kk ya heyecan geliyo
en ısınamadığıma seni oylıycam şimdiden bil arkadandan oylamış gibi olmayayım hahahaha :)
Ben enlerde üyelerimi göndereceğimde kendimizi de yazabiliyormuyuz
Elmik kaçta açılacak tam olarak?
Yarın da yokum ya ölürüm meraktan :)
Zeki müren de bizi görecek mi
Canım yetiştirebilirsem cıkmadan acarım, yetiştiremezsem gece acarım
Ben enlerde üyelerimi göndereceğimde kendimizi de yazabiliyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?