- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
İyi halt ettin
Yarışmayı kazanamadım ki nasıl vereyim. Baska yerden kazanınca vericem
amanın o da ne öyleHoşbulduk elmayram daldım böyle ama umarım kızmamışsınız müsait değilseniz gidebilirim :26:
se yemek topiğine gel o zaman gözün gönlün şenlensin çeşit çeşit herşey var.
anladımm. Öyle olmuş olabilir evet bende sevmem öyle insanları ama bizim arkadaşları görünce dur bi yazayım demiştim :26:
Valla canım beğenir misin bilmem hanım ablam çok iltifat etti ama yarışma var ya oraya katıldım da yöresel yemeklerde onu diyor. Çok çeşit var seç beğen al yani.
ımm yenisin galiba... konunu bileydim keşkeee
Kısmen aynı evet, iki baskın karakter...Biri kırmıyor-düşürmüyor burnunu... Hiç habersiz ortadan kaybolmaları beni hasta ediyor artık, üzülmeyi geçtim sağlığım elden gidiyor, saçlarım dökülmeye başladı-korkunç derecede hemde, taşikardi yaşıyorum sık sık, geçen hafta bu yüzden kardiyologa gittim efor ekg bir sürü şey yapıldı, sonuç-hayatındaki gerginliği bitirYa abla görev yeri değişecek yine ne kadar süreliğine-söyleyemem, neresi-söyleyemem. Evlensem ne olacak, nerede beyefendi-görevde, afganistanda-yemende-kuzey ırakta-kosovada... Yok ya gebersemde aşktan sevgiden ben bu durumu kaldıramıyorum-önemsiz hissediyorum kendimi. Önemsiz hissettikçe uysallığım canavarlığa dönüşüyor. Gözlerimin içi güler benim, rimelsiz parlatıcısız oda değiştirmem bu adamın yüzünden saçımı bile taramadığım günler oluyor. Enayi gibi hissediyorum kendimi
Tama senin olsun keleş abla
En'ler canım.
Abla annem buralarda, şimdi ayrıntıları duymasın o da, bu akşam babamla birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıyorlar, yarın için sen müsait saatini söyle ben arayayım seni ???
aşkolsun niye kazanamadın ki
peki nası alınıyo bu kürkler yahu,ben biliyosunuz pek bilmem kuralları falan...
amanın o da ne öyleben bundan yemek istiyorum yaaa...:84:
ellerine sağlık şahane olmuş...
benim elim lezztelidir ama keyfim olacak ki mutfağa giricem,ancak oğlumla yapınca eğlenceli oluyo,o da saatler sürüyo ve mutfak haşat oluyo:):)bunları hayatta yapamam ama o kadar marifetli değilim,valla helal olsun nefis görünüyo...
Gel berabercene paylaşalımmm :13::13:
nasıl yemek ama güzel demi
listede var mıyız o bile belli değilken biz seninle yarışa girdik
abla harika yaaa...:125:
canım çekti çok,ben de akşama içli köfte alim bari de nefsim körelsin biraz:):)
Ben sana dedim demi 2 inatçi keçi var karşımızda,biriniz alttan alacak durumu..Albert'ın konumunu en iyi ben biliyorum bunuda söylemiştim sana daha önce..Sana bunu anlatması söylemesi meslek olarak sakıncalı bitanem önce bunu kabul etmen lazım ..Bugün buradaysa yarın nerede olduğunu kestirmek inan çok zor...Nereye gittiğini sana söyleyemeyecek onun içinde zor bir durum inan ..Lütfen kendini çok fazla üzme hırpalama ourmu,bak bede çok üzülüyorum bu duruma
Yafrum ya yarın artur evde birde misafir gelecek koşturacam rahat konuşamamam herhalde,ama dışarı filan çıkarsa ararım seni..
Pazarteside hastaneye gidecez beraber göz kontrolümüz var
falleeeeeeeeeeeeen
BEN GELDİMMMMMMMMMMMMM kanlı nigar
Kısmen aynı evet, iki baskın karakter...Biri kırmıyor-düşürmüyor burnunu... Hiç habersiz ortadan kaybolmaları beni hasta ediyor artık, üzülmeyi geçtim sağlığım elden gidiyor, saçlarım dökülmeye başladı-korkunç derecede hemde, taşikardi yaşıyorum sık sık, geçen hafta bu yüzden kardiyologa gittim efor ekg bir sürü şey yapıldı, sonuç-hayatındaki gerginliği bitirYa abla görev yeri değişecek yine ne kadar süreliğine-söyleyemem, neresi-söyleyemem. Evlensem ne olacak, nerede beyefendi-görevde, afganistanda-yemende-kuzey ırakta-kosovada... Yok ya gebersemde aşktan sevgiden ben bu durumu kaldıramıyorum-önemsiz hissediyorum kendimi. Önemsiz hissettikçe uysallığım canavarlığa dönüşüyor. Gözlerimin içi güler benim, rimelsiz parlatıcısız oda değiştirmem bu adamın yüzünden saçımı bile taramadığım günler oluyor. Enayi gibi hissediyorum kendimi
Artık pes ettim, uğraşamayacağım sağlığım bozuluyor
1 aralıkta kartlar açılıyor :)
bakalım listede nerelerdeyiz.
geçicileri bitirdin kkdan çıkmıyon dimi
Canımm zor çok zor senin açından da gerçekten kaldırılacak şeyler değil haklısın o görevi geri söyleyemem diyor, sen habersiz kalıyorsun nerede olduğunu bile bilmiyorsun özlem bir yandan merak bir yandan, önemsiz hissetmek başka yandan ama onu da direkt suçlayamıyorum hayatında kim olsa kime değer verse aşk başka meslek başka olacak onun için. Onun alanlarına girmeyeceksin yeriniz ayrı olacak ama bekleyeceksin hep dönmesini, aramasını zor.. Sağlığın herşeyden önemli alacağın kararda da seni suçlayamaz sen denedin hem de çok defa ve ayrılıkta yaşadınız. Hiç olmazsa denedim elimden geleni yaptım diyebilirsin ama sen de bir ana baba evladınız tırnağın kanasa onlar üzülür. Hakkında hayırlısı olsun balım..
Canım benim Rabbim hakkında hayırlısını göstersin sana sağlık, ruh hali elden gittikten sonra aşkta kalmaz olduğu yerde aşk dingin ruhları sever, ilgiyi sever, önem verilmişliği, özel hissettirilmeyi sever haklısın. Onun da haklı yanları var ama bu kadarı sana göre değil anlaşılan yine de iyi düşünmeden kararlar verme.
ben daha aday bile göndermedim bu akşam bakayım bakalım da göndereyim yaa. Beni yazan oldu mu acaba hatırlayıp bu sene adaylar içinde olacak mıyım bilmem :26:
aynen bebeğim rahatım çok şükür ibo boşanmış ona bakıodum
2 dakka magazine takıldım toz oldunuz bir geldim offff sayfalar olmuş
dejavu selam bibiğim nsılsın
Guarta yarışmadaki yemeğime yaptığın yorum için çok teşekkür ederim canım benimm
bende şimdi gazete okurken gördüm şoşurdum
oğlan çocuğum olacak adını barış koyacağım diyordu geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?