09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

fallen daimi üye zaten görseler dibleri düşer bak gör

analı kızlı köfte gör bakk nasıl yapmış yemeği sponsoruda benim yani
bendede olur arada yiyorum sonra bırakıyorum bir anda yemeği
cıkksss değilim ben benim hepiniizn gizli takipçisiyim

Şimdi ettim geldim

Kuuzmmmm

selammmmmmmmm gururlu cumadan

Selam ipekcimm

Offf yaaaaaa noldu gene

3 tane kürkün olmuş, hala yeniyim diyor

Kıskanmayalımm litfennnnnn maviyi de aldım mı tamamdır

Abla
Biz yine girdik birbirimize

Yşne aynı konularmı yoksa

Hoşgeldin dejavucum

Hoşbulduk elmayram daldım böyle ama umarım kızmamışsınız müsait değilseniz gidebilirim :26:

se yemek topiğine gel o zaman gözün gönlün şenlensin çeşit çeşit herşey var.

Şimdi ettim geldim

Canım ne olduuu :26:

Ah canım yaa neden kavga ettiniz yine, sen izin almışsın o gelmiş ne güzel bir günde rahat ferah geçse sevinicem senin adına. Üzmeyin birbirinizi :26:

anladımm. Öyle olmuş olabilir evet bende sevmem öyle insanları ama bizim arkadaşları görünce dur bi yazayım demiştim :26:

Valla canım beğenir misin bilmem hanım ablam çok iltifat etti ama yarışma var ya oraya katıldım da yöresel yemeklerde onu diyor. Çok çeşit var seç beğen al yani.

Kuuzmmmm

Offf yaaaaaa noldu gene

Yşne aynı konularmı yoksa

Kısmen aynı evet, iki baskın karakter...Biri kırmıyor-düşürmüyor burnunu... Hiç habersiz ortadan kaybolmaları beni hasta ediyor artık, üzülmeyi geçtim sağlığım elden gidiyor, saçlarım dökülmeye başladı-korkunç derecede hemde, taşikardi yaşıyorum sık sık, geçen hafta bu yüzden kardiyologa gittim efor ekg bir sürü şey yapıldı, sonuç-hayatındaki gerginliği bitir Ya abla görev yeri değişecek yine ne kadar süreliğine-söyleyemem, neresi-söyleyemem. Evlensem ne olacak, nerede beyefendi-görevde, afganistanda-yemende-kuzey ırakta-kosovada... Yok ya gebersemde aşktan sevgiden ben bu durumu kaldıramıyorum-önemsiz hissediyorum kendimi. Önemsiz hissettikçe uysallığım canavarlığa dönüşüyor. Gözlerimin içi güler benim, rimelsiz parlatıcısız oda değiştirmem bu adamın yüzünden saçımı bile taramadığım günler oluyor. Enayi gibi hissediyorum kendimi

H

Canım ne olduuu :26:

Ah canım yaa neden kavga ettiniz yine, sen izin almışsın o gelmiş ne güzel bir günde rahat ferah geçse sevinicem senin adına. Üzmeyin birbirinizi :26:

Artık pes ettim, uğraşamayacağım sağlığım bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…