- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
bencil insanlar.
Ama nick mümkün olan en kısa sürede taşının bence
eşya filan önemli değil de bebek için sorun olabilir
aaaaa o zaman bekleyim ablacağımmm oyle gideyimmm bir taşla iki kuş vururum :) o koltuğa çıkmak çok kötü be ablammmm :26::26::26::26:
seviyorum sizi mucuk mucuk
Günaydın dedik
Selam hoş geldinnnnMerhabayın hanımlar nasılsınız
evet önemli olan bebek, ev bakıyoruz inşallah cebimize ve gönlümüze göre bir ev buluruz.
Daha rahat görüntü oluyorda ondanbana da bekle demişti doktor
sefiyozz seni kuzucumm
Ne celalleniyon kızzz
Selam hoş geldinnnn
ben de seni seviyorum ablacım
İlk istanbul'a taşındıgımızda ev malum yeni boyalı anlamadık tabi rutubet ve aktıgını...
Kış günüydü kombiyi çalıştırdık ve evi yerleştiriyorduk bir baktım kirişlerden ve duvarlardan resmen su akıyor..Sanırsın yagmur evin içine yagıyor..Ev sahibi arattık ve apartman sahipleriyle görüşme yapıldı arka cephe mantolandı ve rutubet sorunu bitti..
Yeni bina hemde 5 yıllık...
Neyseki bir üst kata taşındım...ara kattayyım rutubet sorunum yok..
Çekcim eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı Nickin başına, insanın içine sinmeyen ev cidden zor temizlik bile yapasın gelmiyo, benimde evden yana değilde komşularımdan yana derdim var büyüğünden küçüğüne kadar asansöre ve apartmana muz kabuğu çekirdek ve şekerleme kapları vs atma huylarından bıktım
Çekcim eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı Nickin başına, insanın içine sinmeyen ev cidden zor temizlik bile yapasın gelmiyo, benimde evden yana değilde komşularımdan yana derdim var büyüğünden küçüğüne kadar asansöre ve apartmana muz kabuğu çekirdek ve şekerleme kapları vs atma huylarından bıktım
selamlar kızlar,
çok geçmiş olsun çek herşeyin hayırlısı , İnşallhh en kısa zamanda güzel hamilelik haberini alırız
yanlız bişi dicem , sanırım kimyasal gebelik denen durumu yaşamışsın , hamile olduğumu öğrenmeden bi ay önce ben de buna benzer bi durum yaşadım yazdımmı buraya tam bilmiyorum ama fazla giremediğim için yazmamış olabilirim , doktor kimyasal gebelik sonrası çok kolay hamile kalınabiliyor hemen tutunuyor dedi haberin ola sonraki ayda haberimi aldım zaten
Yemekteyim arkamdan konuşmayın
Yemekteyim arkamdan konuşmayın
ARKA'ndan konuşmuyoruz zaten, konumuz başka
birisi beni kibleyecek :))
beni gören kaçıyo
insanların karnını acıktırıyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?