09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aaaaa o zaman bekleyim ablacağımmm oyle gideyimmm bir taşla iki kuş vururum :) o koltuğa çıkmak çok kötü be ablammmm :26::26::26::26:

Daha rahat görüntü oluyorda ondan bana da bekle demişti doktor

seviyorum sizi mucuk mucuk

sefiyozz seni kuzucumm

Günaydın dedik

Ne celalleniyon kızzz

Merhabayın hanımlar nasılsınız
Selam hoş geldinnnn

İlk istanbul'a taşındıgımızda ev malum yeni boyalı anlamadık tabi rutubet ve aktıgını...

Kış günüydü kombiyi çalıştırdık ve evi yerleştiriyorduk bir baktım kirişlerden ve duvarlardan resmen su akıyor..Sanırsın yagmur evin içine yagıyor..Ev sahibi arattık ve apartman sahipleriyle görüşme yapıldı arka cephe mantolandı ve rutubet sorunu bitti..

Yeni bina hemde 5 yıllık...

Neyseki bir üst kata taşındım...ara kattayyım rutubet sorunum yok..

Çekcim eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı Nickin başına, insanın içine sinmeyen ev cidden zor temizlik bile yapasın gelmiyo, benimde evden yana değilde komşularımdan yana derdim var büyüğünden küçüğüne kadar asansöre ve apartmana muz kabuğu çekirdek ve şekerleme kapları vs atma huylarından bıktım

ben de seni seviyorum ablacım

Sağol bitanem

Mantolama çözüm oluyor rutubete karşı,b,z,m binada nerdeyse 25 yıllık geçen kış yapıldı püskürtme sistemi ile oldu.

Nasıl insanlar öyle yahu ne kadar ayıp yani,şikayet etsen kime edeceksin bu insanları

selamlar kızlar,

çok geçmiş olsun çek herşeyin hayırlısı , İnşallhh en kısa zamanda güzel hamilelik haberini alırız

yanlız bişi dicem , sanırım kimyasal gebelik denen durumu yaşamışsın , hamile olduğumu öğrenmeden bi ay önce ben de buna benzer bi durum yaşadım yazdımmı buraya tam bilmiyorum ama fazla giremediğim için yazmamış olabilirim , doktor kimyasal gebelik sonrası çok kolay hamile kalınabiliyor hemen tutunuyor dedi haberin ola sonraki ayda haberimi aldım zaten

evlerden konuşuluyo sanırsam

benim evin üst ve alt katında doğalgaz var ben de yok ama en soğuk günlerde bile evim ılık oluyo alt-üst yakınca ben rahat oluyorum

bide mantolama için para biriktiriliyo ozaman daha iyi olur sanırsam tabi görebilir miyim bilmem malüm kiracılık

inşallah ya, gerçekten dediğin gibi insanın temizlik yapası bile gelmiyor.

Bizde komşulardan memnun değildik
Bu da bi etken
Tamam sabah gidip akşam geliyoruz ama
Koca koca kadınlar birbirine çöp poşeti fırlatır mı
Ben kedi çöpü karıştırmış sandım, eşim erken gelmişti o anlattı iki kadın kavgaya tutuşmuş çöp fırlatmışlar

Amin çok sağ ol
Bilmiyorum bende vardır bunda da bir hayır zaten planlı değildi dedim üstünü örttüm ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…