09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar bi ben vardım aranızda yemekten konu sakatat a gelmiş kaçmam an mevzusu ne alemsiniz

allahım salam sucuk vs neysede pizza olsada yesem misssss.Yahu siz aşerirken biz kilo alacağız anlaşıldı

selam kızlar..
bir ev muhabbeti var sanırsam;ayy soğuklar başladı aynı zamanda da kombi sorunsalım..bizim hiç sönmeden yanıyo mecburen kombimiz,oğluşum da evde olunca..alt kat sobalı ev gibi kullanıyo,tek oda yakıyolar,ara kat hem alttan hem üstten ısınıyo;olan bize oluyo..geçen sene 350-400 verdim ,siniirm oynuyor,üstelik ev öyle hamam gibi değil..hem o kadar para ver hem de doğru düzgün ısınama..ya kardeşim yakmıcaksan kombiyi,git sobalı evde otur ya çok sinirleniyorum alt komşuya

ben ara sıra yiyorum pizza da sık olmamak kaydıyla

kokoreç ve kelle paça yiyesim varda tutuyorum kendimi

bende yimiyim o zaman

aman sovr sakın,sakatat kesin yasaklılar listesinde,benim de canım çok ciğer,kokoreç isterdi çok severim de..ama yememen lazım..

töbeeeeeee

yok yemedim yemem de parazit falan filan bişiler diyolar da dokunmuyoırum onlara

dayanıcaz artık az biraz

sovr bebemmm gebelik nasıl gidiyoreee

Son düzenleme:
yok yemedim yemem de parazit falan filan bişiler diyolar da dokunmuyoırum onlara

dayanıcaz artık az biraz

sovr ciğere falan elleme, insanı korkutuyolar çocukta leke olur diye.

çiğ ete el sürmemeye çalış. pastörize sütten başka süt yoğurt peynir tüketme.

ben ara sıra yiyorum pizza da sık olmamak kaydıyla

kokoreç ve kelle paça yiyesim varda tutuyorum kendimi

bende yimiyim o zaman

kelle paça mı
hay maşallah ben 10.haftada domates salatalıkla besleniyodum etle balığı 16.haftadan itibaren tekrar yiyebildim

6 aylığı geçtim daha 7 kilo ancak almışım, ben de kilo alamadığım için mutsuzum. Hep böyle dal gibi kalcam.

bende 5.ayımı bitiriyorum?
4 kilo aldım 53 idim 57 oldum

dayanıcaz artık az biraz
canım,çiğ ete dokunmıcak yemiceksin..çiğ ette bulunan bir parazit düşüğe sebep oluyo o sebepten..yemek pişirirken de eldivenle tut çiğ eti..

Ben normalde kokorec yemem ama mesela işkembe de mi yasak

kokoreçe bayılırım...heralde yasak la,her tür sakatat yasak,ciğer,işkembe kelle paça kokoreç vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…