- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
neden kiiii mantolama falan ama geçmişe baktım azcık karnıb ahar kızartması demiş nemss
olsada yesek demii
SEN DEDİN YA BENİ GÖREN KAÇIYO DİYE, SENİ GÖREN YEMEĞE KAÇIYO. ÖFF ANLA İŞTE :d
altyazı geçmek çokmu zor geldi haaa, kaldık başbaşa yicez birbirimizi hiçde acıkmadım
nick ne sorcam sana sakadat yiyomusun
yemiyorum, salam sucuk sosis falan da yemiyorum, sosisi yersem pizzada yerim.
ben ara sıra yiyorum pizza da sık olmamak kaydıyla
kokoreç ve kelle paça yiyesim varda tutuyorum kendimi
bende yimiyim o zaman
Yemek yerken konuşulmaz
Önüne bak
konuşursak naparsın
ARKA'ndan konuşmuyoruz zaten, konumuz başka
birisi beni kibleyecek :))
arkamdan konuşanı önüme alır tokatlarımTokat manyaaa yaparım
aman sovr sakın,sakatat kesin yasaklılar listesinde,benim de canım çok ciğer,kokoreç isterdi çok severim de..ama yememen lazım..
Haftasonu diyeti bozdum bugün yeniden basladım. Koskoca beş günde verdiğim 900 gr ı iki akşam yemeğinde geri aldım. Yazıklar olsun viciduma
yok yemedim yemem de parazit falan filan bişiler diyolar da dokunmuyoırum onlara
dayanıcaz artık az biraz
Çekcim eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı Nickin başına, insanın içine sinmeyen ev cidden zor temizlik bile yapasın gelmiyo, benimde evden yana değilde komşularımdan yana derdim var büyüğünden küçüğüne kadar asansöre ve apartmana muz kabuğu çekirdek ve şekerleme kapları vs atma huylarından bıktım
yok yemedim yemem de parazit falan filan bişiler diyolar da dokunmuyoırum onlara
dayanıcaz artık az biraz
6 aylığı geçtim daha 7 kilo ancak almışım, ben de kilo alamadığım için mutsuzum. Hep böyle dal gibi kalcam.
dayanıcaz artık az biraz
ben ara sıra yiyorum pizza da sık olmamak kaydıyla
kokoreç ve kelle paça yiyesim varda tutuyorum kendimi
bende yimiyim o zaman
6 aylığı geçtim daha 7 kilo ancak almışım, ben de kilo alamadığım için mutsuzum. Hep böyle dal gibi kalcam.
canım,çiğ ete dokunmıcak yemiceksin..çiğ ette bulunan bir parazit düşüğe sebep oluyo o sebepten..yemek pişirirken de eldivenle tut çiğ eti..yok yemedim yemem de parazit falan filan bişiler diyolar da dokunmuyoırum onlara
dayanıcaz artık az biraz
Ben normalde kokorec yemem ama mesela işkembe de mi yasak
kokoreçe bayılırım...heralde yasak la,her tür sakatat yasak,ciğer,işkembe kelle paça kokoreç vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?