Size şişko elmi göstereyim mi
sovr ciğere falan elleme, insanı korkutuyolar çocukta leke olur diye.
çiğ ete el sürmemeye çalış. pastörize sütten başka süt yoğurt peynir tüketme.
annemin çok canı çekmiş ciğer,(o zaman öyle yasak falan yokmuş:) yapmış yemiş,o arada karnı kaşınmış,şöyle serçe parmağıyla kaşımış karnını...benim göğsümün üstünde lekem var.am böyle leke gibi de değil değişik,içinde bi sürü ben olan tırnak kadar bişi..ama benimki çok sexü yerde tabiisiallahtan suratıma gelmemiş ama
Ne güzel işte, kilo alıp napıcan, onun arası yok ya yağlısın ya değilsin
annemin çok canı çekmiş ciğer,(o zaman öyle yasak falan yokmuş:) yapmış yemiş,o arada karnı kaşınmış,şöyle serçe parmağıyla kaşımış karnını...benim göğsümün üstünde lekem var.am böyle leke gibi de değil değişik,içinde bi sürü ben olan tırnak kadar bişi..ama benimki çok sexü yerde tabiisiallahtan suratıma gelmemiş ama
benim annemde dalak yemiş özellikle denemiş acaba olucak mı diye, belini kaşımış bende de doğum lekesi var
elmik işte ben de kilo alamadığım için size güzel görünüyor, ama almak istiyorum alamıyorum sağlık sorunum da yok, olmayınca olmuyor.
elmik işte ben de kilo alamadığım için size güzel görünüyor, ama almak istiyorum alamıyorum sağlık sorunum da yok, olmayınca olmuyor.
Angaraya gel de ciftliğe gidelimMumu orda söndürürüz
koltuk altıma yakın göğsümün hemen üstünde ..dövme yaptırılacak yer değil zaten ..ama olsa da yaptırmam ki ,bu haline bayılıyorum ben..çok estetik bişi..dekolte giyince görünüyo falan hıoş yani sevyiorum ben..dövmeyi de hiç iz kapatmaya kullanmam biliyo musun,elimde ,belimde ameliyat izlerim var,yok onları da bu haliyle seviyorum:):)değişiğim birazcık o konularda..
eeeee sende ir dövme delisi olduğun için onu hemen dövme ile degerlendir bence :d
Kadın dediğin ele avuca gelecek diyosun
inanmak istemiyorumciğere elledim aklımdan çıkmıyor inşallah olmaz öyle bişey.
valla la,ne güzel olurdu ama artık orda da içkiyi kaldırdılar sanırım?
koltuk altıma yakın göğsümün hemen üstünde ..dövme yaptırılacak yer değil zaten ..ama olsa da yaptırmam ki ,bu haline bayılıyorum ben..çok estetik bişi..dekolte giyince görünüyo falan hıoş yani sevyiorum ben..dövmeyi de hiç iz kapatmaya kullanmam biliyo musun,elimde ,belimde ameliyat izlerim var,yok onları da bu haliyle seviyorum:):)değişiğim birazcık o konularda..
inanmak istemiyorumciğere elledim aklımdan çıkmıyor inşallah olmaz öyle bişey.
ohooo etede elledim cigerede
balığada
ama en çok zeytine elledim
o da kızımın bacagında kocaman siyah zeytin
valla la,ne güzel olurdu ama artık orda da içkiyi kaldırdılar sanırım?
kaldırdılar, ama icip icip orda kokorec yiyoruz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?