09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sovr ciğere falan elleme, insanı korkutuyolar çocukta leke olur diye.

çiğ ete el sürmemeye çalış. pastörize sütten başka süt yoğurt peynir tüketme.

annemin çok canı çekmiş ciğer,(o zaman öyle yasak falan yokmuş:) yapmış yemiş,o arada karnı kaşınmış,şöyle serçe parmağıyla kaşımış karnını...benim göğsümün üstünde lekem var.am böyle leke gibi de değil değişik,içinde bi sürü ben olan tırnak kadar bişi..ama benimki çok sexü yerde tabiisiallahtan suratıma gelmemiş ama

eeeee sende ir dövme delisi olduğun için onu hemen dövme ile degerlendir bence :d

benim annemde dalak yemiş özellikle denemiş acaba olucak mı diye, belini kaşımış bende de doğum lekesi var

yuh 14 ziyaretci nerden geldi

Kendime ail atarak yüklüyorum ama olmadı ya :S Maillerde mi sıkıntı var acaba

benim annemde dalak yemiş özellikle denemiş acaba olucak mı diye, belini kaşımış bende de doğum lekesi var

inanmak istemiyorum ciğere elledim aklımdan çıkmıyor inşallah olmaz öyle bişey.

elmik işte ben de kilo alamadığım için size güzel görünüyor, ama almak istiyorum alamıyorum sağlık sorunum da yok, olmayınca olmuyor.

bünye kuzummmm bünyeeee bende senın gibiyimm 40 yaşıma gelicem hala aynı kilodayım
55 -60 arası oluyom iniyom
ama yıllardır hep zayıfımm
olsun sağlıklı ol ne yapcan

Angaraya gel de ciftliğe gidelim Mumu orda söndürürüz

valla la,ne güzel olurdu ama artık orda da içkiyi kaldırdılar sanırım?

eeeee sende ir dövme delisi olduğun için onu hemen dövme ile degerlendir bence :d
koltuk altıma yakın göğsümün hemen üstünde ..dövme yaptırılacak yer değil zaten ..ama olsa da yaptırmam ki ,bu haline bayılıyorum ben..çok estetik bişi..dekolte giyince görünüyo falan hıoş yani sevyiorum ben..dövmeyi de hiç iz kapatmaya kullanmam biliyo musun,elimde ,belimde ameliyat izlerim var,yok onları da bu haliyle seviyorum:):)değişiğim birazcık o konularda..

inanmak istemiyorum ciğere elledim aklımdan çıkmıyor inşallah olmaz öyle bişey.

canım bende ete ellenmez şeysini bilmeden et falan doğradım galiba mayonezli makarna yedim :26:
karnının şekli nasıl nick benimki bildiğin futbol topu sokulmuş gibi daha iri değil arkadan baksan bişey yok

kızım sen orijinal eşi benzeri zor bulncak seksü kadınsın ne diyimmm

kaldırdılar, ama icip icip orda kokorec yiyoruz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…