- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
BANA ANCAK GÖKHAN DÖNERSende ışık var
O Ses Türkiye'ye katılsan finale kadar giderdin kesin
iYrenç :)senın ben aşkitom diyen dillerini severim ( yerim desem yalan olur dil sevmiyorum ) sakat at yani
yahu burası nasıl biryer tam 6 olunca herkes apar topar topicten çıkıyor mu nedir?Dün geç saatlerde burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmuştu.
yahu burası nasıl biryer tam 6 olunca herkes apar topar topicten çıkıyor mu nedir?Dün geç saatlerde burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmuştu.
ne çılgınlığımı gördünüz yahuciddi ciddi takılıyorum ben burada
olur öyle ama ardımızda vekiller bırakıyoruz, onlar gizli gizli izliyor bize bildiriyor, siz farkında değilsiniz..."i see dead people" diye kaçanları gördük biz burada.
BANA ANCAK GÖKHAN DÖNER
iYrenç :)
6 olunca kimse apar topar çıkmıyor sen öyle mi anladın ?
Ben iş yerinde ciddi bir radikal çıkış yaptım yarın müsait bir zaman yakalarsam bi albüm yapıp anlatırım size.. O kadar fenaydı ki halim dedim ya bu ceketi alıp çıkıcam ya da bu işi çözücem... o noktaya gelmiştim bir süredir, çok şükür çözüldü ama yaşadığım 2 günlük stres ömrümden ömür aldı :)
BANA ANCAK GÖKHAN DÖNER
iYrenç :)
6 olunca kimse apar topar çıkmıyor sen öyle mi anladın ?
dimiTeselli armağanı hiç yoktan
Fallleeeeeeeeeen dilini kopartcam
sen asi çılgın radikal bir kızsın
iyrenç diyen dillerini operim
sen bu ara bişeyler yaşıyosun ama, Allah yardımcın olsun.Ben iş yerinde ciddi bir radikal çıkış yaptım yarın müsait bir zaman yakalarsam bi albüm yapıp anlatırım size.. O kadar fenaydı ki halim dedim ya bu ceketi alıp çıkıcam ya da bu işi çözücem... o noktaya gelmiştim bir süredir, çok şükür çözüldü ama yaşadığım 2 günlük stres ömrümden ömür aldı :)
ne çılgınlığımı gördünüz yahuciddi ciddi takılıyorum ben burada
olur öyle ama ardımızda vekiller bırakıyoruz, onlar gizli gizli izliyor bize bildiriyor, siz farkında değilsiniz..."i see dead people" diye kaçanları gördük biz burada.
ben de sevemiyorum o gökhanı ya. Bir de böyle cins cins giyiniyor ya beni bile oturduğum yerden sıkıntı basıyor..
dimi
Fallleeeeeeeeeen dilini kopartcam
sen bu ara bişeyler yaşıyosun ama, allah yardımcın olsun.
bence çok sevimli birisi, ben giyimini de beğeniyorum kendine has bir tip :)
O yasemin ilk çıktığında iyiydi de sonra her şarkısında şunu düşündüm bu kadın niye bu kadar bağırıyor.
kadın kendine güveniyor sanırım
zaten bülent abla edası var heybetli kadın :)
Fallen sapıklaşma kiblerim
kadın kendine güveniyor sanırım
zaten bülent abla edası var heybetli kadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?