09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Göze aldım her şeyi tabi
Niye boş bulundum sanki diye kendine sorarsın ya
Hani en güvendiğin anda
Doğal afet dolunayda
İyimserliğini sollar ya

Hayatı olduğu gibi karşılamazsan
İliklemez önünü asla karşında
Korkmayacaksın çarpıp düşsen bile,
Dipçik gibi sağlam duracaksın ayakta.

Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm.
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
Oh.

Göze aldım her şeyi tabi
Niye boş bulundum sanki diye kendine sorarsın ya
Hani en güvendiğin anda
Doğal afet dolunayda
İyimserliğini sollar ya

Hayatı olduğu gibi karşılamazsan
İliklemez önünü asla karşında
Korkmayacaksın çarpıp düşsen bile,
Dipçik gibi sağlam duracaksın ayakta.

Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm.
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
Oh.

Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm.

Son düzenleme:

canım benım rabbim gönlüne göre versin maviş mavişşş yavruların olsun inşallahhh

günde 1 tane içilenlerde var folibol mesela, ama ben folik plus tercih etmiştim inşallah tez zamanda bebeğin olur

bende folik asiti doğal yollarla alıyorum her akşam bir legen kıvırcık roka tere dere otu maydonoz bahçeden hüpppp yutuyorum inekmiyim ben neyim ayol gebede degiğilim düşünmüyorumda

Ben cipskoliğim
Her akşam yerim, ondan özellikle cipsten uzak dur dedi bilmiyorum inşallah durabilirim.

Geçen 3 gün zor durdum
4.gün düşük dediler, gittim cips yedim
Deli miyim bilmiyorum

delisinn yeme şu zıkkımı yemeeee çok zararlı yahuuu

med sen gel benım saçları gçr saç kalmadı nasıl bir dökülme bu korkuyorum
iyilik aşkitom senden nbr :)

korkma ya, kolunun kaba etinden yapıyor, aynı kan alırkenki gibi acıyor bi his yok.

senın ben aşkitom diyen dillerini severim ( yerim desem yalan olur dil sevmiyorum ) sakat at yani

nereyi okuyacağız anlamadım ki? link bozuk çıkıyor...

naber çılgın kız :d

yahu burası nasıl biryer tam 6 olunca herkes apar topar topicten çıkıyor mu nedir?Dün geç saatlerde burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmuştu.

günde 1 tane içilenlerde var folibol mesela, ama ben folik plus tercih etmiştim inşallah tez zamanda bebeğin olur

folibol benimki de galiba inşallah canımm..

Ben cipskoliğim
Her akşam yerim, ondan özellikle cipsten uzak dur dedi bilmiyorum inşallah durabilirim.

Geçen 3 gün zor durdum
4.gün düşük dediler, gittim cips yedim
Deli miyim bilmiyorum

Amin kuzum, amin..Şükür halimize..

ondan mı meşgule aldın la..çıplak kasetin geçtiydi elime, hangi kategoriye koyim diye sorcaktım:26:

Cipsi bende çok seviyorum ilk tedavide 15 gün kala bıraktım negatifi alır almaz yine devam ettim ohh cipsim dedim ya bir de manyak mıyım neyimm şimdi 2 haftadır yemiyorum ama çekirdek hastalığı başladı hep vardı da zaten eşim onu da bıraktırdı kabak çekirdeği alıyor. Fındık yiyorum baya işte. Badem ve siyah çikirdekli kuru üzümüm var işyerinde çekmecemde öyle duruyor ellediğim yok ancak bebek haberi alıcam öyle tam düzene sokucam galiba

naber çılgın kız :d

ne çılgınlığımı gördünüz yahu ciddi ciddi takılıyorum ben burada

yahu burası nasıl biryer tam 6 olunca herkes apar topar topicten çıkıyor mu nedir?Dün geç saatlerde burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmuştu.

olur öyle ama ardımızda vekiller bırakıyoruz, onlar gizli gizli izliyor bize bildiriyor, siz farkında değilsiniz..."i see dead people" diye kaçanları gördük biz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…