- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
med seviyor galiba sesi çıkmadı
Ben de seviyorum
Ben senin tercihlerinin farklı olduğunu duymuştum
yazdım bunu bi kenaraben de seviyorum
nerden biliyorsunmed sever öyle seyleri :d
[video]("http://www.kralmuzik.com.tr/flvplayer.swf?videoid=2007", "sotester", "480", "435", "9", "#efefef");so.addparam("allowfullscreen", "true");so.write("flashcontent")[/video]
çek bu ne virüs mü :)
Video eklemeyi beceremedim eskiden yapıyodum
Yaşlandım mı ne
Sözlerini kopyaladım bende, okurken müziği de kendiniz verindüz okumayın
video eklemeyi beceremedim eskiden yapıyodum
yaşlandım mı ne
Sözlerini kopyaladım bende, okurken müziği de kendiniz verinDüz okumayın
nereyi okuyacağız anlamadım ki? link bozuk çıkıyor...
zaten düz okuyamıyorum melodili okuyorum
Canım ben de tüp tedavisi gördüm yazın bana günde bir tane verdi. Bu ay dondurulmuşlarla denicez valla cipsi yeni bıraktım eşim almıyor ondankahve içmem zaten çayda en fazla günde iki kupa o kadar. İşte süt yoğurt hiç tüketmiyorum ama başlıcam muzlu içebiliyorum ben ama olsun içeyimde dimi kahvaltı edeyim diyorum kalkamıyorum az erken kalksam ederim ama peynirli sandviç yapıyorum iş yerinde yiyorum.
günde 1 tane içilenlerde var folibol mesela, ama ben folik plus tercih etmiştim inşallah tez zamanda bebeğin olur
Ben cipskoliğim
Her akşam yerim, ondan özellikle cipsten uzak dur dedibilmiyorum inşallah durabilirim.
Geçen 3 gün zor durdum
4.gün düşük dediler, gittim cips yedim
Deli miyim bilmiyorum
Çeko folikasit hap evet..Ben saçlarım çok yoğun döküldüğü zaman demir hapıyla birlikte alıyordum, epey toparladı..
Hamilelikte bebiş için kullanacaksın..
Ablamdan hatırladığım kadarıyla da 3. aya kadar devam edeceksin diye biliyorum..
iyilik aşkitom senden nbr :)
korkma ya, kolunun kaba etinden yapıyor, aynı kan alırkenki gibi acıyor bi his yok.
nereyi okuyacağız anlamadım ki? link bozuk çıkıyor...
Guguklu saatlerdeki kuş gibisin
günde 1 tane içilenlerde var folibol mesela, ama ben folik plus tercih etmiştim inşallah tez zamanda bebeğin olur
Ben cipskoliğim
Her akşam yerim, ondan özellikle cipsten uzak dur dedibilmiyorum inşallah durabilirim.
Geçen 3 gün zor durdum
4.gün düşük dediler, gittim cips yedim
Deli miyim bilmiyorum
Amin kuzum, amin..Şükür halimize..
ondan mı meşgule aldın la..çıplak kasetin geçtiydi elime, hangi kategoriye koyim diye sorcaktım:26:
naber çılgın kız :d
yahu burası nasıl biryer tam 6 olunca herkes apar topar topicten çıkıyor mu nedir?Dün geç saatlerde burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmuştu.
bu smile hakket o imajı vermiş.ilahi çekirge nasl bir benzetmedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?