09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

başın sağolsun canım. Allah kolaylıklar versin.. Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun içine sinen bir yer olsun..

Amin çok sağ ol
Allah herkesin gönlüne göre versin

Biraz soğudum Nems.
Şu taşınma olaylarıyla kafa dağıtırım önce
Ama doktorda düşündüğünüz zaman folik asite başla dedi, o nasıl bişey hap mı yani ( hiç sevmem hap ama )

Son düzenleme:

2-3 ay önceden başlamanda yarar var, ben 2.5 ay önce başlamıştım, evet canım hap, içmeyi sevmiyosun ama rutine binince ve sağlık problemin olmadan içtiğini bilince arada kaynıyo, kafanıda topla tabiki inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ben de tüp tedavisi gördüm yazın bana günde bir tane verdi. Bu ay dondurulmuşlarla denicez valla cipsi yeni bıraktım eşim almıyor ondan kahve içmem zaten çayda en fazla günde iki kupa o kadar. İşte süt yoğurt hiç tüketmiyorum ama başlıcam muzlu içebiliyorum ben ama olsun içeyimde dimi kahvaltı edeyim diyorum kalkamıyorum az erken kalksam ederim ama peynirli sandviç yapıyorum iş yerinde yiyorum.

Tamam inşallah
Sağ ol

günde 1 tane içilenlerde var folibol mesela, ama ben folik plus tercih etmiştim inşallah tez zamanda bebeğin olur

Ben cipskoliğim
Her akşam yerim, ondan özellikle cipsten uzak dur dedi bilmiyorum inşallah durabilirim.

Geçen 3 gün zor durdum
4.gün düşük dediler, gittim cips yedim
Deli miyim bilmiyorum

Çeko folikasit hap evet..Ben saçlarım çok yoğun döküldüğü zaman demir hapıyla birlikte alıyordum, epey toparladı..
Hamilelikte bebiş için kullanacaksın..
Ablamdan hatırladığım kadarıyla da 3. aya kadar devam edeceksin diye biliyorum..

Bi taşınalım da
Denerim inşallah
( ben eskiden bi avuç hap kullanıyodum, hap görünce midem kalkıyo hala )

Kurumdakilerle cok pis dedikodu yaptık Çenem ağrıdı

ben bugün nefes almaya zor vakit buldum kendimizi kaybettik bu yeni muhabbeten şimdi ortalık duruldu da oturdum azcık popom yer gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…