başın sağolsun canım. Allah kolaylıklar versin.. Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun içine sinen bir yer olsun..
yanlış hatırlamıyosam senin bebek planların Ocakta başlıcaktı, sen şimdiden folik asit kullanmaya başla canım ben folik plus kullanıyodum günde 3 kere ister sabah öğle akşam ister tek seferde, hamileliğinin 12.haftasına kadar kullanıyosun foliği, sevimsiz olmak istemem ama artık cips ve kolayıda bırakmalısın bol bol süt iç peynir yoğurt ye, çünkü belli olmaz belki ilk haftalarda bişey yiyemezsin benim gibi depoların sağlam olsun, çay ve kahveyi de en aza indir
Amin çok sağ ol
Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz soğudum Nems.
Şu taşınma olaylarıyla kafa dağıtırım önce
Ama doktorda düşündüğünüz zaman folik asite başla dedi, o nasıl bişey hap mı yani ( hiç sevmem hap ama )
yanlış hatırlamıyosam senin bebek planların Ocakta başlıcaktı, sen şimdiden folik asit kullanmaya başla canım ben folik plus kullanıyodum günde 3 kere ister sabah öğle akşam ister tek seferde, hamileliğinin 12.haftasına kadar kullanıyosun foliği, sevimsiz olmak istemem ama artık cips ve kolayıda bırakmalısın bol bol süt iç peynir yoğurt ye, çünkü belli olmaz belki ilk haftalarda bişey yiyemezsin benim gibi depoların sağlam olsun, çay ve kahveyi de en aza indir
2-3 ay önceden başlamanda yarar var, ben 2.5 ay önce başlamıştım, evet canım hap, içmeyi sevmiyosun ama rutine binince ve sağlık problemin olmadan içtiğini bilince arada kaynıyo, kafanıda topla tabiki inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben de tüp tedavisi gördüm yazın bana günde bir tane verdi. Bu ay dondurulmuşlarla denicez valla cipsi yeni bıraktım eşim almıyor ondankahve içmem zaten çayda en fazla günde iki kupa o kadar. İşte süt yoğurt hiç tüketmiyorum ama başlıcam muzlu içebiliyorum ben ama olsun içeyimde dimi kahvaltı edeyim diyorum kalkamıyorum az erken kalksam ederim ama peynirli sandviç yapıyorum iş yerinde yiyorum.
Canım ben de tüp tedavisi gördüm yazın bana günde bir tane verdi. Bu ay dondurulmuşlarla denicez valla cipsi yeni bıraktım eşim almıyor ondankahve içmem zaten çayda en fazla günde iki kupa o kadar. İşte süt yoğurt hiç tüketmiyorum ama başlıcam muzlu içebiliyorum ben ama olsun içeyimde dimi kahvaltı edeyim diyorum kalkamıyorum az erken kalksam ederim ama peynirli sandviç yapıyorum iş yerinde yiyorum.
Amin çok sağ ol
Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz soğudum Nems.
Şu taşınma olaylarıyla kafa dağıtırım önce
Ama doktorda düşündüğünüz zaman folik asite başla dedi, o nasıl bişey hap mı yani ( hiç sevmem hap ama )
Çeko folikasit hap evet..Ben saçlarım çok yoğun döküldüğü zaman demir hapıyla birlikte alıyordum, epey toparladı..
Hamilelikte bebiş için kullanacaksın..
Ablamdan hatırladığım kadarıyla da 3. aya kadar devam edeceksin diye biliyorum..
Bi taşınalım da
Denerim inşallah
( ben eskiden bi avuç hap kullanıyodum, hap görünce midem kalkıyo hala )
iyilik aşkitom senden nbr :)
nickkk naber sevgilim
bende bu cuma olucam :18:
Bide bana sor..Günde içtiğim hap sayısı burdan fizana yol olur
Kurumdakilerle cok pis dedikodu yaptıkÇenem ağrıdı
Allah bugünümüzü aratmasın bebikim.
Kurumdakilerle cok pis dedikodu yaptıkÇenem ağrıdı
Tövbe et tövbe... (Şimdi dersten çıktım da, onun havasıyla azıcık fetva vereyim)
ondan mı meşgule aldın la..çıplak kasetin geçtiydi elime, hangi kategoriye koyim diye sorcaktım:26:
Ettimdilim kopaydı da yapmasaydım dedim
Tam daldım odaya hem kurum telefonu hem de cep teli calıyodu kurumu sectimÇıkarken arıcam seni
Allah kabul etsin canım, artık tepenizdeyim hahahah
Beni de ara, grup yapalım aman konferans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?