09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

YENİ BESTEM

Seni böyle görmek istemezdim yar
Saçların kar beyazı nickin solgun

Seneler doldurmuş gamzelerini
Ama gagana dokunmamış yar

Yazık sana nasıl kıydılar yar
Oje sürülecek -kürek- ellerini kimler yordu

Banlar çürütmüş hayallerini

Seneler doldurmus gamzelerini

( O kendini biliyor )

Selam hatunlar. Elmik noldu sana :26:

Ben evdeyim bugün, sabah hastaneye giderken ufak çaplı bir kaza geçirdik, doktor istirahat etmemi istedi izin aldım işyerinden.

ben hemen bu şarkıya sütüdyoyay giriyorum çek
en kısa zaman videoyu yuklerim
bana dönse dönse gökhan döner
mustafa keser
ferhat göçer hahahahahaahahah

Kuzum geçmiş olsun ne oldu hayır olsun nasılsın ?

Gerizekalı şoför beton karma aracını sollamaya kalktı iki defa, ikincisinde karşı yönden de araç geliyordu ikisi arasında sıkıştık, beton aracı sağdan çarptı ama yavaş gidiyorduk çok şükür. minibüs hasar gördü, ben de korktum tabi sağıma ağrı girdi, doktor müşahede altına alacaktı 24 saat, bebekte de bende de bi sıkıntı yoktu ne olur ne olmaz diye dedi ama ben yatamam hastanede :/ ben de izin aldım eve geldim.

Oy ben kıyamam senin göbüşünde ki bebişine yat dinlen, korku yetmiştir ona da aman diyim ya geçmiş olsun bu gerzek şöförlerle uğraşmak zor :26:

Oy ben kıyamam senin göbüşünde ki bebişine yat dinlen, korku yetmiştir ona da aman diyim ya geçmiş olsun bu gerzek şöförlerle uğraşmak zor :26:

Sağolasın canım, dinleniyoruz da yemek yok göbiş acıktı :) yine kalkcam mecbur, öf bıktım şu ev hanımlığından.

Offff canım benım çok geçmiş olsun
Rabbim korumuş oğlunuda senide
Rabbim bir daha göstermesin

Korkma stres yapma rahat ca dinlen bugun..

canım çok geçmiş olsun.ben mart ayında öyle bir kaza geçirdim.dolmuş aniden çıkan araca çarptı ikisi de haşat oldu.özellikle çarptıgı aracın hava yastıkları açıldı.Allah korudu.yolculardan en kötü bendim.dizimi çarptım.haftalarca topalladım.meniskus yırtıgı oldu.hala çekiyorum.dizim sakat kaldı nerdeyse

Offff canım benım çok geçmiş olsun
Rabbim korumuş oğlunuda senide
Rabbim bir daha göstermesin

Korkma stres yapma rahat ca dinlen bugun..
amin fallenim sağolasın

çok geçmiş olsun abla sana da

Çok geçmiş olsun nickim,korktun tabi sende allah saklasın birşey olmamış oyyy kıyamam yaa sen yat dinlen evde canım

Selamın hello kızlar dün göze gittik doktor gözlük yazdı hafta sonu alacağız artık,yakında sorun vardı özellikle okuma aşamasında buğulanma oluyordu..1.5 olmuş sağ göz sl da 1.25 olmuş.

Çok geçmiş olsun Nick

Selamın hello kızlar dün göze gittik doktor gözlük yazdı hafta sonu alacağız artık,yakında sorun vardı özellikle okuma aşamasında buğulanma oluyordu..1.5 olmuş sağ göz sl da 1.25 olmuş.

Sana da geçmiş olsun abla

Kızlar noldu ya nazar mı var topikte nedir :26:

Nikom geçmiş olsun kuzum, ama keşke doktoru dinleseydin..Bir tuhaflık hissedersen doğru hastaneye..

Hanım abla sana da geçmiş olsun..

Elminin banı 2 günmüş bu arada, azmış Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…