09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o toplanma bende de oluyo ama rahatsız edici bi his değil mesela sağ tarafta birikti bebek diyorum hooop kayıyo ordan benimki harbiden bebek bence :26:

Gecmis olsun diyecegim ama sandigin seye de cok güldüm. :) Poposunu uzatiyordur belki, doktorlarin da bilemedigi cok seyler var. Senin annelik ic güdün daha baskindir bence.
Ya kafası diyorum yada poposu, bi de seviyorum tabi ordan dışarı çıkmayacan geri git diye meğersem başka şeyi seviyormuşum :)
o toplanma bende de oluyo ama rahatsız edici bi his değil mesela sağ tarafta birikti bebek diyorum hooop kayıyo ordan benimki harbiden bebek bence :26:

Nemiş özellikle tarif ettim, bebek değil kasılma dedi. Benim canım acıyor nefesim kesiliyor :/

elmayra ban yedi
çekirge onun aşkından hasretinden şair oldu
ben aynıyım
nizck kasılıp duruyor
med aynı sanırım

aaa niye ban yedi yine o?kime ne yazmış acaba??
çekim şarkı türkü konularında iyiydi şimdi de şair mi oldu
niko sen nie kasılıyosun yeewrruummm??
med napıyosun,ebay den kop da gel azıcık muhabbet edelim
sen gittin mi doktora fallen ??

Cidden gemis olsun, canin aciyacak derecede mi...(?):26:

Siz böyle hissettiginizi anlatinca ben bir tuhaf oluyorum burada. Saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah!

Kasıyo bunlar beni qui, elmik olsaydı da küfretseydim rahatlasaydım

elmayra ban yedi
çekirge onun aşkından hasretinden şair oldu
ben aynıyım
nizck kasılıp duruyor
med aynı sanırım

Ne aynısı fallen ne aynısı, teknologi kategorisinde quayı pıçaklıcamı niye söylemiyosun

Neden ban yicek, bdvden tabisi

Ebaydan 3 tane ürünüm kaldı..25 gün oldu fenalık geçircem..Yine çemkirdim satıcıya geçenlerde..

bebeğim ben smearda yaptırcam ya regl den 15 gün sona gidiliyormuş
onu bekliyorum tontişimmm
birde karnım çok aç

Cidden gemis olsun, canin aciyacak derecede mi...(?):26:

Siz böyle hissettiginizi anlatinca ben bir tuhaf oluyorum burada. Saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah!

Biraz canımı acıtıyor çünkü karnım çok gerginleşiyor, anlatırken ben bile tuhaf oluyorum

Allah razı olsun, inşallah kucağımıza da alırız sağ salim :26:

Biraz canımı acıtıyor çünkü karnım çok gerginleşiyor, anlatırken ben bile tuhaf oluyorum

Allah razı olsun, inşallah kucağımıza da alırız sağ salim :26:

Ayy
En kisa zamanda atlatman dilegiyle...
Düsünmemeye ilgilenmemeye calis. -Bana bak, ne güzel tavsiye veriyorum.- :)
Iste insan bilmeyince nasil tavsiye versin onu dahi bilemiyor.

Ayy
En kisa zamanda atlatman dilegiyle...
Düsünmemeye ilgilenmemeye calis. -Bana bak, ne güzel tavsiye veriyorum.- :)
Iste insan bilmeyince nasil tavsiye versin onu dahi bilemiyor.

Ben de bu sabaha kadar bilmiyordum ne olduğunu dert etme
Takip etmem gerekiyor, mecburen düşünüyorum. çünkü erken doğum sancısı olabiliyor bu.

Kasıyo bunlar beni qui, elmik olsaydı da küfretseydim rahatlasaydım
elmişin yerine bana küfret canım,gebesin sen içinde kalmasın..elmiş gelince ben iletirim ona..:)

hahahhaha med ya millet de arkamdan sana oy veriyo ya koptum yahu...
kimle atışmış y,ne ,bulamadım ne yazdığını..
o zaman aldıklarından mı gelmeyenler? ben de alışveriş yapmak istiyorum ama kozmetik satan bildik yer var mı?

sen yemek yapmayı biliyormusun kız tırtıl hahahahaahahah
Sen ananın karnında öğrendin herhalde :)

elmişin yerine bana küfret canım,gebesin sen içinde kalmasın..elmiş gelince ben iletirim ona..:)
qui sana nasıl çirkin sözler söyleyebilirim,hem sonra elmik gelir trip atar benden başka kimsenin ağzına edemezsin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…