- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Çok kızdım çokmunenin yazdığına göre su aygırı aldatılmayı hakkediyorsun yazmış
hiç bir kadın ve hiç bir gerekçe aldatılmayı hakkedemez başına gelmediği için kolay bir duygu sanıyor sanırım
Kızlar kimler banlı şimdi elmiş dışında?
kızlar kimler banlı şimdi elmiş dışında?
benim bildiğim birde aygır banlı
başka varsada görmedim
başkalarıda mı var
munenin yazdığına göre su aygırı aldatılmayı hakkediyorsun yazmış
hiç bir kadın ve hiç bir gerekçe aldatılmayı hakkedemez başına gelmediği için kolay bir duygu sanıyor sanırım
Topik sakin de o yüzden sordum. Elmiş o topikte mi yemiş banı gururlu cumasında hem de.
elmayra da pasif olmuş..şu kk da neler gördüm ben..ne hırslar ne kavgalar hatta kan davasına çevirenler..çok gereksiz şeyler bunlar..
bizim Elmayra ile dostluğumuz bir tartışma ile başladı o bana bağırdı ben ona...ama sonra medenice konuşmaya başladık ve şimdi iki iyi arkadaşız..Parkon kk da en yakın olduğum insandır onunla bile bazen karşı karşıya geldiğimiz olur..bunlar doğal şeyler insanın olduğu her yerde sanal bile olsa tartışma olması normaldir..
ancak bir kişi ile tartışırken bel altı vurmak,onun acısını deşmek,hayatının en zor anlarından dem vurmak hiç bir şeye sığmaz..ben konu nedir ne değildir kim haklıdır inanın bilmiyorum ama bu tavrı kınıyorum!
Ben tükürdüğüm yüze bakmam , baktığım yüze tükürmem
o yüzden ben yapamam böyle şeyler
kadesa elmişle senin durumun böyle değil
herşeyin üstüne aldatılan bilir yani ben
3 sene boyunca aldatldım
tüping oglumu aldıgımdada terk edildim
Beni bile incitti ne münasebet o kişinin bende yorumlarını seviyordum ama asla işim olamaz
ay ipekkkkkkkkkkkkkkkkkk
okumadınmı anacım ya
bak şimdi elm edilikten çıkmış cuma günü sanırım yada hafta sonu işte
biride buna çok sevinmiş olacakki balonunmu patladı diye yorum atmış yani ohh iyi gibilerinden
elmde ona mesaj yazmış neden böyle yazdın v.s
oda sen aldatılmayıda hak ettin gibi bişler yazmış bunun üzerine elm onu şikayet eder ve o banlanır
sonra elm hızını alamaz gelip buraya yazar şöylesin böylesin diye ve de diğer topiğe bunun üzerine elm de banlanır ve bunların hepsi bugün oldu
başka sorun varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?