canımsın...
ÇEKİRGE onlardan çok var hele bi de sana kafayı taktıysa kiblemekten tut yorum yaptığın konuya gelip laf atanlar bile var
Çok hoşmuş ya
Ben o kısmı nasıl kaçırmışım
Ama iyi ki de kaçırmışım , bi kahkaha patlatır 1 hafta sürgün yerdim konu dışı diye
Bazen sizin eski dostlar topikinize gülüp kaçıyodum ya, bdv ye gülüyodum da orda gülünce ceza yiyorum diye sizin topikte atıyodum kahkahamı
Öğrenirsin sende zamanla merak etme
Daha çekirgeyim ben zaten ki :78:
Zıplaya zıplaya öğrenecenn kuzummm
Ben konularda yorumları okuyorum, ona göre ya yazıyorum ya da yazmıyorum.
Gerek yok diyorum. Hatta bazen yazıp yazıp siliyorum, kendimi avutmuş oluyorum
Bir de konu altında 'ayrıl diye yorum yapmayın, birleş diye yorum yapmayın' şeklindeki yönlendirmelere
tav olurum. Çünkü o yorumu yönlendirmektir. Yani bana, benim istediğimi yazın, gaza getirin demektir.
Çekirgenin ayağında
Çizmesi çizmesi
Ne hoş olur tatlım sende
Ne hoş olur bi dönem senle
Gezmesi gezmesi
Hop hop hopla çekirge
Zıp zıp zıpla çekirge
Benim canım çekirge
Pıtı pıtı pıtı çekirge
:122::122::122:
Hele türkiye tarihi konularına bakıyormusunuz hiç ,ne tartışmalar çıkıyor bazendaha geçenlerde oldu okuduklarıma inanamadım resmen ..Göz göre kul köle olanlar var
Hele türkiye tarihi konularına bakıyormusunuz hiç ,ne tartışmalar çıkıyor bazendaha geçenlerde oldu okuduklarıma inanamadım resmen ..Göz göre kul köle olanlar var
Ben oraya girersem IP ban yerim
Temelli gelemem artık
Geçen siyasi bi konu gördüm de yazdım yazdım sildim
Azamiye indirdim en son ama tam çıkış saatimdi başım çatladı
Ne cüret yani
vardır şaşırmadım
ki başka bitanesini ben gördüm o siyaset kısmındaydı gerçi kul olanı gördüm kertenkele öldür diyen adama
vardır şaşırmadım
ki başka bitanesini ben gördüm o siyaset kısmındaydı gerçi kul olanı gördüm kertenkele öldür diyen adama
evet sakalına kurban oluyodu
o konudan 5 gün gümledim bendüşünce suçlusuyum yani
evet sakalına kurban oluyodu
o konudan 5 gün gümledim bendüşünce suçlusuyum yani
hayır bide ayrıl diye yorum yapanlara şaşırıyorum ben aynı şey senin başına gelsen erkektir yapar diyeceksin büyük ihtimal ama başkasına olunca hemen o adamdan ayrıl
bu ne yaman çelişki böyle
hahhh işte o,sakal filan
o gün varya ben erken çıktım eğer olsaydım arkadaşlık ederdim mapısta sana
hahhh işte o,sakal filan
o gün varya ben erken çıktım eğer olsaydım arkadaşlık ederdim mapısta sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?