09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok artık yaaa o diyenin konusuna benim hiç girmemen gerek görse kk yı terkeder herhalde

Aynen canım. Hatta daha ağır yazdı kadın o an can havliyle ben yumuşattım bile. Keleş abla hatırlar mı bilmiyorum da. Ama avatardan dolayı ilk vakası olmasa gerek.

yok böyle sinsi sinsi beklicen zayıf anını kollucan sonra pat diye vurcan yüzüne
mahalle kadını gibi davrancan yani

Son düzenleme:
Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. “siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün” böyle bir şeydi. Kopmuştum.

Hatırladım onu bende kopmuştum hatta nasıl bağdaştırdıysa avatarla mesajımı hayret bişi yani..

İşine gelmeyince siz yorum yapmayın diyorlar oldu başka emirleri varmı acaba..

Bir kerede yaşı küçük birisi bana saygısızlık yaptı,senin ağzına biber sürerim dedim..

Sonra özür dilemişti

Ruhlarındaki çocuğu öldürmüş insanlar ya, sizler yazdıkça ben şaşkınlıkta çığır açıyorum resmen

Ayrıca ablanın avatarı KK'nın en iyisi bence

Kendi rengi dışındaki renklere tahammülü yok insanların ya, giderek de tahammülsüz oluyoruz.

İnsanlar açtıkları konularda sadece avuntu bekliyor bence. Yani hatalı taraflarını görmek istemiyorlar. Eleştiri almaksa tamamen mümkün değil onlara göre. Hemen “lütfen siz yorum yapmayın” yapıştırılıyor.

ben geçenlerde yeğenim face ine bi yorum yaptım yeğenim liseye gidiyo
ordan bana bi arkadaşı yorum yapmış sen malmısın nesin diye
seni yere yatırır azını tepelerim lan dedim
sonra bin tane özür mesajı attı

Son düzenleme:
Aynen canım. Hatta daha ağır yazdı kadın o an can havliyle ben yumuşattım bile. Keleş abla hatırlar mı bilmiyorum da. Ama avatardan dolayı ilk vakası olmasa gerek.

Hatırlıyorum o günü avatar meşhur ya ondan dır..Bilselerki ödüllü avatar o

Ona da şaşırmıştık

Evet
Ben zaten safım ya , şaşırmaya devam ederim

Ben hiç şaşırmıyorum artık kk da herşey oluyor

çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.

çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.

Senin 2+2=4 şeklindeki net yorumlarına bile gücendiyse birisi, muhtemelen
iyi zamanlarında değildir. Ya da yanlış okumuştur yorumu. Belki de kk'da öyle
yumuşak ve net yorumlara alışık olmadığından şok olmuştur

Tabi yaa geçen seneki enlerde 1.ci geldi ya avatarım bide oyun bölümünde var ya kaç puan verirsiniz diye orada 0 bile gördüm yani üstünede yönetim buna nasıl izin veriyor diye arsızca yazdılar gidin şikayet edin kuzum yaaa ne duruyorlarsa artık

Yaaa çekirgemmmm nelerle uğraşıyom varyaaaa tabisi çete lideri olurum böyleee

ben geçenlerde yeğenim face ine bi yorum yaptım yeğenim liseye gidiyo
ordan bana yorum yapmış sen malmısın nesin diye
seni yere yatırır azını tepelerim lan dedim
sonra bin tane özür mesajı attı

Neler var artık valla şaşırmıyorum ben artıkkk

bir kerede yine laf attılar bana dedimki senin kulağından tutar avize niyetine tavana asarım dedim

çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı
başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.

Hayır bi de yoruma yorum yapanlar varya onlara ayar oluyorum
Konu sahibinin dili yok mu
Herkes senle aynı görüşte olmak zorunda mı
Sen konuya yorum yaptın mı
Benim yorumum seni niye bağlıyo
Amacın polemik mi
Sanal avukatlığa mı soyundun
Bla bla bla

Bence kk didaktik yorumları kaldırmıyor. Tüm mesele bu.

Yaaa çekirgemmmm nelerle uğraşıyom varyaaaa tabisi çete lideri olurum böyleee

Çok hoşmuş ya
Ben o kısmı nasıl kaçırmışım
Ama iyi ki de kaçırmışım , bi kahkaha patlatır 1 hafta sürgün yerdim konu dışı diye
Bazen sizin eski dostlar topikinize gülüp kaçıyodum ya, bdv ye gülüyodum da orda gülünce ceza yiyorum diye sizin topikte atıyodum kahkahamı

canımsın...

ÇEKİRGE onlardan çok var hele bi de sana kafayı taktıysa kiblemekten tut yorum yaptığın konuya gelip laf atanlar bile var

Elmiş canım sen yoksun ama ;merak etme canım biz dükkanı kapatır anahtarı sağlam bir yere koyarız yabancılar giremez artıkın buraya…

İstediği şeyleri duyamıyor ya ondan öyle söylüyorlar

“en” lere girmişti sanırım. Ama neyin en’i oldu?

En farklı avatarda 1. olmuştu

Bend ekırıcı olmam asla,ama iş saygısızlığa varırsa tutamam kendimi,müslğmanmısın diyen kişiyede yazdıktan sonra dip not yazdım sonra..Mune istersen ceza var kendimi tutamadım diye..

Bende şaşırmamayı öğrenicem
İyi ki de derdimi tasamı yazmıyomuşum demek

Öğrenirsin sende zamanla merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…