yok artık yaaao diyenin konusuna benim hiç girmemen gerek görse kk yı terkeder herhalde
sevmiyorsan muhattap olmazsın konuşmazsın olur biter,
anlamıyorlar ki bugünün yarını da var herşey insanlar için başkasında aşağıladığımız derdin bin beteri yarın başıma gelir demiyorlar ,
kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş...
Biliyorum o hoşçakal demeden nasıl gitti yaa
Ben şok olmadım Çekirge
Merhamet önemlidir. Hatta herşeyden önemlidir.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insana
saygı gereklidir.
Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün böyle bir şeydi. Kopmuştum.
Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün böyle bir şeydi. Kopmuştum.
biri konu açmış dedim ki sende karşıdaki de hatalısınız ay demez olaydım kadın benim ne kavgacılığımı bıraktı ne de başka bi şeyimi..şok oldum ki kk da tek bi tartışmam yoktur..galiba yağlayıp ballamak lazımdı bilemedim ben.
en son da sen sakın konu açma başına çok şey gelir yazmıştı ama orada koptum sinirlenmedim bile kahkahayı patlattım çünkü 10 tane falan konum vardı
yani garip insan çok.
ben geçenlerde yeğenim face ine bi yorum yaptım yeğenim liseye gidiyoHatırladım onu bende kopmuştum hattanasıl bağdaştırdıysa avatarla mesajımı hayret bişi yani..
İşine gelmeyince siz yorum yapmayın diyorlar oldu başka emirleri varmı acaba..
Bir kerede yaşı küçük birisi bana saygısızlık yaptı,senin ağzına biber sürerim dedim..
Sonra özür dilemişti
Aynen canım. Hatta daha ağır yazdı kadın o an can havliyle ben yumuşattım bile. Keleş abla hatırlar mı bilmiyorum da. Ama avatardan dolayı ilk vakası olmasa gerek.
Ona da şaşırmıştık
Evet
Ben zaten safım ya , şaşırmaya devam ederim
Hatırlıyorum o günüavatar meşhur ya ondan dır..Bilselerki ödüllü avatar o
Ben hiç şaşırmıyorum artık kk da herşey oluyor
İnsanlar açtıkları konularda sadece avuntu bekliyor bence. Yani hatalı taraflarını görmek istemiyorlar. Eleştiri almaksa tamamen mümkün değil onlara göre. Hemen “lütfen siz yorum yapmayın” yapıştırılıyor.
Ben hiç şaşırmıyorum artık kk da herşey oluyor
çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.
Ruhlarındaki çocuğu öldürmüş insanlar ya, sizler yazdıkça ben şaşkınlıkta çığır açıyorum resmen
Ayrıca ablanın avatarı KK'nın en iyisi bence
Kendi rengi dışındaki renklere tahammülü yok insanların ya, giderek de tahammülsüz oluyoruz.
Muhahahah
ben geçenlerde yeğenim face ine bi yorum yaptım yeğenim liseye gidiyo
ordan bana yorum yapmış sen malmısın nesin diye
seni yere yatırır azını tepelerim lan dedim
sonra bin tane özür mesajı attı
çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı
başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.
Senin 2+2=4 şeklindeki net yorumlarına bile gücendiyse birisi, muhtemelen
iyi zamanlarında değildir. Ya da yanlış okumuştur yorumu. Belki de kk'da öyle
yumuşak ve net yorumlara alışık olmadığından şok olmuştur
Yaaa çekirgemmmm nelerle uğraşıyom varyaaaatabisi çete lideri olurum böyleee
Senin 2+2=4 şeklindeki net yorumlarına bile gücendiyse birisi, muhtemelen
iyi zamanlarında değildir. Ya da yanlış okumuştur yorumu. Belki de kk'da öyle
yumuşak ve net yorumlara alışık olmadığından şok olmuştur
İnsanlar açtıkları konularda sadece avuntu bekliyor bence. Yani hatalı taraflarını görmek istemiyorlar. Eleştiri almaksa tamamen mümkün değil onlara göre. Hemen lütfen siz yorum yapmayın yapıştırılıyor.
en lere girmişti sanırım. Ama neyin eni oldu?
çok doğru olumlu yorum yazarsan ay canım ay balım ama sen de şurada hatalısın dersen hop saldırı başlıyor..hayır bi de benim tavrım tarzım bellidir kırıcı olmam genelde.
Bende şaşırmamayı öğrenicem
İyi ki de derdimi tasamı yazmıyomuşum demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?