09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Keleş abla kaç kişi bu kadar duyarlı olabiliyor ki? Bir de sanal ya haybeye sallıyor insanlar…

Bir gün varya acayip patlayacağım,haaa birde faşist dedi birisi avatarım için hatta şikayet etti

Sallamak o kadar kolayki bende yapayım otırduğum yerden

derler valla derler
hatta iyi sormuş direk sen bu dinden değilsin diye yafta yapıştırmamış

Sıkardı öyle demesi,zaten ceza aldı hemen şikayette ettim anında

Hayret bişey yani üşenmemiş belkide konunu baştan okumuştur,nerden vurabilirim diye düşünmüştür..

aygırı severim hani ne burda nede ddiğer topiklerde kimseyle dalaştığını da hiç görmeiştim,

ama söylediği sözleri ne bi aklı ermeyen ergen söyler ne de dünyanın en cahil insanı ,

kendine yakışmayan şekilde davrandı bence

Aslında ben bu tipleri kişiliği oturmamış ergenlikteki çocuklara benzetiyorum. Sıkıştığı an başkasını zayıf noktasından yaralamaya çalışıyor. Aslında kendi kişiliğini pazara çıkarıp da 5 kuruş etmeyeceğinden haberi olmadan.

hani tartıştığımız insanlar olur bu normal ama ben kimseyi bel altı vuramam acılarıyla canını yakamam ya utanırım böyle bişi yapmaktan.kimseye yakışmaz bu.

Aynen
Bende dedim acaba aynı aygırdan mı bahsediliyo, ben mi yanlış anladım
Ama oymuş maalesef

ben bide bi yoruma rastlamıştım üzülmüştüm,

biri konu açmış ona yorum yapan kişinin yorumunu beğenmiyor ve diyor ki sne önce kendi kamburluğuna çare bul

yani kızın rahatsızlığıyla dalga geçecek kadar cibiliyetsizler de var maalesef ,

( kişiyi hatırlamıyorum eğer burdan birisiyse yapacka bişi yok artık )

hani tartıştığımız insanlar olur bu normal ama ben kimseyi bel altı vuramam acılarıyla canını yakamam ya utanırım böyle bişi yapmaktan.kimseye yakışmaz bu.

Gerek burda gerek reelde sevmiyorsam belli ederim, muhatap olmam
Çok yakın biriyse hani merhaba derim formaliteden ( Reel akraba vs. )
Hiç bişeyim değilse, hiç bişeyim olarak kalmaları kafi derim yani
Kavga bile çirkinken beddua çok vahim

Ben şok olmadım Çekirge

Merhamet önemlidir. Hatta herşeyden önemlidir.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insana
saygı gereklidir.

Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. “siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün” böyle bir şeydi. Kopmuştum.

Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. “siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün” böyle bir şeydi. Kopmuştum.

yok artık yaaa o diyenin konusuna benim hiç girmemen gerek görse kk yı terkeder herhalde

En sevmediğim şey de bu benim. Birinin fiziksel bir durumunu ayıp bir şey ya da utandırıcı gibi yüzüne vurması. Hayatın garantisi var mı diye düşünmeyen inançsız insanlar..
Hatta ilerisi var ya birinde gördüm tartışıyor iki kişi gözümün önünde biri dedi ki: ağzın kokuyor konuşma. Önce yemek ye.. yuhh dedim artık. Yani ben asla asla diyemem böyle bir şey. Eşime bile diyemem.

hakkat ama avatarın neden öyle hanım abla
çok beğendim gerçi o ayrı :)
fakat biraz uçuk kaçık bişi ya o yüzden sordum

Ben şok olmadım Çekirge

Merhamet önemlidir. Hatta herşeyden önemlidir.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insana
saygı gereklidir.

Merhamet benim sevmediğim bir şey aslında. Yani bir durumumdan dolayı insanların bana acımasını istemem. Saygı çok daha önemli bence.

biri konu açmış dedim ki sende karşıdaki de hatalısınız ay demez olaydım kadın benim ne kavgacılığımı bıraktı ne de başka bi şeyimi..şok oldum ki kk da tek bi tartışmam yoktur..galiba yağlayıp ballamak lazımdı bilemedim ben.

en son da sen sakın konu açma başına çok şey gelir yazmıştı ama orada koptum sinirlenmedim bile kahkahayı patlattım çünkü 10 tane falan konum vardı

yani garip insan çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…