Bu bel altı bambaşka bişey,dediğin gibi sevme ama böyle söyleme demi..
Geçenlerde de bana müslümanmısın sen dedi birisitövbe yarabbim dedimm
Keleş abla kaç kişi bu kadar duyarlı olabiliyor ki? Bir de sanal ya haybeye sallıyor insanlar
derler valla derler
hatta iyi sormuş direk sen bu dinden değilsin diye yafta yapıştırmamış
Ona bakarsanız ben de geçmişte bir konu açmıştım eşimle ilgili. Aradan baya bir zaman geçmişti.. birinin konusuna yorum yapıyorum. Kız bana dedi ki: ipekçim sen bana yorum yapacağına kendine bak. Kendi sorunlarını halledebildin mi? Noldu eşine? Mühendis kızdan naberrrrr?
Yani benim eski konumla beni vuracaktı aklı sıra. Son derece çirkin ama çıkıyor işte.
Bana da biri 'Esra Erol'un seyircisi' demişti
Ama sonra tanıyınca sevdi beni , helalleştik
Kimmiş bu helalleştiğin bakalımmmmgidip furayımmı ayağından hemennn
Kimmiş bu helalleştiğin bakalımmmmgidip furayımmı ayağından hemennn
sen mi dedin yoksa abla
aygırı severim hani ne burda nede ddiğer topiklerde kimseyle dalaştığını da hiç görmeiştim,
ama söylediği sözleri ne bi aklı ermeyen ergen söyler ne de dünyanın en cahil insanı ,
kendine yakışmayan şekilde davrandı bence
hani tartıştığımız insanlar olur bu normal ama ben kimseyi bel altı vuramam acılarıyla canını yakamam ya utanırım böyle bişi yapmaktan.kimseye yakışmaz bu.
Kızlar bilir
Hatta şok olacaklar sonradan benle can ciğer olmuştu çünkü
Nicki 'sebatiye' idi
Lakin bir hoşça kalın demeden UI istedi, ditti
Bir gün varya acayip patlayacağım,haaa birde faşist dedi birisi avatarım için hatta şikayet etti
Sallamak o kadar kolayki bende yapayım otırduğum yerden
Sıkardı öyle demesi,zaten ceza aldı hemen şikayette ettim anında
Hayret bişey yani üşenmemiş belkide konunu baştan okumuştur,nerden vurabilirim diye düşünmüştür..
Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün böyle bir şeydi. Kopmuştum.
ben bide bi yoruma rastlamıştım üzülmüştüm,
biri konu açmış ona yorum yapan kişinin yorumunu beğenmiyor ve diyor ki sne önce kendi kamburluğuna çare bul
yani kızın rahatsızlığıyla dalga geçecek kadar cibiliyetsizler de var maalesef ,
( kişiyi hatırlamıyorum eğer burdan birisiyse yapacka bişi yok artık )
Abla biri de şey demişti sana aynı konudaydık o zaman. siz yorum yapmayın. Bir kere avatarınıza bakın ve ne kadar ciddiyet içinde olduğunuzu görün böyle bir şeydi. Kopmuştum.
Ben şok olmadım Çekirge
Merhamet önemlidir. Hatta herşeyden önemlidir.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insana
saygı gereklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?