09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayıplı arkadaşların mı ayıp ediyon onların yerini dolduramasakta biz neciyiz burda bacı

tabiki pampaa ama gruptan bi kişi eksildimi puzle parçaları eksik oluyor işte hep birlikte olmanın yeri ayrı olsa da bizde ayıplara yelken açarız yanii, hem elmişin gözü arkada kalmasın ben 2 kişilik ayıplı konuşurum onun için

biri ayıplımı dedi

[

çekirge içimden sürekli dua okuyorum zaten.. şeytan meytan dağılsın çevremden diye. bana mısın demiyor ya.. biri gelse de pıçaklasam rahatlıycam o derecedeyim.
şuan ellerim buz kesildi sendika gelmişşşşşşşşşşşşş

evet sen iki kişilik ayıplı ol ben ekşın desem sen artık ne diyeceksen

biri ayıplımı dedi

hee ben dediydimm sinyaller gelmiş hemen

Beni an o kaçar

kaçma kaçma hemen başlamayız daha uyku sersemiyimm hem istediğimden değil elmin gözü arkada kalmaısn diye biliyosun sevmem zaten ayıplı muhabbeti

[

evet sen iki kişilik ayıplı ol ben ekşın desem sen artık ne diyeceksen

oo eksına çok şey denirde ben şimdilik sadece bornoz diyim günün ilerleyen saatlerinde konuyu geliştirir bi açılım yaparız

benim antenler açıktı sovr yakaladım hemen
bende bu bornozun üstüne bir hamam tası derim artıkım

hee soryyy şeytan kaçar diyomuşsunuz bende çekirge ayıplı konuşursanız kaçarım diyo sandım da dasha başlamıyoz diye açıklama yapıyom kaçmaaa çekirgggee

kaçma kaçma hemen başlamayız daha uyku sersemiyimm hem istediğimden değil elmin gözü arkada kalmaısn diye biliyosun sevmem zaten ayıplı muhabbeti

Onu kastetmemiştim ama neyse uykulu olmana veriyorum
Tabi canım sen hiç sever misin öyle şeyler

kesin konuya el atalım 2,5 aydır eşimle iş dolayısıyla arrıyız ya bu hafta içi herhangi bi gün gelecek sürpriz yapacak heran hazırlıklı olmam gerek ama ben ormanlık alan gibiyim

benim antenler açıktı sovr yakaladım hemen
bende bu bornozun üstüne bir hamam tası derim artıkım

antenler hep açık blutut gibisinn

ne kaa güzel ayıplı konuşuyorz dimi,

yanlız bi tırsaklık gördüm bizde dünden kalma etkilenmeler sanırsam

offf bu gün çok darlanıyorum ya,patlamaya hazır bomba gibiyim

topikte sessiz,ayıplı muhabbet bile yok

kesin konuya el atalım 2,5 aydır eşimle iş dolayısıyla arrıyız ya bu hafta içi herhangi bi gün gelecek sürpriz yapacak heran hazırlıklı olmam gerek ama ben ormanlık alan gibiyim

eee kızııım gitsene akşam hallettt adam geldiğine pişman olmasın halledemezsen de artık bi nazar boncuğu takarsınn maksat süslü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…