İpek, ıhlamur iç... Sinir, strese iyi gelir.
Rahatlatır.
ayıplı arkadaşların mı ayıp ediyon onların yerini dolduramasakta biz neciyiz burda bacı
tabiki pampaa ama gruptan bi kişi eksildimi puzle parçaları eksik oluyor işte hep birlikte olmanın yeri ayrı olsa da bizde ayıplara yelken açarız yanii, hem elmişin gözü arkada kalmasın ben 2 kişilik ayıplı konuşurum onun için
çekirge içimden sürekli dua okuyorum zaten.. şeytan meytan dağılsın çevremden diye. bana mısın demiyor ya.. biri gelse de pıçaklasam rahatlıycam o derecedeyim.
çekirge içimden sürekli dua okuyorum zaten.. şeytan meytan dağılsın çevremden diye. bana mısın demiyor ya.. biri gelse de pıçaklasam rahatlıycam o derecedeyim.
tabiki pampaa ama gruptan bi kişi eksildimi puzle parçaları eksik oluyor işte hep birlikte olmanın yeri ayrı olsa da bizde ayıplara yelken açarız yanii, hem elmişin gözü arkada kalmasın ben 2 kişilik ayıplı konuşurum onun için
biri ayıplımı dedi
Beni an o kaçar
[
evet sen iki kişilik ayıplı ol ben ekşın desem sen artık ne diyeceksen
hee ben dediydimmsinyaller gelmiş hemen
kaçma kaçma hemen başlamayız daha uyku sersemiyimmhem istediğimden değil elmin gözü arkada kalmaısn diye biliyosun sevmem zaten ayıplı muhabbeti
oo eksına çok şey denirde ben şimdilik sadece bornoz diyim günün ilerleyen saatlerinde konuyu geliştirir bi açılım yaparız
kaçma kaçma hemen başlamayız daha uyku sersemiyimmhem istediğimden değil elmin gözü arkada kalmaısn diye biliyosun sevmem zaten ayıplı muhabbeti
hee ben dediydimmsinyaller gelmiş hemen
oo eksına çok şey denirde ben şimdilik sadece bornoz diyim günün ilerleyen saatlerinde konuyu geliştirir bi açılım yaparız
kimsede bana hosgeldin demediiii
[
şuan ellerim buz kesildi sendika gelmişşşşşşşşşşşşş
evet sen iki kişilik ayıplı ol ben ekşın desem sen artık ne diyeceksen
benim antenler açıktı sovr yakaladım hemen
bende bu bornozun üstüne bir hamam tası derim artıkım
kimsede bana hosgeldin demediiii
kesin konuya el atalım 2,5 aydır eşimle iş dolayısıyla arrıyız ya bu hafta içi herhangi bi gün gelecek sürpriz yapacak heran hazırlıklı olmam gerek ama ben ormanlık alan gibiyim
ben derim
kız annesiymişsin benimde oğlum var potansiyel dünürsün hoşgeldin demek gerek
kesin konuya el atalım 2,5 aydır eşimle iş dolayısıyla arrıyız ya bu hafta içi herhangi bi gün gelecek sürpriz yapacak heran hazırlıklı olmam gerek ama ben ormanlık alan gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?