09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kesin konuya el atalım 2,5 aydır eşimle iş dolayısıyla arrıyız ya bu hafta içi herhangi bi gün gelecek sürpriz yapacak heran hazırlıklı olmam gerek ama ben ormanlık alan gibiyim

ormanlık alan stresi çok kötü yalnız. ben epilasyon yaptıracaktım 1 ay boyunca almamak gerektiği için giremedim bu işe. orman gibi gezmeyeyim diye. ee bu akşam gelirse artık belgıratta birlikte kaybolursunuz.

Selam Gofretcim Hoş geldin
Bende görmemiştim de
Üzerine konuşmak ta sakıncalı sanırım
Kısaca polemik desem kafi o yüzden

Ama umarım çok uzun değildir ban süreleri

hoşbuldum çekirgecim,
inşallah hemencik gelirler, yoklukları belli oluyor.

Anladım durumu,
Hayat garip diyoruz ya burasıda bi garip olmaya başladı :S

antenler hep açık blutut gibisinn

ne kaa güzel ayıplı konuşuyorz dimi,

yanlız bi tırsaklık gördüm bizde dünden kalma etkilenmeler sanırsam

tırsmak yok yola devam
topuk taşı (çok ayıplı konuşuyorum çok)
birde hamam otu dedimmi bende ayıplısı olamazz

ormanlık alan stresi çok kötü yalnız. ben epilasyon yaptıracaktım 1 ay boyunca almamak gerektiği için giremedim bu işe. orman gibi gezmeyeyim diye. ee bu akşam gelirse artık belgıratta birlikte kaybolursunuz.

bende yaptırcaktımda zaten kışın yapıyolar genelde yazın kokuşmayalım diye ,

ama kuafrüm önce bebişini hallet sonra dedi doğumda hormonlar dengesizleşiyo çıkıyo tekrar doğumdan sonra yaparsın dedi bende önce bi onu halledeyim sonra yaptırırım deidm

ya bikaç aydır benim çenemde çıkıyo 4-5 tel sinir oluyorum keçi gibi dolanmak istemiyorum ama cımbızla yaparsam çoğalır diyede korkuyorum her dk kuaförüme gitmek de zor geliyo ne gıcıklar yaa

evet canım müdür beni başka servise vermek vermek istemiyor sendika daha öncede muharebe etti dur bakalım sonuç ne olacak

ben hiç çakmıyorum bu sendika olaylarından ya. bizim işçilerin de kulağına su kaçırmamak lazım diye saklı konu gibi.

eee gelsin nolcak. sen bağlı mısın sendikaya?

fakat ormanları kesmemek lazım onlar can damarıdır oksijen kaynağıdır

offf bu gün çok darlanıyorum ya,patlamaya hazır bomba gibiyim

topikte sessiz,ayıplı muhabbet bile yok

eee kızııım gitsene akşam hallettt adam geldiğine pişman olmasın halledemezsen de artık bi nazar boncuğu takarsınn maksat süslü olsun

kızlar merak etmeyin bu gün el atacam epilasyonla bile değil adayla cırtcırt yalnız korkum gittiğimde evde olması du bekle hayatım ben geliyom mu deyim

tırsığız öğlene doğru açılırız , saat 15:00 den sonra libidolu muhabbetler 4 döner yayın akışımız bu şekilde kadesa

ama ama o saatte ben olmuyorum ki

yayını biraz erkene alsak olma mı hem tırsmayalım ya bişi olmaz artık :18:

En güzeli bekarken. Benim kız kardeşim bekar. Ve yaptırdı. Tertemiz… hiç çilesi yok. Etek giyince var mı yok mu tasası yok… evliyken çok zor canım ya. Çıkma sürecini görsen vaz geçersin. 1,5 ay koltuk altın bile orman gibi gezebilir misin? Benim eşim çok hassas bu konuda ben gezemem şahsen.ama kısım kısım yaptırabilirsin belki tüm vucut olmazsa. Daha bir idare edilir sanki.

aynen doğumları bitirmek gerek epilasyon yaptırcaksan fakat ben hiç yaptırmayı düşünmüyorum bana bir zararı çıkacakmış gibi geliyo uzun seneler sonra yaptırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…