09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşgeldin gofretto yoksun özlettinnn sende kaçak muhabbetçi oldun

asyalı kendinmi hallediyorsun nasıl çekiyosun kuaför en azından 10 dk da şipşak hallediyo ben hayatta yapamam kendimi,

kadesa allatn alttan başladık ayıplıyaa bak bu konudan daha neler çıkar izle ve gör

ipek doğru söylüyoun kademe kademe olabilir belki ama ben uzatmnaktan ziyade alınıyo ama sadece jiletle diye biliyorum eğer jiletle hallediliyosa birkaç ay idare edilebilir belki diye düşünmüştüm ama sormak lazım,

valla bliminde dediği giibi bende çıkıyosa vardır bi faydası hormonlara bi zararı olurmu ki diye düşünüyodum ama çocuktan sonra yaptırmayı düşünüyorum en azından koltukaltı ve bacağı hallederim sonrasında cesaretim olursa diğerleri

var kız koca olmaz olurmu ben onu espirik olsun diye yazdıydım

hıı belki görevlidir bir yerde kız ne bilim işte... bir de komik mi kültür farkı mı bilemeycem de yabancılarda öyle biliyorsun.. hatta denizde kadınlarda görüyorum salkım saçak... biz de milimetrik inceleme yapmadan girmeyiz denize..

eevt canım kendim hallediyorum zor oluyor ama ben çok utangacım ciddden bak kuaförden utanırım:26::26::26::26::26::26:

öyle malesef
benim bacaklardaki, kıllar eskisine göre azalma gösterdi baya
benim ablamdada böyle oldu 35 den sonra bacakta kıl kalmadı diyebilirim bende öyle olurum diye umut ediyorum
koltuk altım çok az zaten ben eldivenle alıyorum koltuk altını bazende epilasyon aletiyle
bacak için kuaföre giderim
kolumu almam zaten az
mahrem yerimide kendim hallediyorum

kaç gündür yoğunluktan giremedim kuzum,
bide regl ağrım vardı pazar günü full yattım yaa,

2 hafta sonra tatildeyim inşalahh bütün stresimi atacağım :)

sende ne var ne yok canım

nedir bu her ay çektiğimiz yahuu neyseki biteceği günü biliyoz,

ohhh hayat sana güzel tatile mi gidiyosunuz nereye hemide 2 hafta çalışmadan geçen günlerr ,

biz belki yapamayız bu sene tatil yada ufak tefek bi pansiyonda 2-3 gün nefsimizi köreltiriz belkii malüm borçlar

nolsun biz aynı bildiğin gibi rutin gidiyo işte sıkıcıı burayla kafa dağıtmaya çalışıyoruz artık dağıtıyoz mu dağıtmıyozmu orası ayrı

eevt canım kendim hallediyorum zor oluyor ama ben çok utangacım ciddden bak kuaförden utanırım:26::26::26::26::26::26:

ahh bi alışşsan asyalı ne uğraşmışım dersin büyük rahatlık bende 4 yıl önce bi arkadaşım zorla götürdü aman ne iyi etmiş, 4 yıldır her ay düzenli giderim bi kere bile yan yollara sapmadım 5 dk da beşiktaş

Yok canımcım ilk alacağın zaman 1,5 ay hiç almıyorsun. 1,,5 ay sonra gitmeden jiletle alıyorsun. Sonra gidiyorsun.. onlar aldıktan sonra taa bir dahakine kadar dokunmuyorsun. Arada jiletle almak gibi bir lüksün yok. Ama tabi zamanla çıkma süresi uzuyor gibi. Sonrası zaten tertemiz…

benide biri itecekte öyle yinede utanırım heralde

herşeyi çeken kadınlarr işte :)
geçen sene bizde gidemedik kuzum,
fethiyeye gidiyoruz kısmetse, 1hafta kalcaz bakalım
güzel geçer inşallah

nereye gidiyorsun canım? bize de referans olsun.

Kesinlikle
Bende çok şaşırdım ve üzüldüm doğrusu

aman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir

kızlar size bir sorum var..şimdi biri size takmış durumda olsa,nedenini bilmeseniz ama o her lafınıza dalsa siz onunla konuşmasanız bile bazen dalga geçer gibi bazen kızgın şekilde cevap vermeye çalışsa naparsınız?

ben önce görmezden geldim,sonra sert cevaplar verdim,şimdi muhatap olmuyorum ama o hala devam edeyor,,işte şıklar;

A-görmezden gelmeye devam ederim

B-o laf vurdukça ben de laf vururum

C-derdi neymiş sorarım

D-dayanamaz tepikle dalarım

E hiç biri benim başka fikrim var

Kızlar bu hafta da misafir çağıramayacam
Bahçe de çalışma var, arka binanın dış cephesi yapılıyo
İskeleyi bizim bahçeye kurdular, etrafta da malzemeler filan, ortalık battı
Bi hafta daha erteleyecem misafirleri
Kadınlar çatlamasa iyi

ben de ağda bantlarına saldım kendimi son zamanlarda. böyle seramoniye gerek kalmıyor. işim olunca hemen bırakıyorum 2 bant kullanıp. mesela kızım uyudu diyelim. eşimi beklerken 2 bant atıyorum bacağa. hem de uzun uzun ağdaya zaman ayırmıyorum. günlük yapılan temizlik gibi düşün. birikince uzun uzun uğraşıyorsun ya. ben bulduğum zamanda 5dk bile yapıyorum.

hoşgeldin datluu :)

o zaman zorlar ipek bende hemen cesaret edemem aman ne dertli yaaa

asyalıı giden bi arkadaşın önerse biri önayak olsa aslında ah bi alışsan

gofrtetta fethiyede çok güzelmiş bende balayında kararsız kalmıştım sonra marmarise gidelim demiştik, bu sene pek bi yere gidemesekte seneye bende istiyorum fethiye , güzel geçer tabi neden geçmesin oohhh koca bi yılın acısını çıkartırsınız artık

en iyi cevap a çok işe yarıyo

Ben yok sayarım, hatta o kadar iyi yok sayarım ki, kendi bile kendinin varlığına inanamaz artık

a ve b arasında gidip gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…