var kız koca olmaz olurmu ben onu espirik olsun diye yazdıydım
hoşgeldin gofretto yoksun özlettinnn sende kaçak muhabbetçi oldun
asyalı kendinmi hallediyorsun nasıl çekiyosun kuaför en azından 10 dk da şipşak hallediyo ben hayatta yapamam kendimi,
kadesa allatn alttan başladık ayıplıyaa bak bu konudan daha neler çıkar izle ve gör
ipek doğru söylüyoun kademe kademe olabilir belki ama ben uzatmnaktan ziyade alınıyo ama sadece jiletle diye biliyorum eğer jiletle hallediliyosa birkaç ay idare edilebilir belki diye düşünmüştüm ama sormak lazım,
valla bliminde dediği giibi bende çıkıyosa vardır bi faydası hormonlara bi zararı olurmu ki diye düşünüyodum ama çocuktan sonra yaptırmayı düşünüyorum en azından koltukaltı ve bacağı hallederim sonrasında cesaretim olursa diğerleri
hıı belki görevlidir bir yerde kız ne bilim işte... bir de komik mi kültür farkı mı bilemeycem de yabancılarda öyle biliyorsun.. hatta denizde kadınlarda görüyorum salkım saçak... biz de milimetrik inceleme yapmadan girmeyiz denize..
kaç gündür yoğunluktan giremedim kuzum,
bide regl ağrım vardı pazar günü full yattım yaa,
2 hafta sonra tatildeyim inşalahh bütün stresimi atacağım :)
sende ne var ne yok canım
eevt canım kendim hallediyorumzor oluyor ama ben çok utangacım ciddden bak kuaförden utanırım:26::26::26::26::26::26:
hoşgeldin gofretto yoksun özlettinnn sende kaçak muhabbetçi oldun
asyalı kendinmi hallediyorsun nasıl çekiyosun kuaför en azından 10 dk da şipşak hallediyo ben hayatta yapamam kendimi,
kadesa allatn alttan başladık ayıplıyaa bak bu konudan daha neler çıkar izle ve gör
ipek doğru söylüyoun kademe kademe olabilir belki ama ben uzatmnaktan ziyade alınıyo ama sadece jiletle diye biliyorum eğer jiletle hallediliyosa birkaç ay idare edilebilir belki diye düşünmüştüm ama sormak lazım,
valla bliminde dediği giibi bende çıkıyosa vardır bi faydası hormonlara bi zararı olurmu ki diye düşünüyodum ama çocuktan sonra yaptırmayı düşünüyorum en azından koltukaltı ve bacağı hallederim sonrasında cesaretim olursa diğerleri
ahh bi alışşsan asyalı ne uğraşmışım dersin büyük rahatlık bende 4 yıl önce bi arkadaşım zorla götürdü aman ne iyi etmiş, 4 yıldır her ay düzenli giderim bi kere bile yan yollara sapmadım 5 dk da beşiktaş
nedir bu her ay çektiğimiz yahuuneyseki biteceği günü biliyoz,
ohhh hayat sana güzel tatile mi gidiyosunuz nereye hemide 2 hafta çalışmadan geçen günlerr ,
biz belki yapamayız bu sene tatil yada ufak tefek bi pansiyonda 2-3 gün nefsimizi köreltiriz belkii malüm borçlar
nolsun biz aynı bildiğin gibi rutin gidiyo işte sıkıcıı burayla kafa dağıtmaya çalışıyoruz artık dağıtıyoz mu dağıtmıyozmu orası ayrı
kaç gündür yoğunluktan giremedim kuzum,
bide regl ağrım vardı pazar günü full yattım yaa,
2 hafta sonra tatildeyim inşalahh bütün stresimi atacağım :)
sende ne var ne yok canım
Kesinlikle
Bende çok şaşırdım ve üzüldüm doğrusu
öyle malesef
benim bacaklardaki, kıllar eskisine göre azalma gösterdi baya
benim ablamdada böyle oldu 35 den sonra bacakta kıl kalmadı diyebilirim bende öyle olurum diye umut ediyorum
koltuk altım çok az zaten ben eldivenle alıyorum koltuk altını bazende epilasyon aletiyle
bacak için kuaföre giderim
kolumu almam zaten az
mahrem yerimide kendim hallediyorum
nereye gidiyorsun canım? bize de referans olsun.
en iyi cevap aaman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir
kızlar size bir sorum var..şimdi biri size takmış durumda olsa,nedenini bilmeseniz ama o her lafınıza dalsa siz onunla konuşmasanız bile bazen dalga geçer gibi bazen kızgın şekilde cevap vermeye çalışsa naparsınız?
ben önce görmezden geldim,sonra sert cevaplar verdim,şimdi muhatap olmuyorum ama o hala devam edeyor,,işte şıklar;
A-görmezden gelmeye devam ederim
B-o laf vurdukça ben de laf vururum
C-derdi neymiş sorarım
D-dayanamaz tepikle dalarım
E hiç biri benim başka fikrim var
aman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir
kızlar size bir sorum var..şimdi biri size takmış durumda olsa,nedenini bilmeseniz ama o her lafınıza dalsa siz onunla konuşmasanız bile bazen dalga geçer gibi bazen kızgın şekilde cevap vermeye çalışsa naparsınız?
ben önce görmezden geldim,sonra sert cevaplar verdim,şimdi muhatap olmuyorum ama o hala devam edeyor,,işte şıklar;
C-derdi neymiş sorarım
aman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir
C-derdi neymiş sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?