aman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir
kızlar size bir sorum var..şimdi biri size takmış durumda olsa,nedenini bilmeseniz ama o her lafınıza dalsa siz onunla konuşmasanız bile bazen dalga geçer gibi bazen kızgın şekilde cevap vermeye çalışsa naparsınız?
ben önce görmezden geldim,sonra sert cevaplar verdim,şimdi muhatap olmuyorum ama o hala devam edeyor,,işte şıklar;
A-görmezden gelmeye devam ederim
B-o laf vurdukça ben de laf vururum
C-derdi neymiş sorarım
D-dayanamaz tepikle dalarım
E hiç biri benim başka fikrim var
Ben sana gönderirim ki yine fotomu.
Hem zaten yine buluşucaz, o zaman unutmam
aman be çekirgem daha şaşıracak nelerimiz olacak kim bilir
kızlar size bir sorum var..şimdi biri size takmış durumda olsa,nedenini bilmeseniz ama o her lafınıza dalsa siz onunla konuşmasanız bile bazen dalga geçer gibi bazen kızgın şekilde cevap vermeye çalışsa naparsınız?
ben önce görmezden geldim,sonra sert cevaplar verdim,şimdi muhatap olmuyorum ama o hala devam edeyor,,işte şıklar;
A-görmezden gelmeye devam ederim
B-o laf vurdukça ben de laf vururum
C-derdi neymiş sorarım
D-dayanamaz tepikle dalarım
E hiç biri benim başka fikrim var
bend e:13::13::13:çok pratik ama hepsini almıyo maalesefben de ağda bantlarına saldım kendimi son zamanlarda. böyle seramoniye gerek kalmıyor. işim olunca hemen bırakıyorum 2 bant kullanıp. mesela kızım uyudu diyelim. eşimi beklerken 2 bant atıyorum bacağa. hem de uzun uzun ağdaya zaman ayırmıyorum. günlük yapılan temizlik gibi düşün. birikince uzun uzun uğraşıyorsun ya. ben bulduğum zamanda 5dk bile yapıyorum.
hoş buldummhoşgeldin datluu :)
o zaman zorlar ipek bende hemen cesaret edemem aman ne dertli yaaa
asyalıı giden bi arkadaşın önerse biri önayak olsa aslında ah bi alışsan
gofrtetta fethiyede çok güzelmiş bende balayında kararsız kalmıştım sonra marmarise gidelim demiştik, bu sene pek bi yere gidemesekte seneye bende istiyorum fethiye , güzel geçer tabi neden geçmesin oohhh koca bi yılın acısını çıkartırsınız artık
ölüdeniz ipekcim.
siz demi o taraflara kaçıyorsunuz ?
selammmmmmmmmmmm
Günaydın hanımlar
Kadiş ben D şıkkı diyom,
tekme tokat dalarım tabiisi,
banada gönder ,çatlarım
bend e:13::13::13:çok pratik ama hepsini almıyo maalesef
hoş buldumm
Akdeniz çocuktan sonra hiç gitmedim. Ben bu sene kuşadasına gideceğim inşallah..ben gitmedim ama çok güzel diyorlar orası için.
nasıl almıyor hepsini ya alıyor canım. hatta çok ince sürüldüğü için ağdanın almadıklarını da alıyor. dönme hiç olmuyor zaten. sadece kırılma oluyor bazen o da çekme yönüyle ilgili sanırım. en kötüsü alet bence.
en iyi cevap açok işe yarıyo
Ben yok sayarım, hatta o kadar iyi yok sayarım ki, kendi bile kendinin varlığına inanamaz artık
a ve b arasında gidip gidip geliyorum
Bilmiyorum ya hiç kimseye yakıştıramazken az çok muhabbetin olan birine hiç yakıştıramıyosun
Belki de ben hiç büyümeyecem , bilmiyorum
C ) Derdi neymiş sorarım. Hayırdır derim hatta en başından
Belki bişeyi yanlış anlamıştır
Belki de bi açıklaması vardır
En kötü ihtimal ne sen beni gör, ne ben seni der konuşmayı sonlandırırım
Günaydın hanımlar
Kadiş ben D şıkkı diyom,
tekme tokat dalarım tabiisi,
banada gönder ,çatlarım
F.. ŞIKKI kim o cok merak ediyorrum
ayrıca dayanamaz tepikle dalarım şıkkı
hoş geldin, elini kana bulmaya gerek yokgörmezden gel , şok etksii yapıyo, aşağılık hissi uyandırıyo
ha sen önce ağda sürüp sonramı bant yapıştırıyonben hazılrarı diyom, evet kırılıyo
yorumlar için teşekkürler kızlar..biraz daha görmezden geleyim ben olmadı en son tepikle dalıcam sabrım bitti çünkü :26:
kk dan biri değil canım kk dan olsa engellirsen olur biter ne ka güzel
evet aynen öyle
yorumlar için teşekkürler kızlar..biraz daha görmezden geleyim ben olmadı en son tepikle dalıcam sabrım bitti çünkü :26:
evet aynen öyle
bende şu ormanlardan sora
16 haziranda kocişimle pırrrrrrrrrrr diye Edremit e gidecem
hoş geldin, elini kana bulmaya gerek yokgörmezden gel , şok etksii yapıyo, aşağılık hissi uyandırıyo
Canım orman moduna bant olmaz zaten kesmez
Soğuk olmaz mı o tarihte Edremit? Senin çocuk var mı?
Canım orman moduna bant olmaz zaten kesmez…
Soğuk olmaz mı o tarihte Edremit? Senin çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?