Aslında oturmayacak ama evhamlı bi tip
Nerdeyse her gün Ous'u arıyo, soracak bişeyler buluyo
Ous ta bir an önce çıkma taraftarı
Pazartesiden sonra saatleri üstüne almaya gelecekmiş mesela adam
Amin çok sağ ol cümlemize, Allah hayırlısı ile borçları da bitirmeyi nasip etsin hepimize
Amin inşallah
Hoş geldin
Biz Perşembe başvurmuştuk, Salıya vermişlerdi de
çekcan öateler ki bana,hem yazmış da,çatla sen
çek hayırlı olsun. Allah ağzının tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
Öpersem dengem düzelir mi
sana da günaydınşuanda tam bir dengesiz terazi oldun söyliyim sana
çekcan öateler ki bana,hem yazmış da,çatla sen
hoşbuldum çek..
burda yazıştıkları yetmiyo muymuş,bi de akşam chatleşiyolar,nası bi aşkmış sizinki de
cute olamadın mı hala,bugün 4. hap di mi? hemen arkasından mı yeni laca başlıyosun? benim ilacım farklıydı cute,21 gün kullanıyodum,7 gün ara veriyodum,o arada regl oluyodum.o yüzden seninki değişiik onu tam bilemiyorum..
taşınma ne zaman çek,aslında 1 günde hallolacak bir iş balkon kapatma..
ben de aynen böyle kullandım. cute nin kullandığını hiç duymadım nasıl bir şeyse..
öpersen değil gömersen düzelebilir belki
kurbağa prens mi ki sen öpünce düzelsin hayret bişey...
Ay onu nasıl ellerimden kacırdım ay gözlerimden
[ı]günaydın kızlar bugün yoğun bir gün ama neyseki cuma hafta sonu kızımla harika zaman geçirmeyi planlıyorum çok özlüyor hafta içi beni.onu ankarada macera ormanına götürücem.[/ı]
Hayırlısıyla bi çıksaydınız..
hoşbuldum Çek
kayınvalidenler öğrendi mi evi ne tepki verdiler?
kör :=)
duymuştum onu evet..doktorun ne dedi cute ,normal miymiş ,yani mesela 2.kutuya başladığında da regl olabilir miymişsin?:26:hapın adı yazz
o dort beyaz hapın sonuncusunu bu aksam ıcıcem cumartesı aksamı yenı kutuya baslıcam ama :S
gömmek ne demek :26:ay cok ayıplı seyler bunlar
herkeşşlere günaydın hayırlı cumalar
çek bence doğalgazcıdan randevu almak daha zor,o yüzden siz idareten bir dolap takın bence,doğalgaz bağlansın,sonra kapattırın balkonu..
amin inşALLAH..günaydın asmunikal
hayırlı gün bugün cuma hepimizin işleri yolunda gitsin, dualarımız kabul olsun.
sen hangi şehirde memursun?
Ay bu da koca meraklısı çıktı başımızaanadolu hayat emekliliğiyle ilgili bilgim yok :)
duymuştum onu evet..doktorun ne dedi cute ,normal miymiş ,yani mesela 2.kutuya başladığında da regl olabilir miymişsin?:26:
tokadı gömmek yani,sen ne sandın
çek bence doğalgazcıdan randevu almak daha zor,o yüzden siz idareten bir dolap takın bence,doğalgaz bağlansın,sonra kapattırın balkonu..
günaydın, hoş geldiniz
Kızınız nerde ki
aminSizin ne oldu ?
şaşırdılar
hemen görmek istediler, çok beğendiler
görümcem de 3 ay önce evlenip ev almıştı, gaza geldi o da değişirmiş belki ilerde
hapın adı yazz
o dort beyaz hapın sonuncusunu bu aksam ıcıcem cumartesı aksamı yenı kutuya baslıcam ama :S
kızıma kv bakıyor yakınımda ama akşama kadar çok özlüyor,akşam sadece 2 saat görüşüyoruz 7,00de eve gidiyorum 9,00da uyuyor cimcime:) sabah arayıp anne uyuyakalmışım ben yaw ama evcilik oynayalım dicektim tühh falan diyor.
diane 35.
bu en az yan etkisi olan demişti doktor. 21 gün içiyorsun. kalan 7 günde oluyorsun. hem de düzene girmesi için hormon tedavisinde veriyorlarmış bunu..
ama sen sonuncusunu içeceksen daha olma durumun mutlaka varr
kızıma kv bakıyor yakınımda ama akşama kadar çok özlüyor,akşam sadece 2 saat görüşüyoruz 7,00de eve gidiyorum 9,00da uyuyor cimcime:) sabah arayıp anne uyuyakalmışım ben yaw ama evcilik oynayalım dicektim tühh falan diyor.
ne güzel
bakıcıdansa babaannesiyle
allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?