09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşbuldum Çek
kayınvalidenler öğrendi mi evi ne tepki verdiler?

ben de aynen böyle kullandım. cute nin kullandığını hiç duymadım nasıl bir şeyse..

hapın adı yazz
o dort beyaz hapın sonuncusunu bu aksam ıcıcem cumartesı aksamı yenı kutuya baslıcam ama :S

[ı]günaydın kızlar bugün yoğun bir gün ama neyseki cuma hafta sonu kızımla harika zaman geçirmeyi planlıyorum çok özlüyor hafta içi beni.onu ankarada macera ormanına götürücem.[/ı]

Günaydın, hoş geldiniz
Kızınız nerde ki

Hayırlısıyla bi çıksaydınız..

Amin sizin ne oldu ?

hoşbuldum Çek
kayınvalidenler öğrendi mi evi ne tepki verdiler?

Şaşırdılar
Hemen görmek istediler, çok beğendiler
Görümcem de 3 ay önce evlenip ev almıştı, gaza geldi o da değişirmiş belki ilerde

hapın adı yazz
o dort beyaz hapın sonuncusunu bu aksam ıcıcem cumartesı aksamı yenı kutuya baslıcam ama :S
duymuştum onu evet..doktorun ne dedi cute ,normal miymiş ,yani mesela 2.kutuya başladığında da regl olabilir miymişsin?:26:

gömmek ne demek :26:ay cok ayıplı seyler bunlar

tokadı gömmek yani,sen ne sandın

çek bence doğalgazcıdan randevu almak daha zor,o yüzden siz idareten bir dolap takın bence,doğalgaz bağlansın,sonra kapattırın balkonu..

herkeşşlere günaydın hayırlı cumalar

Şşize de günaydın hayırlı cumalar

çek bence doğalgazcıdan randevu almak daha zor,o yüzden siz idareten bir dolap takın bence,doğalgaz bağlansın,sonra kapattırın balkonu..

Kombiciye dedik ama bizim kabin buraya sığmaz sizin duvar çok ufak tam kombi ancak sığar ya da özel yaptırın dedi

günaydın asmunikal
hayırlı gün bugün cuma hepimizin işleri yolunda gitsin, dualarımız kabul olsun.
sen hangi şehirde memursun?
amin inşALLAH..

ben sakaryadayım canım. seneye izmite geçerim herhalde. adaylığımın kalkması lazım bakalım

Ay bu da koca meraklısı çıktı başımıza anadolu hayat emekliliğiyle ilgili bilgim yok :)

ne ka ayıp ne kaa ayıp 2010dan beri erkek arkdaşımın okulu bitsin oyu bitsin diye bekliyorum
şimdide evde yanlız yaşıyorum hani evlensem fena olmazdı

Henüz aramadım bugun arıyacagım
gecende aramıstım 10-15 gunonce ya ek korunma yontemı uygulamam lazımmıs bana bısey demedınız oylemı oda yok oyle bısey koruyacak bu ılk gunden ıtıbaren bende bısey olursa bebegı sıze verırım demıstım :S

kızıma kv bakıyor yakınımda ama akşama kadar çok özlüyor,akşam sadece 2 saat görüşüyoruz 7,00de eve gidiyorum 9,00da uyuyor cimcime:) sabah arayıp anne uyuyakalmışım ben yaw ama evcilik oynayalım dicektim tühh falan diyor.

hapın adı yazz

diane 35.
bu en az yan etkisi olan demişti doktor. 21 gün içiyorsun. kalan 7 günde oluyorsun. hem de düzene girmesi için hormon tedavisinde veriyorlarmış bunu..
ama sen sonuncusunu içeceksen daha olma durumun mutlaka varr

Ne güzel
Bakıcıdansa babaannesiyle
Allah bağışlasın

diane 35.
bu en az yan etkisi olan demişti doktor. 21 gün içiyorsun. kalan 7 günde oluyorsun. hem de düzene girmesi için hormon tedavisinde veriyorlarmış bunu..
ama sen sonuncusunu içeceksen daha olma durumun mutlaka varr

kimisi yazmısya dun ıkıncı kutunun ılk 3 hapındada olabilirsin demişler varya 4 gün içinde adet oldum oldum yoksa b.ku yedım

maşallah kaç yaşında bu cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…