09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

maşallah kaç yaşında bu cimcime

cimcimem 3 yaşında ama çok olgun bir çocuk.bazende şey diyor ben büyüyünce anne olucam ama senin gibi kızımı bırakıp işe gitmcem

Son düzenleyen: Moderatör:
çekcan al sna zebra perde resimleri :)

Eklentiler

• $IMG_1844.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_1845.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_1846.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_1847.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_1848.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_1852.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 35
maşallah kaç yaşında bu cimcime

İpek egeye bıberonu bıraktırdım 1 hafta once 1 hafta her gece uykusu o kadar şaştıkı o kadar gec yattıkı onuda ıstege ıstege degıl zorla zorla
dun aksam bıberonune yenıden kavustu
sanırım ege bıberonu kendıne uyku arkadası etmıs
az sut koydum ıctı dun aksam sonrada elınde yanagına tuta tuta uyudu sukur eskı duzende

kimisi yazmısya dun ıkıncı kutunun ılk 3 hapındada olabilirsin demişler varya 4 gün içinde adet oldum oldum yoksa b.ku yedım

hayr canım ya. hatta hap bittikten bir kaç gün içinde dahi olabilirsin..
çünkü hormonların dalgalı şu an senin tam oturmadı. öyle bir dönemim vardı benim de.. söktürücü verdi dr farlutal diye bir şey.
kutu bitti 1 hafta içinde anca oldum. demek o kadar tembelleşmişim..
bence olacaksın.zaten bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok. ama için rahat etsin test yaptırabilirsin.

[ı]benimki hala emziksiz uyumuyor.biberonu zaten her gece süt için kullanıyoruz.valla ben akışına bırakıyorum.ne zaman isterse o zman bıraksın geçen bırak artık şu memeyi dedim,ya anne bir keyfim şu meme onuda engelleme dedi ben[/ı]

Seni cok seviyorum ablaaaa

ben de seni çok seviyorum

belki senin hap değişik cute bilemiyorum,doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği demek ki:26:

ah canım keşke tekrar vermeseydin,şimdi bıraktırman o kadar zor olacak ki..1 hafta çekmişsin zaten,sonrdadan alışyıorlar..ben de oğluma emzik ve biberonu çok zor bıraktırdım.ne kadar vazgeçersen bir sonraki sefer o kadar zor oluyor..
üstelik dişleri ve ağız yapıları için o kadar zararlı ki..

en zorunu atlatmışsın ne mutlu sana, senin yerinde olmak için çok uğraşanlar var çok şanslısın öyle düşün.
inşallah kardeşin ve erkek arkadaşın da atanır senin gibi.
izmite de yakınsın git gel zor mu olurdu?

Güzelmiş Q
Sağ ol ilgin için
Benimde balkon cam yanyana demiştim ya senin azıcıkta olsa arada duvar var
Benimki bitişik, olsun yine iki parça yaparsam kolay kullanılır

zebra kullananlar memnun değil genelde.. yani takması bir dert yıkması bir dert derler. ben de düşünüyordum da yakın çevrem dert yanınca yaptırmadım... ama şık duruyor kesin.

zebra perdeler yıkanmıyor sılınmeylede ne kadar temızlenır storlarınızdan pay bıcın
toz tutumuyo zaten cute,perde kumaşından değil bunlar;istediğin zaman da silinebilir.

Güzelmiş Q
Sağ ol ilgin için
Benimde balkon cam yanyana demiştim ya senin azıcıkta olsa arada duvar var
Benimki bitişik, olsun yine iki parça yaparsam kolay kullanılır
ben aradaazcık boşluk bıraktım balkonun lamba prizi var diye:)

akılları erdikten sonra bıraktırmak çok zor oluyor.isteediğinde bırakmıyorlar ne yazık ki...benim enişte 6-7 yaşında cebinde emzikle gezermiş,top oynarken arada emip geri cebine koyarmış..onlara kalırsa hiç bırakmazlar bence:)

BENİM ANNEM BAŞKA SEMTTE AMA ARAMIZ YARIM SAAT YANİ BU BİRAZ İMKANSIZDI.KV DE ZATEN KREŞE BAŞLAMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYO 6 AYLIKTI BIRAKTIĞIMDA HALA BAKIYOR SĞOLSUN

Bende anneme 1 saat uzaklıkta oturuyorum zaten şimdi yakına taşınacağım çok şükür
Bakmayan bakmaz yani uzakta olsa annen

Ne güzel değmesin
Kreşe gittiği günleri de görürsünüz inşallah

yaş kaçtı. içimden hep abla demek geldide :44::44:

aslında şanslı değilim. ben çok çabaladım.. işten çıkmayıda göze alamadım mesela ders çalıştığımda.. hem iş hem ders..
sabah 8 akşam 6 iş saatlerimdi.
eve gitmem 7buçuğu buluyordu.. çalıştım didindim durdum. rabbim çok şükür nasip etti. hani cidden insanlıktan çıkmıştım ders çalıştığımda. atanamadığımı düşününce bile kalbim acıyodu ya
ben izmit körfezdeyim.. çalıştığım yerde uçta bi yerde.. sabah 5te falan uyansam anca yetişirdim. 4 araba değiştiriyordum bide.. inşALLAH seneye erkek arkadaşımda atanırda rahat ederiz
rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inşALLAH. çok zor bir süreç

zebra kullananlar memnun değil genelde.. yani takması bir dert yıkması bir dert derler. ben de düşünüyordum da yakın çevrem dert yanınca yaptırmadım... ama şık duruyor kesin.

ipek bunlar farklı senin dediğin zebra ,bildiğin çekmeli perde..o perde kumaşından ve katlamalı şekilde kullanılıyor.bu öyle değil,yıkanmıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…