teşekkürler canım sizin var mı çocuk bu arada ev almışsınız sanırım hayırlı olsun...
maşallah kaç yaşında bu cimcime
maşallah kaç yaşında bu cimcime
Ben 2 yıllık evliyim, çocuğum yok, çalışıyorum
Çok teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına
çekcan al sna zebra perde resimleri :)
Günaydın, hoş geldiniz
Kızınız nerde ki
Aminsizin ne oldu ?
Şaşırdılar
Hemen görmek istediler, çok beğendiler
Görümcem de 3 ay önce evlenip ev almıştı, gaza geldi o da değişirmiş belki ilerde
çekcan al sna zebra perde resimleri :)
kimisi yazmısya dun ıkıncı kutunun ılk 3 hapındada olabilirsin demişler varya 4 gün içinde adet oldum oldum yoksa b.ku yedım
ipek egeye bıberonu bıraktırdım 1 hafta once 1 hafta her gece uykusu o kadar şaştıkı o kadar gec yattıkı onuda ıstege ıstege degıl zorla zorla
dun aksam bıberonune yenıden kavustu
sanırım ege bıberonu kendıne uyku arkadası etmıs
az sut koydum ıctı dun aksam sonrada elınde yanagına tuta tuta uyudu sukur eskı duzende
Seni cok seviyorum ablaaaa
belki senin hap değişik cute bilemiyorum,doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği demek ki:26:Henüz aramadım bugun arıyacagım
gecende aramıstım 10-15 gunonce ya ek korunma yontemı uygulamam lazımmıs bana bısey demedınız oylemı oda yok oyle bısey koruyacak bu ılk gunden ıtıbaren bende bısey olursa bebegı sıze verırım demıstım :S
ah canım keşke tekrar vermeseydin,şimdi bıraktırman o kadar zor olacak ki..1 hafta çekmişsin zaten,sonrdadan alışyıorlar..ben de oğluma emzik ve biberonu çok zor bıraktırdım.ne kadar vazgeçersen bir sonraki sefer o kadar zor oluyor..İpek egeye bıberonu bıraktırdım 1 hafta once 1 hafta her gece uykusu o kadar şaştıkı o kadar gec yattıkı onuda ıstege ıstege degıl zorla zorla
dun aksam bıberonune yenıden kavustu
sanırım ege bıberonu kendıne uyku arkadası etmıs
az sut koydum ıctı dun aksam sonrada elınde yanagına tuta tuta uyudu sukur eskı duzende
UMARIM OLUR EN KISA ZAMANDA ÇOCUK BAŞKA BİŞİİ
gelir gelir sana yakına hiç şaşırmam
amin inşALLAH..
ben sakaryadayım canım. seneye izmite geçerim herhalde. adaylığımın kalkması lazım bakalım
ne ka ayıp ne kaa ayıp 2010dan beri erkek arkdaşımın okulu bitsin oyu bitsin diye bekliyorum
şimdide evde yanlız yaşıyorumhani evlensem fena olmazdı
Güzelmiş Q
Sağ ol ilgin için
Benimde balkon cam yanyana demiştim ya senin azıcıkta olsa arada duvar var
Benimki bitişik, olsun yine iki parça yaparsam kolay kullanılır
zebra kullananlar memnun değil genelde.. yani takması bir dert yıkması bir dert derler. ben de düşünüyordum da yakın çevrem dert yanınca yaptırmadım... ama şık duruyor kesin.
Hayırlısı ile inşallah
Eşimin tarafı en baştan didi ama çocuk olursa senin annen bakar diye
Yani kaynananın kıymetini bildeğmesin
BENİM ANNEM BAŞKA SEMTTE AMA ARAMIZ YARIM SAAT YANİ BU BİRAZ İMKANSIZDI.KV DE ZATEN KREŞE BAŞLAMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYO 6 AYLIKTI BIRAKTIĞIMDA HALA BAKIYOR SĞOLSUN
toz tutumuyo zaten cute,perde kumaşından değil bunlar;istediğin zaman da silinebilir.zebra perdeler yıkanmıyor sılınmeylede ne kadar temızlenır storlarınızdan pay bıcın
ben aradaazcık boşluk bıraktım balkonun lamba prizi var diye:)Güzelmiş Q
Sağ ol ilgin için
Benimde balkon cam yanyana demiştim ya senin azıcıkta olsa arada duvar var
Benimki bitişik, olsun yine iki parça yaparsam kolay kullanılır
akılları erdikten sonra bıraktırmak çok zor oluyor.isteediğinde bırakmıyorlar ne yazık ki...benim enişte 6-7 yaşında cebinde emzikle gezermiş,top oynarken arada emip geri cebine koyarmış..onlara kalırsa hiç bırakmazlar bence:)[ı]benimki hala emziksiz uyumuyor.biberonu zaten her gece süt için kullanıyoruz.valla ben akışına bırakıyorum.ne zaman isterse o zman bıraksın geçen bırak artık şu memeyi dedim,ya anne bir keyfim şu meme onuda engelleme dedi ben[/ı]
BENİM ANNEM BAŞKA SEMTTE AMA ARAMIZ YARIM SAAT YANİ BU BİRAZ İMKANSIZDI.KV DE ZATEN KREŞE BAŞLAMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYO 6 AYLIKTI BIRAKTIĞIMDA HALA BAKIYOR SĞOLSUN
en zorunu atlatmışsın ne mutlu sana, senin yerinde olmak için çok uğraşanlar var çok şanslısın öyle düşün.
inşallah kardeşin ve erkek arkadaşın da atanır senin gibi.
izmite de yakınsın git gel zor mu olurdu?
zebra kullananlar memnun değil genelde.. yani takması bir dert yıkması bir dert derler. ben de düşünüyordum da yakın çevrem dert yanınca yaptırmadım... ama şık duruyor kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?