ben aradaazcık boşluk bıraktım balkonun lamba prizi var diye:)
Q da kullanıyomuş, memnunmuş
Doktor dogurmama ızın vermez bende ıstemıyorum suanda kurtaj ola ola yüzgeçe döndü rahim :Shayr canım ya. hatta hap bittikten bir kaç gün içinde dahi olabilirsin..
çünkü hormonların dalgalı şu an senin tam oturmadı. öyle bir dönemim vardı benim de.. söktürücü verdi dr farlutal diye bir şey.
kutu bitti 1 hafta içinde anca oldum. demek o kadar tembelleşmişim..
bence olacaksın.zaten bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok. ama için rahat etsin test yaptırabilirsin.
[ı]benimki hala emziksiz uyumuyor.biberonu zaten her gece süt için kullanıyoruz.valla ben akışına bırakıyorum.ne zaman isterse o zman bıraksın geçen bırak artık şu memeyi dedim,ya anne bir keyfim şu meme onuda engelleme dedi ben[/ı]
Dediğim yere pazar günü gidip bakcaz bakalım. Şimdi evi sana gösterdim kıskanıcak kıskançlar :)Aminsizin ne oldu ?
Elletmem.Elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorumheryerini ellerim
ne ka ayıp ne kaa ayıp 2010dan beri erkek arkdaşımın okulu bitsin oyu bitsin diye bekliyorum
şimdide evde yanlız yaşıyorumhani evlensem fena olmazdı
ipek in dediği bu.bu norma stor perde..
Dediğim yere pazar günü gidip bakcaz bakalım. Şimdi evi sana gösterdim kıskanıcak kıskançlar :)
bilmiyorum verdim uykuya dalamadıgı ıcın bu sefer bagırıp duruyorum yatsın dıye bende sabah 6da kalkmam lazım hatat once bıle olabılırben de seni çok seviyorum
belki senin hap değişik cute bilemiyorum,doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği demek ki:26:
ah canım keşke tekrar vermeseydin,şimdi bıraktırman o kadar zor olacak ki..1 hafta çekmişsin zaten,sonrdadan alışyıorlar..ben de oğluma emzik ve biberonu çok zor bıraktırdım.ne kadar vazgeçersen bir sonraki sefer o kadar zor oluyor..
üstelik dişleri ve ağız yapıları için o kadar zararlı ki..
Doktor dogurmama ızın vermez bende ıstemıyorum suanda kurtaj ola ola yüzgeçe döndü rahim :S
benimkide bu haksızlık dıyor ama dıslerı curudu doktora gıdıp gelıyoruz bırakması lazım artık ayrıca bıberonuda cok sevdıgı ıcın mesela pırasa var yemek ıstemıyor sut ıcıcem ben dıyor 1 hafta guzel yedı ama gelın gorunkı 12 lere dogru uyuyunca bendede pil sarj kalmadı ayrıca sınırlerımında harap olması cabası :S
Tamam bundan olmasın o zaman zebra olsun
Zebranın yıkaması nasıl ?
:
yaş kaçtı. içimden hep abla demek geldide :44::44:
aslında şanslı değilim. ben çok çabaladım.. işten çıkmayıda göze alamadım mesela ders çalıştığımda.. hem iş hem ders..
sabah 8 akşam 6 iş saatlerimdi.
eve gitmem 7buçuğu buluyordu.. çalıştım didindim durdum. rabbim çok şükür nasip etti. hani cidden insanlıktan çıkmıştım ders çalıştığımda. atanamadığımı düşününce bile kalbim acıyodu ya
ben izmit körfezdeyim.. çalıştığım yerde uçta bi yerde.. sabah 5te falan uyansam anca yetişirdim. 4 araba değiştiriyordum bide.. inşALLAH seneye erkek arkadaşımda atanırda rahat ederiz
rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inşALLAH. çok zor bir süreç
"ne çatlıycam la" der şimdi
çek benim gönderdiğim zebra perde yıkanmıyor,sert bir malzemesi var,güneşliğe de gerek duyulmuyor.çift kat düşün,yanından çektikçe desenler arka arkaya gelince boşluk kalmıyor kapalı duruyor,diğer türlü de desenler üstüste gelince arada boşluk kalıyor perde açık oluyor..istersen tamamen de açabilrsin ..
ikinci gönderdiğim normal perde kumşından katlamalı perde,çubukları çıkıp yıkanıyor ama tekrar asması dert ve sıkıntı..
bilmiyorum verdim uykuya dalamadıgı ıcın bu sefer bagırıp duruyorum yatsın dıye bende sabah 6da kalkmam lazım hatat once bıle olabılır
kı ıse gec kalmıyayım ısım 1 saat bazen 1 saat 15 dk uzaklıkta 7.30da ıste olmam gerek
ınanmazsınız belkı am apazar gecesınden berı banyo olamıyorum
cunku o kadar gec ve o kadar ugrastırmalı oluyorkı ya bende uyuya kalıyorum yad ao uyuduktan sonr aben aglama krızıne gırıyorum :S
Aynen hep aynı inkarlar dimi
Hiç yıkamayacak mıyız
Aynen hep aynı inkarlar dimi
yaş 27 canım.
ben özeldeyim işimden memnunum ama bazen girsem mi diyorum ama çalışamıyorum ki mezun olduktan sonra kitap açamadım çalışınca zor oluyor eve gitmem 7 oluyor. sana bravo ozaman hem çalışıp hem hazırlanıp kazandıysan, Allah daim etsin.
yok canım yıkanmıyor,sert bir malzeme zaten,istediğin zaman nemli bezle silinebilyor ama toz kir tutmuyo zaten:)
napsın diyecek laf bulamayıncakıvırıyo böyle
Bende de oluyo o bazen ama üşeniyorum
Tam bize göre o zaman
Zebra dersem bundan olur yani dimi, yoksa değişiyo mu malı.
D
Ayıp yatakta olur
Tamam bundan olmasın o zaman zebra olsun
Zebranın yıkaması nasıl ?
:
cute bir süre zor oluyor,Ata da çok ağladı,gecelerce ağladı sanki etini bükmüş gibi,ama sonra alıştı.yemesi içmesi, konuşması,uyku düzeni oturdu..inanılmaz bir bağımlılık emzik ve biberon..bırakalı 1 sene olacak nerdeyse,hala geceleri bazen ağzında emzik var gibi şağırdatır ağzını..
şimdiki bıraktırma çalışman daha zor olacak,artık çok ağlarsam uyumazsam nasılsa geri vericek diye düşünüyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?