09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Doktor dogurmama ızın vermez bende ıstemıyorum suanda kurtaj ola ola yüzgeçe döndü rahim :S

benimkide bu haksızlık dıyor ama dıslerı curudu doktora gıdıp gelıyoruz bırakması lazım artık ayrıca bıberonuda cok sevdıgı ıcın mesela pırasa var yemek ıstemıyor sut ıcıcem ben dıyor 1 hafta guzel yedı ama gelın gorunkı 12 lere dogru uyuyunca bendede pil sarj kalmadı ayrıca sınırlerımında harap olması cabası :S

Amin sizin ne oldu ?
Dediğim yere pazar günü gidip bakcaz bakalım. Şimdi evi sana gösterdim kıskanıcak kıskançlar :)
Elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum heryerini ellerim
Elletmem.
ne ka ayıp ne kaa ayıp 2010dan beri erkek arkdaşımın okulu bitsin oyu bitsin diye bekliyorum
şimdide evde yanlız yaşıyorum hani evlensem fena olmazdı

Ayıp yatakta olur

bilmiyorum verdim uykuya dalamadıgı ıcın bu sefer bagırıp duruyorum yatsın dıye bende sabah 6da kalkmam lazım hatat once bıle olabılır
kı ıse gec kalmıyayım ısım 1 saat bazen 1 saat 15 dk uzaklıkta 7.30da ıste olmam gerek
ınanmazsınız belkı am apazar gecesınden berı banyo olamıyorum
cunku o kadar gec ve o kadar ugrastırmalı oluyorkı ya bende uyuya kalıyorum yad ao uyuduktan sonr aben aglama krızıne gırıyorum :S

cute bir süre zor oluyor,Ata da çok ağladı,gecelerce ağladı sanki etini bükmüş gibi,ama sonra alıştı.yemesi içmesi, konuşması,uyku düzeni oturdu..inanılmaz bir bağımlılık emzik ve biberon..bırakalı 1 sene olacak nerdeyse,hala geceleri bazen ağzında emzik var gibi şağırdatır ağzını..
şimdiki bıraktırma çalışman daha zor olacak,artık çok ağlarsam uyumazsam nasılsa geri vericek diye düşünüyor çünkü..

Tamam bundan olmasın o zaman zebra olsun
Zebranın yıkaması nasıl ?
:

çek benim gönderdiğim zebra perde yıkanmıyor,sert bir malzemesi var,güneşliğe de gerek duyulmuyor.çift kat düşün,yanından çektikçe desenler arka arkaya gelince boşluk kalmıyor kapalı duruyor,diğer türlü de desenler üstüste gelince arada boşluk kalıyor perde açık oluyor..istersen tamamen de açabilrsin ..
ikinci gönderdiğim normal perde kumşından katlamalı perde,çubukları çıkıp yıkanıyor ama tekrar asması dert ve sıkıntı..

yaş 27 canım.
ben özeldeyim işimden memnunum ama bazen girsem mi diyorum ama çalışamıyorum ki mezun olduktan sonra kitap açamadım çalışınca zor oluyor eve gitmem 7 oluyor. sana bravo ozaman hem çalışıp hem hazırlanıp kazandıysan, Allah daim etsin.

"ne çatlıycam la" der şimdi

Aynen hep aynı inkarlar dimi

Hiç yıkamayacak mıyız

cute biraz da sen şuan streslisin ya o yüzden..yeni bıraktırma çalışmanı ertele biraz zaten..sen bi stresini at da ,halledersin sonra..

Bende de oluyo o bazen ama üşeniyorum

yok canım yıkanmıyor,sert bir malzeme zaten,istediğin zaman nemli bezle silinebilyor ama toz kir tutmuyo zaten:)

Tam bize göre o zaman
Zebra dersem bundan olur yani dimi, yoksa değişiyo mu malı.

Bende de oluyo o bazen ama üşeniyorum

Tam bize göre o zaman
Zebra dersem bundan olur yani dimi, yoksa değişiyo mu malı.

kpss ye kaç yaşına kadar girebiliyoruz.
bir de devlet memuru olmamın yaşı 28 diye aklımdan kalmış benim 28 yaşın üstündekiler olamıyor diye.

D
Ayıp yatakta olur

hala yatak muhabetti olmadığı için benim ayıbım bunlardan oluşuyor

Tamam bundan olmasın o zaman zebra olsun
Zebranın yıkaması nasıl ?
:

bnm arkdaşım perdecide çalışıyordu. imalethanesinde. kendisi perdeleri yapıyordu yani
bayada tavsiye ediyordu. yinede özel bi sorun varsa msj atayım cvplasın.

temizlemesine gelince süngerle aşağıdan yukara sileceksin.
kçk ayarda elektirik süpürgesinin küçük başlığını alıpta tozunu alabilrisin.
temizleyince nasrin davran zebralara

Acıkcası bıberon ver dıye hıc aglamadı ama sureklı ben uyuyamıyorum uykum yok sabah oldu benı kandırıyorsun hayır uyumucam banane ben surada oynucam dıyor o sebebten dun aksam verdım
uzuldum verdıgımede gercekten sonuc 1 hafta ugrastım uyududa gecelerıde kalkmadı
ama bu gece 5 te agladı babaaaa sut yap banaaaa
onurda bılmıyor bu arada bıberonu gerı verdıgımı :26: bu aksam en ıyısı ruya gormus numrası yapayım ben bıberon vermedımkı sana oyle gelmıs dun arkadaslarla konustum cunku dedgıım gıbı bagırıyorum bagırdıgım ıcın uzuluyorum sonrada oturup aglıyorum yemın ederım
bır cok kısının cocugunun bıseyelre bagımlı oldugunu duydum bırısı sureklı aynı battanıye
bırısı yesıl battanıye bırısıde bpelus bır cıcege bagımlıymıs
benımkı gene bıberona :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…