Sarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış asmudu bakalım kim bilir ne fanteğziler vardır sende de
hahahahahahabu nasıl bir cümledir yahu
zamanı gelince olur herhalde. kocamı elde tutmam lazım
40 gün sonra çıkmış mı
bizim sarımsak 40 günü de beklemedi bak koca da koca diye tutturdu
Ders 1 : Kocalara kendinden fazla kıymet vermeyeceksin. Biraz da kocalar kadınlarını elde tutmak için çabalasın, hep biz hep biz olmuyor yani.
eheheheTek kalıyomuş ablası ondan
aslında onu lafın gelişi söyledim biliyomusun.
bak biz mesela 3yıldır beraberizdir hala daha beni bırakmayacaksın dımı der..
ben acımasızım bu konularda biraz.. der zaten bana iyiyken çok iyisin ama kötüyken de çok kötüsün diye..
saolsun öğrenci olduğunu halde 2 3 ayda bir yanıma gelir. evimede almadığım için sağda solda kalır
40 gün sonra çıkmış mı
Tek kalıyomuş ablası ondan
allaa allaaa tek laınınca ne yapılıyor
kendimi kitaba vurdum zaten. paso kitap okuyorum.
bide mühendislik sınavınadamı hazırlansam diyorum :44::44::44: erkek kardeşimde en nefret ettiğim insan tipi dio benim içinatanmışsın otur oturdugun yerde diye
Bugün beni bırakmayacaksın dimi der, yarın evlenirsin hiç tınlamaz bile :) Ous milleti bu, çok kaptırmamak lazım kendini.
Sen kaç yaşındasın bu arada? Bu arada aferin, alma ousu falan evine
Tek kaldığın için evlenmek istiyomuşsun yani
Tek sebep bu dimek istedimyalnızlık zor demiştin ya
hayırlı haberle geldim
Tamam oldu
hayırlı haberle geldim
Tamam oldu
he yok yok ondan değil.. oda mesela oda diyarbakırda öğrenci evinde kalıyor arkadaşlarıyla.. ben burda tekim.. bide hani içten içede evlenmek istiyorum. nişanlık giyeyim gelinlik giyeyimeskiden böyle şeyler pek yoktu ama artık ciddi adım atılsın istiyorum.
ay deme öyle felakat tellafı gibisinbabamdan fazlasıyla çektiğimiz için temkinliyim genelde inşALLAH kendini uyanık sanan kezbanlardan değilimdir
ben 25 yaşındayım. oda 25 keşke. inşALLAH atanır ya
ay deme öyle felakat tellafı gibisinbabamdan fazlasıyla çektiğimiz için temkinliyim genelde inşALLAH kendini uyanık sanan kezbanlardan değilimdir
cutt ne oldu. bişi tahmin ediyorum omu. dilede sökmek istedim.Ben bu keyifle biraz bdv forumlarını tura cıkıyorum
küçük gösteriyorum aplaaaaya ben seni daha küçük sandım :) abla gibi konuşuyorumaynı yaştaymışız. atanır inşallah
Muhahaha inşallah
cutt ne oldu. bişi tahmin ediyorum omu. dilede sökmek istedim.
yinede hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?