09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ders 1 : Kocalara kendinden fazla kıymet vermeyeceksin. Biraz da kocalar kadınlarını elde tutmak için çabalasın, hep biz hep biz olmuyor yani.

aslında onu lafın gelişi söyledim biliyomusun.
bak biz mesela 3yıldır beraberizdir hala daha beni bırakmayacaksın dımı der..
ben acımasızım bu konularda biraz.. der zaten bana iyiyken çok iyisin ama kötüyken de çok kötüsün diye..
saolsun öğrenci olduğunu halde 2 3 ayda bir yanıma gelir. evimede almadığım için sağda solda kalır

Tek kalıyomuş ablası ondan
ehehehe

Bugün beni bırakmayacaksın dimi der, yarın evlenirsin hiç tınlamaz bile :) Ous milleti bu, çok kaptırmamak lazım kendini.
Sen kaç yaşındasın bu arada? Bu arada aferin, alma ousu falan evine

40 gün sonra çıkmış mı

evet evet en çok merak ettiğimizde buydu 40 gün sonra ne olacağı
kabağa dönüşcekmiyim

Tek kalıyomuş ablası ondan

allaa allaaa tek laınınca ne yapılıyor
kendimi kitaba vurdum zaten. paso kitap okuyorum.
bide mühendislik sınavınadamı hazırlansam diyorum :44::44::44: erkek kardeşimde en nefret ettiğim insan tipi dio benim için atanmışsın otur oturdugun yerde diye

Tek kaldığın için evlenmek istiyomuşsun yani
Tek sebep bu dimek istedim yalnızlık zor demiştin ya

Bugün beni bırakmayacaksın dimi der, yarın evlenirsin hiç tınlamaz bile :) Ous milleti bu, çok kaptırmamak lazım kendini.
Sen kaç yaşındasın bu arada? Bu arada aferin, alma ousu falan evine

ay deme öyle felakat tellafı gibisin babamdan fazlasıyla çektiğimiz için temkinliyim genelde inşALLAH kendini uyanık sanan kezbanlardan değilimdir
ben 25 yaşındayım. oda 25 keşke. inşALLAH atanır ya

Tek kaldığın için evlenmek istiyomuşsun yani
Tek sebep bu dimek istedim yalnızlık zor demiştin ya

he yok yok ondan değil.. oda mesela oda diyarbakırda öğrenci evinde kalıyor arkadaşlarıyla.. ben burda tekim.. bide hani içten içede evlenmek istiyorum. nişanlık giyeyim gelinlik giyeyim eskiden böyle şeyler pek yoktu ama artık ciddi adım atılsın istiyorum.

hayırlı haberle geldim
Tamam oldu

Oh ben bile rahatladım

Olur olur hepsi olur
Ama geniş bi zamanda yapın şu kpss belli olsun da gerisi kolay
Yoksa insanın iki ayağı bi pabuca girer

Ben bu keyifle biraz bdv forumlarını tura cıkıyorum

ay deme öyle felakat tellafı gibisin babamdan fazlasıyla çektiğimiz için temkinliyim genelde inşALLAH kendini uyanık sanan kezbanlardan değilimdir
ben 25 yaşındayım. oda 25 keşke. inşALLAH atanır ya

ya ben seni daha küçük sandım :) abla gibi konuşuyorum aynı yaştaymışız. atanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…