- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Bende de oluyo o bazen ama üşeniyorum
Tam bize göre o zaman
Zebra dersem bundan olur yani dimi, yoksa değişiyo mu malı.
kpss ye kaç yaşına kadar girebiliyoruz.
bir de devlet memuru olmamın yaşı 28 diye aklımdan kalmış benim 28 yaşın üstündekiler olamıyor diye.
bnm arkdaşım perdecide çalışıyordu. imalethanesinde. kendisi perdeleri yapıyordu yani
bayada tavsiye ediyordu. yinede özel bi sorun varsa msj atayım cvplasın.
temizlemesine gelince süngerle aşağıdan yukara sileceksin.
kçk ayarda elektirik süpürgesinin küçük başlığını alıpta tozunu alabilrisin.
temizleyince nasrin davran zebralara
yok sen perdeciye zebra dersen bunlardan çıkarır zaten..o kadar çok desen var ki yalnız,çeşit çeşit renk renk,tabii fiyatlar da değişiyo..
cute biraz da sen şuan streslisin ya o yüzden..yeni bıraktırma çalışmanı ertele biraz zaten..sen bi stresini at da ,halledersin sonra..
yaş 27 canım.
ben özeldeyim işimden memnunum ama bazen girsem mi diyorum ama çalışamıyorum ki mezun olduktan sonra kitap açamadım çalışınca zor oluyor eve gitmem 7 oluyor. sana bravo ozaman hem çalışıp hem hazırlanıp kazandıysan, Allah daim etsin.
35 ti değişmediyse
Deki tembel bi arkadaş var kazayla evlenmiş
En kolay temizlik hangi perde de oluyo, adını bana detaylı yazsın
35 ti değişmediyse
hala yatak muhabetti olmadığı için benim ayıbım bunlardan oluşuyor
35 ti değişmediyse
doktor dogurmama ızın vermez bende ıstemıyorum suanda kurtaj ola ola yüzgeçe döndü rahim :s
benimkide bu haksızlık dıyor ama dıslerı curudu doktora gıdıp gelıyoruz bırakması lazım artık ayrıca bıberonuda cok sevdıgı ıcın mesela pırasa var yemek ıstemıyor sut ıcıcem ben dıyor 1 hafta guzel yedı ama gelın gorunkı 12 lere dogru uyuyunca bendede pil sarj kalmadı ayrıca sınırlerımında harap olması cabası :s
AY SEN ÇoK AYIPÇI BİŞEY ÇIKTIN
çek benim salonu görüceksin ssen,3 cepheli balkonlu pencereli ve nerdeyse 50 m2 var heralde..ben çok aradım perde,hgem şık olsun hem de ütü istemesin diye,ay nası ütüliceksin o kadr perdeyi..buldum da,şimdi çok rahatım..evimdeki tüm perdeler ütü istemeyen kullanışlı perdelerden,ama tabi bir ışıltısı pırıltısı da var yani
rahata alıştık, tekrar sınava hazırlık gözümde büyüyor.
ömrüm dersanelerde kurslarda geçti çok bıkmışım ben sanırım.
ama işte bayan olunca devletin rahatlığını da düşünüyor insan.
8 gun olacak bugun su gecıkmeyle ılgılı yansıttıgımı dusunmuyorum ama
hıc bır zaman uykusuz bırakmadıgı ve uyuması ıcın cabalamadıgım ıcın benı cok gerıyor uyutamıyor olmam :S
Salon nasıl senin, onunda adını öğreniyim ütü mütü istemiyo madem
ne güzel cute,ben doğduğundan beri uyku sorunu ile mücadele ediyorumneredeyse 2 sene kesintisiz 1 saat bile uyumaıdm ben..şimdi de oyuna takılıyor,geciktirmeye çalışıyor uykuyu,yatıp uyuması en az 1 saat..dün saat 9 gibi yatma hazırlıkları başladı,yatağa 10 a doğru gittik,en son 11 de babamla uyucam dedi:):)
cute dayanacağın 1-2 hafta,sonrasında normal haline döner hiç merak etme.gerilmene de gerek yok,kendini hep şöyle motive et; en fazla uykusuz kalır,oturur ;eninde sonunda elbet uyuyacak..
sen kendini motive et önce,kendini hazırla,sonra bıraktırırsın..bir de ben ,kırmıştım biberonu ve gösterdim..yenisini alalım dedi,büyük çocuklara satmıyorlar ki dedim,sadece bebeklere satıyorlar..gecelerce kendi kendine konuştu;
biberonum nerde
kırıldı
peki yenisi??
yok satmıyorlar ya büyük çocuklara
sonra alıştı..:)
onu birllant tan almıştım,çok da memnunum,yıkayıp asıyorum..o normal perde,klasik yani:)
ayyy tek ayıbım bu olsun
neyimi gördün nik ALLAH aşkına.
Sarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış asmudu bakalım kim bilir ne fanteğziler vardır sende de
2 yaşını geçmişti cute..2010 ekim doğumlu Ata.senınkı kac yasındaydı bunlar yasanırken ?
benımkıde bana yarın bıberon alın dıyordu her aksam ama ıllada bıberon ıstemıyor baska bısı oluyor sankı hıperaktıf dun bıberonla 1 dk bılr surmedı uyuması anlatabılıyormuyum :S
bıberon rahatlık ama bırakması lazım
ben egenın uyku duzenınden hep cok memnun oldum nerede ve nasıl oldugunu onemlı degıl arabada kucakta otururken yemek yerken
her sekılde uyuyabılıyor-du
ve hıc uykusuz kalmamıstım ben bır kac gun sonra tekarar denesem ıyı olacak tekrar denemek derken
daha zor olacagını bılıyorum morelım bozuluyor dun verdıgımı dusundukce
onu çok bilmiyorum çek,ama ortasına stor da normal perde de yapabilyosun sanırım..ama bildiğim bişey en kadar çok perde kumaş o kadar sorun:)Kruvaze de normal perdelerin toplanmış hali bimi
Bence o da ütü istemezde amaaa içinde ki storla işimiz iş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?