09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende de oluyo o bazen ama üşeniyorum

Tam bize göre o zaman
Zebra dersem bundan olur yani dimi, yoksa değişiyo mu malı.

yok sen perdeciye zebra dersen bunlardan çıkarır zaten..o kadar çok desen var ki yalnız,çeşit çeşit renk renk,tabii fiyatlar da değişiyo..

kpss ye kaç yaşına kadar girebiliyoruz.
bir de devlet memuru olmamın yaşı 28 diye aklımdan kalmış benim 28 yaşın üstündekiler olamıyor diye.

35 ti değişmediyse

Deki tembel bi arkadaş var kazayla evlenmiş
En kolay temizlik hangi perde de oluyo, adını bana detaylı yazsın

cute biraz da sen şuan streslisin ya o yüzden..yeni bıraktırma çalışmanı ertele biraz zaten..sen bi stresini at da ,halledersin sonra..

8 gun olacak bugun su gecıkmeyle ılgılı yansıttıgımı dusunmuyorum ama
hıc bır zaman uykusuz bırakmadıgı ve uyuması ıcın cabalamadıgım ıcın benı cok gerıyor uyutamıyor olmam :S

saolasın canım.
bende özeldeydim. işimden kısmen memnundum. ama atandıktan sonra iyiki dedim bidaha.
hakkınızda hayırlısı
bu arada memuriyette yaş sınırı kalktı

35 ti değişmediyse

çek benim salonu görüceksin ssen,3 cepheli balkonlu pencereli ve nerdeyse 50 m2 var heralde..ben çok aradım perde,hgem şık olsun hem de ütü istemesin diye,ay nası ütüliceksin o kadr perdeyi..buldum da,şimdi çok rahatım..evimdeki tüm perdeler ütü istemeyen kullanışlı perdelerden,ama tabi bir ışıltısı pırıltısı da var yani

35 ti değişmediyse

rahata alıştık, tekrar sınava hazırlık gözümde büyüyor.
ömrüm dersanelerde kurslarda geçti çok bıkmışım ben sanırım.
ama işte bayan olunca devletin rahatlığını da düşünüyor insan.

[ı]senin bebiş kaç yşında canım evet benimde en büyük korkum agız ve diş yapısını bozması ama sadece gece yatarken alıyor meme ve biberonu [/ı]

Salon nasıl senin, onunda adını öğreniyim ütü mütü istemiyo madem

Benim ders çalışma alışkanlığım yok
O yüzden göze alamıyorum

İşim de rahat ama saat ve izinler devlet gibi değil tabi :97:

8 gun olacak bugun su gecıkmeyle ılgılı yansıttıgımı dusunmuyorum ama
hıc bır zaman uykusuz bırakmadıgı ve uyuması ıcın cabalamadıgım ıcın benı cok gerıyor uyutamıyor olmam :S

ne güzel cute,ben doğduğundan beri uyku sorunu ile mücadele ediyorumneredeyse 2 sene kesintisiz 1 saat bile uyumaıdm ben..şimdi de oyuna takılıyor,geciktirmeye çalışıyor uykuyu,yatıp uyuması en az 1 saat..dün saat 9 gibi yatma hazırlıkları başladı,yatağa 10 a doğru gittik,en son 11 de babamla uyucam dedi:):)
cute dayanacağın 1-2 hafta,sonrasında normal haline döner hiç merak etme.gerilmene de gerek yok,kendini hep şöyle motive et; en fazla uykusuz kalır,oturur ;eninde sonunda elbet uyuyacak..
sen kendini motive et önce,kendini hazırla,sonra bıraktırırsın..bir de ben ,kırmıştım biberonu ve gösterdim..yenisini alalım dedi,büyük çocuklara satmıyorlar ki dedim,sadece bebeklere satıyorlar..gecelerce kendi kendine konuştu;
biberonum nerde
kırıldı
peki yenisi??
yok satmıyorlar ya büyük çocuklara
sonra alıştı..:)

senınkı kac yasındaydı bunlar yasanırken ?
benımkıde bana yarın bıberon alın dıyordu her aksam ama ıllada bıberon ıstemıyor baska bısı oluyor sankı hıperaktıf dun bıberonla 1 dk bılr surmedı uyuması anlatabılıyormuyum :S
bıberon rahatlık ama bırakması lazım
ben egenın uyku duzenınden hep cok memnun oldum nerede ve nasıl oldugunu onemlı degıl arabada kucakta otururken yemek yerken
her sekılde uyuyabılıyor-du
ve hıc uykusuz kalmamıstım ben bır kac gun sonra tekarar denesem ıyı olacak tekrar denemek derken
daha zor olacagını bılıyorum morelım bozuluyor dun verdıgımı dusundukce

2 yaşını geçmişti cute..2010 ekim doğumlu Ata.
biberon ve emzik alınca gözleri kayardı resmen ,uyku gelirdi anında..:):)
normalde uyku sorunu yoksa,alışacaktır mutlaka eski düzenine..sen böyle olacağına inanmazsan,o hiç inanmaz..sigara gibi bir bağımlılık onlardaki de inan bana..
şimdiye kadar hep biberonla emzikle uyumuş,şimdi nasıl uykuya dalacağını biilmediği için hiperaktif oluyorlar,uyku başlarına vuruyor..
kendine güvenmiyorsan,evdeki biberonu at hatta gaza getir beraber atın ki,evde olmadığını kendisi de bilsin..içini kirlet mesela,en sevmediği şeyi kullan(her ne ise) atalım bunu artık falan diye gaza getir.gece ağladığında da attığınızı hatırlatırsın..

Kruvaze de normal perdelerin toplanmış hali bimi
Bence o da ütü istemezde amaaa içinde ki storla işimiz iş gibi
onu çok bilmiyorum çek,ama ortasına stor da normal perde de yapabilyosun sanırım..ama bildiğim bişey en kadar çok perde kumaş o kadar sorun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…