haklısın canımıniçi, Allahım dağına göre kar veriyor, demekki biz bazı şeylerin üstesinden gelecek güçteyiz, ve seçilmiş özel insanlarız. Allah beterinden korusun, hayırlısı her zaman.
levent kırcanın skeçlerinden birinde oya başarın canlandırdığı ev hanımı manava gidiyor.imalı mı, neyden bahsediyorsunuz kuzum :26:
Biz bi şekilde mal adamları sectiğimiz icin malız
aferin elmiş diğer taraftan bakmaya başldın işe:)
geçen dedim ya biz onları adam etmek için gelmedik dünyaya,sadece biz de biraz arıza olduğumzdan böyle adamlar bulduk sanırım...
yoksa kimse kimseyi adam edemez bana göre..ya da 60 yaşından sonra gelen adamlık da benim işime yaraamz diyelim
ahaha kocaman bir kahkaha patlattım şimdi
deli sancaklar La beni ekrana bakıp gülen kız :)))
napalım başka açıklama bulamıyorum, ama en güzel acıkama malız iştee :)))))
Zaman zaman bakabiliyorum farklı yerlerden her zaman deYil
Büyük Y ni yesinler senin kız
levent kırcanın skeçlerinden birinde oya başarın canlandırdığı ev hanımı manava gidiyor.
manav ona abla çok güzel çikitalar geldi bi kilo tartayım mı der?
kadın burun kıvırır ve cevabı yapıştırır" ı ıhbizim eve öyle imalı meyveler giremez
Ne alaka be
Kavun mu bu koklayıp anlaşılsın
Kızlar selameşim evde 2 gündür hasta oldu,ilaç meyve ne bulduysam takviye ediyorum...Uyuyor şimi sizlere bakayım dedim çıkacam birazdan öpüyorum
bu arada ateşim çıktı,lenf bezlerim de şişti,boynumu çeviremiyorum..80 lik kadınlar gibi oldum ya ,hasta olunca sinirlerim bozuluyo oturup ağlamak istiyorum yaaa
Off ben de biri hastalanınca sevkat göstermek yerine dövmek istiyorum
hahha bende
bu arada akşam gün alma şerefine kendime parti veriyorum evde.
zaten son dogum günümde de pastayı ben almıştım kendime.o kadar değer verirdi ex adayı ous
bira alazayim, çerez vs ve kendimi kutlayacağım
Off ben de biri hastalanınca sevkat göstermek yerine dövmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?