09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben işlerimi toparladım, çıkıyorum arkadaşlar
Fikirleriniz için teşekkürler
İzinliyim, Çarşamba sabahı görüşmek üzere

Medo için rahat etsin doktorun iki tekniği de bir arada yapacakmış canım gözün aydınnn

ha birde doktorun iyi birine benziyor sesinden iyi elektürük aldımmm

Bitanem sağolasın ya..Çıkınca seni arayacaktım ama çok kalabalıktı yollar..
Valla keşke burada olsaydın, gelirdin benimle, korkuyorum biraz

Doktor iyi gerçekten, bak hiç kk ile bağlantısı yok..Reklam ruklam peşinde değil..
Seni aramadan önce söyledi yapacağını bana, yani bacaklara iki teknik uygulanması lazım dedi..Sadece lazelipo ile istediğin sonucu alamazsın dedi...

Yalnız onca ısrarımı karşın, aynı gün teburcu etmekte diretti
Ben bir gün hastanede kalmak istiyorum dedim, bir aksilik olursa yatırırız ama aynı gün çıkarıcam sizi dedi..

yok yok belli sesinden telde adam benle konuşmak zorunda değildi tarzı hoşuma gitti bak ne diyeceğim bu işlemde hastanede kalmak gerekli canım yaaaa bence diret çıkma neyse günlük yatış parasını ver olsa olsa 300.tl olur risk alma lütfen

Ben de direttim..Ama akşama kadar yatarsınız, inanın gerek kalmayacak diyor da başka bişey demiyor
Olmadı kötüyüm mötüyüm falan deyip yatıcam..

Başarılı olcak mı sence jelo:18:

Ben de direttim..Ama akşama kadar yatarsınız, inanın gerek kalmayacak diyor da başka bişey demiyor
Olmadı kötüyüm mötüyüm falan deyip yatıcam..

Başarılı olcak mı sence jelo:18:

ben adamın yaklaşımını sevdimmm iki teknikle de ameliyat olmuş biri olarak anlatımı beni ikna etti medo açık net söyledim dedim tek lazerle net incelme olmaz arkadaşım mutsuz olur klasikle de çökme dalgalanma riski çok iki teknik bir arada yapan doktorlar var hatta adlarını da söyledim oda bende öyle yapacağım tek lazarle sonuç dan memnun kalmaz dedi eee zaten bizde bunu istiyorduk iki teknik bir arada he he kötüyüm de inle sennn hatta zırla olur olur korkma iyi düşün

Ay sağol balım ya, valla çok yardımcı oldun bana bu konuda

Ben dedim zaten kkda beni çok seven var
İyi yalandan çarpılmadım adamın karşısında

Sen faceten numaranı bir yaz tekrar canım, annemin telefona taktım hattımı, yeni eklediklerimin hepsi gitti..

Ben yokum ve siz ben yokken ameliyat fln hakkında mı konuştunuz! Nasıl yapabilirsiniz bunu:26:

Ahmet Ümit D&R a geliyormuş akşam oraya gideceğiz. En en sevdiğim yazarlardan biri, benimle bi tanışsın bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…