09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben yokum ve siz ben yokken ameliyat fln hakkında mı konuştunuz! Nasıl yapabilirsiniz bunu:26:

İvit konuştuk

Ahmet Ümit D&R a geliyormuş akşam oraya gideceğiz. En en sevdiğim yazarlardan biri, benimle bi tanışsın bakalım

Caponla mı?

resim yüklemeye çalışıyorum boyutları büyük geldi namkörlerin :/ düzenliyim bari.

Bebeyi mi çektin leyn

Ne zaman operasyon?

Evet caponla, kızçem istanbulda sürtüyor suanda, insallah onu da iceri alırlar, cüzdanımdan para hortumlamış

Önümüzdeki cuma ya da yılbaşından sonraki çarşamba..Bana bıraktı doktor..

Ne güzel la, keşke benim de ablam evde olaydı da ben de hortumlasaydım

Önümüzdeki cuma ya da yılbaşından sonraki çarşamba..Bana bıraktı doktor..

Ne güzel la, keşke benim de ablam evde olaydı da ben de hortumlasaydım

Yılbasından sonra ol med. Yeni yıla gir de ondan sorna kestirt kendini

Lan nesi güzel bi de istanbula inince yazıyo selepsiz neyse ki arabası bende de bende aldığı parar kadar benzin kullandım

Yılbasından sonra ol med. Yeni yıla gir de ondan sorna kestirt kendini

Lan nesi güzel bi de istanbula inince yazıyo selepsiz neyse ki arabası bende de bende aldığı parar kadar benzin kullandım

Abla ol biraz abla!! Tabi hortumlıcak, küçük kardeş o :)
Demek kıza vermiyon ki hortumluyo

Med bebişim 4 numaralı resimde senin için bir not paylaştım

Ayyy cidden miiii?
Kesin sevgi pıtırcığı bi nottur

şu halimle bile senden zayıfım diye yapıyosun dimi bunları uslu dur kızım sen yokken doğurursam göstermem oğlumu bak.

Valla o halinle benden daha zayıfsın, göbeemi icime cekmesem ben de altı aylık gibi duruyorum

Abla ol biraz abla!! Tabi hortumlıcak, küçük kardeş o :)
Demek kıza vermiyon ki hortumluyo

Bütün kızkardeşler namkör oluyor dimi

Sanırım birazdan banlanacağım Hakkınızı helal edin

Valla o halinle benden daha zayıfsın, göbeemi icime cekmesem ben de altı aylık gibi duruyorum

Bütün kızkardeşler namkör oluyor dimi

elmik böyle hava attığıma bakma ben de etli butlu hatunlara imreniyorum. tek umudum gebelikti kilo almak için, yoksa olmuyor dünyayı yesem kilo almıyorum bu da kötü bişey her ne kadar güzel görünse de.

bu arada, abla dediğin hortumlanmak için vardır

Ve tiyatrocu..Param kalmadığında ablama çok pis ağlanıp tiyatro yaparım, o da dayanamaz garibim
tahmin ediyorum çok duygu yüklü bişi olduğunu

Bütün kızkardeşler selepsiz Hem ablalardan güzel hem de selepsiz

ben sana deYmez demiyor muyum? şöyle 3 ay banlan da kudur emi içerde. Benim 90 pointim olacak, natlusu bile severim

İşte bendeki nato kafa nato mermer

Gittim ben yewrum aslılar Daha duşa giricem.

Öptüm seni deee oğlunu daaa medi deeee banlanırsam wassaptan yazın

hahaha hakkaten la, ben ablamdan güzelim, benim ufağım da benden güzel doğdukça güzelleşiyoruz

Kücükken ölsün diye kardeşimi balkondan sallamıştım Keşke bıraksaydım Annem yakalayıp bi de dövmüştü beni Yüzünü duvara sürterdim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…