resim yüklemeye çalışıyorum boyutları büyük geldi namkörlerin :/ düzenliyim bari.
Ben yokum ve siz ben yokken ameliyat fln hakkında mı konuştunuz! Nasıl yapabilirsiniz bunu:26:
Ahmet Ümit D&R a geliyormuş akşam oraya gideceğiz. En en sevdiğim yazarlardan biri, benimle bi tanışsın bakalım
resim yüklemeye çalışıyorum boyutları büyük geldi namkörlerin :/ düzenliyim bari.
İvit konuştuk
Caponla mı?
Bebeyi mi çektin leyn
Ne zaman operasyon?
Evet caponla, kızçem istanbulda sürtüyor suanda, insallah onu da iceri alırlar, cüzdanımdan para hortumlamış
Önümüzdeki cuma ya da yılbaşından sonraki çarşamba..Bana bıraktı doktor..
Ne güzel la, keşke benim de ablam evde olaydı da ben de hortumlasaydım
Ya bırak dokuz aydır karnını göstericen. Ben de ban yicem geldiğimde bebe yasına girecek
Yılbasından sonra ol med. Yeni yıla gir de ondan sorna kestirt kendini
Lan nesi güzel bi de istanbula inince yazıyo selepsizneyse ki arabası bende de bende aldığı parar kadar benzin kullandım
Med bebişim 4 numaralı resimde senin için bir not paylaştım
şu halimle bile senden zayıfım diye yapıyosun dimi bunlarıuslu dur kızım sen yokken doğurursam göstermem oğlumu bak.
Abla ol biraz abla!! Tabi hortumlıcak, küçük kardeş o :)
Demek kıza vermiyon ki hortumluyo
Ayyy cidden miiii?
Kesin sevgi pıtırcığı bi nottur
Valla o halinle benden daha zayıfsın, göbeemi icime cekmesem ben de altı aylık gibi duruyorum
Bütün kızkardeşler namkör oluyor dimi
evet evet tam da öyle bir şey
Valla o halinle benden daha zayıfsın, göbeemi icime cekmesem ben de altı aylık gibi duruyorum
Bütün kızkardeşler namkör oluyor dimi
Sanırım birazdan banlanacağımHakkınızı helal edin
Ve tiyatrocu..Param kalmadığında ablama çok pis ağlanıp tiyatro yaparım, o da dayanamaz garibim
tahmin ediyorum çok duygu yüklü bişi olduğunu
elmik böyle hava attığıma bakma ben de etli butlu hatunlara imreniyorum. tek umudum gebelikti kilo almak için, yoksa olmuyor dünyayı yesem kilo almıyorum bu da kötü bişey her ne kadar güzel görünse de.
bu arada, abla dediğin hortumlanmak için vardır
Sanırım birazdan banlanacağımHakkınızı helal edin
Gene naptın la, dur geliyorum..
Bütün kızkardeşler selepsizHem ablalardan güzel hem de selepsiz
ben sana deYmez demiyor muyum? şöyle 3 ay banlan da kudur emi içerde. Benim 90 pointim olacak, natlusu bile severim
hahaha hakkaten la, ben ablamdan güzelim, benim ufağım da benden güzeldoğdukça güzelleşiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?