- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
burdan aleni tehdit ediyorum,yarına herkes düzelip gelecek,yok oram ağrıyo buram ağrıyo,moralim bozuk anlamam dinlemem..hepinizi pıçahlarım uleeennnnnn....
hadi öpüyorum sizi canlar bkz ikizlerburcudengesizsmiley
İyiakşamlar herkese
Hanımabla nasılsın, nasılsın
ben de göremedim
whatasptan zor yazıyon la bi de arıycakmış.
Günlerdir kafamı kurcayalan bir derdim daha var kızlar..
Kız kardeşimle alakalı...az önce bdv'de buna benzer konu açılınca ben de size yine sorayım dedim zaten durum kafamda net ama beni nasıl kardeşimi ikna etmem yönünde yönlendirmenizi istiyorum
Konu şu
Kız kardeşim almanya'dan bir adamla tanısıyor..32 yaşında bir bey bu..kendisi de 27 yaşında
4 aya yakındır yazışıyorlarmış ve resimlerden birbirlerini görmüşler sadece geçenlerde bana açıldı abla dedi sana resimlerini göstermek istiyorum annesi benim için çekmiş onun resimlerini dedi...
Resimleri aldım ve sag tıklayıp özelliklere girince resimlerin çekilme tarihlerinin 2013 degil 2007 oldugunu gördüm..Önce ses etmedim annesi mi çekmiş bunları senin için dedim evet abla annesi benim için oglunu çekmiş dedi...Yalan 1 !
Digeri peki camda görüştünüz mü hani bu adam o mu gerçekten dedim..Abla dedi işin aslı ona bunu hiç diretmedim ama birkaç gün önce bunu ondan istedigimde bahaneler üretti o kolay iş dedi ve geçiştirdi dedi üstelik dokunmatik android telefondan skypede hergün neredeyse hemen hemen konuşabilen bir insan bu kadar açabilmesi için imkanı varken cam açmaması ayrı bir konu etti mi sana bu da 2 !
Bu kızı benim konuşarak vazgeçirmem belli ki pek mümkün degil bizim safı etkilemek için baya baya genel kültürünü konuşturmuş yazılarından maillerinden onu anladım..Boş bir adama benzemiyor ve benim kardeşim ise böyle tip adamları daha çok sevilebilir buluyor..
Çocukla konuşmak kendimi küçük düşürmek istemiyorum ama kadınlar hisseder derlerya gerçekten bu adamda iyi şeyler sezmiyorum ben köşe bucak saklanırcasına kaçak dövüşmesi bana mantıklı gelmiyor..Kardeşim ise sürekli ondan bahsedip duruyor..
Ne alıncam la manyak :) hasta olmazsin insallah
Bebegini almana 68 gün kalmış ölümün elimden olmasın :) ablaya manyak denmez :)
kızlar gördüler hiç beğenmediler şişko beyaz saçlı soğuk nevalesin didilerr
sen gördün mü ,kıskanırım abla o zaman ben de isterim ben de,hem de en yeni halini.
İnşallah vakitlice gelir :26:
Günaydın millet, yoğun bir gün benim için.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
nasılsınız
Günaydın genşler
OFff ağzı tadıyla sac yoldurmuyorsun insana
ne kadan yoğun
Bu zamanın hayırlı olsun amu
amu ne lan
Elentirikleriniz geldi mi elmik
Asmu yazcakmışsam demek
Gelmis cok sükürler olsun :) Kızım yeni geldim lan ellerim ısınmadı daha
buzların çözülmeden yazma abuk subuk konuşuyosun
Çek olsaydı ne demek istediğimi anlardı
Dün yeni bi ilaca başladım erken doğum riski için. tabiri caizse mal gibiyim :26:
çek olsaydı sebişirdik de.
G
Bu zamanın hayırlı olsun amu
Dün yeni bi ilaca başladım erken doğum riski için. tabiri caizse mal gibiyim :26:
ne demek istiyosun? biz anlayışsızmıyız !!Çek olsaydı ne demek istediğimi anlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?