- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
nası yaaa,yuuuhhh....
hadi şimdi bi şekilde idare ettin de karnın büyüdükçe oturup kalkman çok zor olacak..ben ayakkabımı zor bağlıyodum göbeğimden,bırk öyle oturmayı..
qui o nasıl bir yuhh :) bizim de hem işyerinde hem evdeki wc alaturka.nası yaaa,yuuuhhh....
hadi şimdi bi şekilde idare ettin de karnın büyüdükçe oturup kalkman çok zor olacak..ben ayakkabımı zor bağlıyodum göbeğimden,bırk öyle oturmayı..
tamam o zaman çişe gidebilirim çatlayacam beahhh
o zaman sen de oralara uygun ortası delik sandalye yaparsın ahahhahhakısım ben Batmanda yaşıyorum burda klozete haram diyenler bile var tısıl tısıl eğilip kalkıyorum napıyım
kızım nemiş devlet dairesinde çalışıyo,orda her 2 tuvaleetin de olması lazım ondan yuh dedim..qui o nasıl bir yuhh :) bizim de hem işyerinde hem evdeki wc alaturka.
git işe
işte bebek büyüdkçe gidecek yeri kalmıyo kuzum karın içinde..
nefret ederim magnezyumdan ,bi ara çok içtim toz olup suya karışandan,ben kramplarım için..sağol ben almıyım..
cuma günü hastalandım ben ateşlendim alerji faranjit kötü oldum..ilaçlarıma başladım yine..bi de cuma günü tiroid kontrolüm ve biyopsim var azıcık üçbuçuk atıyo valla
ablacım tam da iki hamilenin muhabbetine koydun fotoları
vicdansız kadın
tamam o zaman çişe gidebilirim çatlayacam beahhh
evet canım bazen deli gibi dönüp duruyor, bazen o da durgun oluyor, özellikle ben yorgunken onda da durgunluk oluyor. sanırım ses etmiyim de annem dinlensin diyor
qui bana klozet sağlıklı gelmiyor :/ ne kadar örtü de sersen peçete de kullansan herkesin oturduğu yere oturuyorsun bide alaturkaya göre daha yakın mesafede kalıyor
bunu bana yapmayacaktın :26:
kısım ben Batmanda yaşıyorum burda klozete haram diyenler bile var tısıl tısıl eğilip kalkıyorum napıyım
Kızlarrrr
Kaynak yaptırmadım saçıma, vazcaydım..Adam risklerini söyleyince korktum:26:
Niko sen aradığında adam kafama deneme yapıyodum bebişim, açamadım
biyopsi zor değil daha önce de yaptırdım,ben sonucundan tırsıyorum yahu..geçen seferkinde riskli bişiler var demişti devalla ben de zor içiyorum çok iğrenç kokuyor bana.
çok geçmiş olsun canım ya, biyopsi öyle zor olmuyor ki neden korkuyorsun? teyzem de yaptırdı annem de. korkma hiç korkulacak bişey yok
iyi ki yaptırmamışsın med, saçına dokununca başkasının saçı ııyyy...bi de boncuklar görünüyo tam kırocan hahahhaKızlarrrr
Kaynak yaptırmadım saçıma, vazcaydım..Adam risklerini söyleyince korktum:26:
Niko sen aradığında adam kafama deneme yapıyodum bebişim, açamadım
biyopsi zor değil daha önce de yaptırdım,ben sonucundan tırsıyorum yahu..geçen seferkinde riskli bişiler var demişti de
iyi ki yaptırmamışsın med, saçına dokununca başkasının saçı ııyyy...bi de boncuklar görünüyo tam kırocan hahahha
bu arada riski neymiş ki?
Elşmde sarma vardı sadece
Vicdansız sabuhaaaaaaaa sabuhaaaaa
Valla yaptım bilee
Hadi yaaaaa niye öyle diyorlarkiiii
Napcan kaynağı yaaa boşverrr
biyopsi zor değil daha önce de yaptırdım,ben sonucundan tırsıyorum yahu..geçen seferkinde riskli bişiler var demişti de
iyi ki yaptırmamışsın med, saçına dokununca başkasının saçı ııyyy...bi de boncuklar görünüyo tam kırocan hahahha
Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
hahahaha ortası delik sandalye güzel fikirmişo zaman sen de oralara uygun ortası delik sandalye yaparsın ahahhahha
kızım nemiş devlet dairesinde çalışıyo,orda her 2 tuvaleetin de olması lazım ondan yuh dedim..
sonradan aklıma geldi, iyi yapmışsın vazgeçmekle.Niko sen aradığında adam kafama deneme yapıyodum bebişim, açamadım
inşallah bişey yoktur ya, Allah yardımcın olsunbiyopsi zor değil daha önce de yaptırdım,ben sonucundan tırsıyorum yahu..geçen seferkinde riskli bişiler var demişti de
iyi akşamlar kızlar.
inşALLAH yarın daha güzel morallerle burada oluruz.
iyi akşamlar. dua ile inşALLAH
iyi akşamlar kızlar.
inşALLAH yarın daha güzel morallerle burada oluruz.
iyi akşamlar. dua ile inşALLAH
Valla iyi ki anla..
Quo kullanımı bakımı zor oluyomuş canım, diğleri dolaşıyomuş falan..Ben sıkıntılı kadınım, uğraşamam
Valla iyi ki anla..
Quo kullanımı bakımı zor oluyomuş canım, diğleri dolaşıyomuş falan..Ben sıkıntılı kadınım, uğraşamam
Valla yaptım bilee
Vicdansız kadıno sarmaların aynısını sarıp göndereceksin iletişim bilgilerimi gönderiyorum özeline
abla tirod biyopsisi,daha önce yaptırmıştım riskli bişler var demişlerdi,2 ay sonraya gün verildi.o da bu cuma..İ
Hayırdır ne biyopsisi yaptırdın geçmiş olsun
:
yok la ne fakiri aşkolsun,devlet dairesinde o kadar kalabalıkta her çeşidi olur ondan dedim.ne alıngansız la sende kırdırma kafanı akşam akşma..ayrıca oğlumd a kakasını alaturkaya yaparhahahaha ortası delik sandalye güzel fikirmiş
ha ne bileyim, öyle yuh deyince ofisi çok fakir gördüm
inşallah bişey yoktur ya, Allah yardımcın olsun
hayırlı akşamlar canım selametle.
abla tirod biyopsisi,daha önce yaptırmıştım riskli bişler var demişlerdi,2 ay sonraya gün verildi.o da bu cuma..
yok la ne fakiri aşkolsun,devlet dairesinde o kadar kalabalıkta her çeşidi olur ondan dedim.ne alıngansız la sende kırdırma kafanı akşam akşma..ayrıca oğlumd a kakasını alaturkaya yapar
iyi akşmalar sana da..
Maşallahhhhyakıyon yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?