09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

inşallah vaktiyle doğar, annesi gibi miniktir daha benim oğluşum :)

asmu ;senin durumun gerçekten dualıkmış arkadaşım:)
şaka bir yana zor durumdasın gerçekten,evde kaç kişi olursa olsun,hep güçlü olmak diğerlerini kollamak bir kişiye düşer.herkesi toparlayan derdini dinleyen,çözüm bulan hep biri olur.kimse de o "biri"ne sormaz sen ne durumdasın diye.isteyerek de üstüne almamıştır o kadar sorumluluğu,hayat yıkmıştır üstüne..
olsun arkadaşım hayatta heriş oalcağına varıyor,sen ne kadar çabalarsan çabala..herkese (kardeşin canın da olsa) yetişmem mümkün değil sen de bir insansın,süpermen olsan neyse...:)
sıkma kendini bu kadar,eninde sonunda herkes hayatına bakar,sen depresyona girdiğinle kalırsın,sonra da kimseye yaranamamışım neden kendi hayatıma bakmamışım dersin..
bencil olmak gerekli bazen..

inşallah vaktiyle doğar, annesi gibi miniktir daha benim oğluşum :)

inşallah nickim..arkadaşımda kasılma falan olmadı,suyu gelmişti onun..sendeki kasılmaları hissediyosun en azından,azalma olmazsa,hastanede müdahale ederler merak etme..sen içini ferah tut çok da yorulma..
al sana öpücük

qui benim kasılmalarım 17. haftada başladı aslında. ben hep bebek hareketi sanıyordum, şimdi bebekle kasılmayı ayırt edebiliyorum. çok şükür ne suyum geldi ne de kanama vs oldu bugüne kadar. sadece kasılmalarım var. 2 hafta sonra evdeyim inşallah artık

Asmu okudum cnm, en güzeli askere gitmesi kardeşinin, dangalak kız cocuğu acık acık kullanıyo.

Cok zor be güzelim, ellerin sürekli üstlerinde olamaz. Bazen yaşayarak öğrenmek en hayırlısı.

Quarta bebeYim, cok kocaman özledim seni, yeni saclarını da göremedim, dün elantiriklerimiz yoktu öğleden sonra, cok üsüdüm ve sanırım cocuuum olmayacak

evet sen diyodun o zaman da bebek mi dönüyo noluyo diye..sebebi var mıymış peki neden olurmuş:26:
nick ya sen de bir iş diye tutturdun ama , bebiş daha önemli be kuzum..dinlenmek iyi gelir bence sana..sen yine de bir düşün erken izne çıkmayı
zaten suyun gelmesin Allah korusun,doğum başlıyo la o zaman:):)
benim kanamam olmuştu çok,ilk 4 ay sonra 6 aylıkken bir daha..çok şükür sorun olmadı,nedenini de bulmadılar.şimdi çok yakın ark. hamile 19 haftalık hala durmadı kanaması,evde yatıyor doğurana kadar da yatıcakmış..

çok mu üşüdün olur olur sen sıcak tut ayaklarını,patik giy ,görmez kimse masaaltından hahahha..
göstermicem ayıca saçlarımı falan da
bu arada hep unutuyorum sormayı,aklıma geliyo arada; senin kardeş noldu,gidiyo mu okula,sorun çıkartıyo mu?

qui işyerinde yorulmuyorum, zaten akşama kadar oturuyorum. kendimi çok kötü hissedersem mescide girer yatarım :) ama evde olmak başka tabi.
doktor şundan olur diye bişey demedi, sebebini bilmiyorum ama bebek çok hareket ettiğinde de oluyor.

Günaydın sabah şekerleri

günaydın ablacım

cok üsüdüm la hala böbreeem agrıyo

Gidiyo azarı yedi kendine geldi dangalak mal deynee Göstertsene sacını merak buyurdum

saolun kızlar.. dua edin ALLAH büyüktür..

nik yorum yapmadın bebişine bişi olmasın diyemi

hoşgeldin cool kadın :) yeni iş noldu senin?

aman gebe telaşı işte nolacak

araştırıyorum henüz netleşen bişi yok bir iki firma ile flörtleşiyoruz ama hoşlanmadım sanırsam eheheh

gebe telaşı olur, kaçıncı haftadasın? kasılmaların mı var 32. hafta ile başlar araştır: Braxton Hicks normaldir... kasma, sıkma, telaş etme... genelde hareket değişikliklerinde daha çok yaşarsın, topalak oluverir karnın :) bebişin bide emmeyi öğreniyo bu aralar sık sık yalanır durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…