09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ders 1: Birinci bölümü inceliyorsunuz ayaktakiler ise uygulamalı eğitimdir, slied'a bakarak pek anlaşılmaz...

Eki Görüntüle 907064

Hahhahahahhahahhaha
hahahhahahhha.

Benim odadan duyulan kahkaha sesleri neye delalet ola ki.
Muhasebedeki kaknem karı boşanıyorum duydu ya bugün hava atıodu bana, söyle kocası varmış karnındaki bebek böyle tekme atıyormuş filan.
şimdi bu kahkalara da anlam veremez şimdi ahhahahhah yarıldımmm orrrrrrrrrta yerimden çok yaratıcı bunlar beeeeeeee

yaaaaaa kızım biz dul kadınların bile icini kaynatıyoruz ahahahahahah bunlar yüzünden libidom hep maksimumda ahahahha

yaaaaaa kızım biz dul kadınların bile icini kaynatıyoruz ahahahahahah bunlar yüzünden libidom hep maksimumda ahahahha

Valla ben yeni boşandım, gerçi tık yoktu uzun zamandır da. bilemiyorum şimdi acısını kimlerden çıkarayım hahhahahhahha

karnım ağrıyor
acı benimm

canımmm geçmiş olsunn. bende çok şişim bugün yaa reglimiz bitiyo bu şişkinlik feci sıkıştırdı la yoksa kilo mu alıyom naaaayırrrrrrrrrrrrrrrrr..

hahhahahha harbi malmış yaa hahhahha koptum

Ben hic cıkaramadım Kız oğlan kız ahahahhahaha

çıkarırsın canım uzun zaman arabaya binmeyince insan daha hevesli oluyo hahahha
yalnız biz shutu yermiyiz yönetimden bilmiyorum korktum iyi mi onca zamandır yoktum zaten totomda bi tepik istemem şimdi böyle iyi

Uyandın mı la sen, öğlen boştum arıcaktım seni uyuyosundur diye aramadım neyseeee akşama ararım pıcaklaşırız

Çifte pıçak getircem yanımda

İyilikle enayilik arasındaki ince çizgiye dikkat et :)

Boy sende pos sende, gitmiş daha ameliyat olcam diyor pislik.

Boyla iş bitiyomu la? Boy uzun olunca iyice yarmagül gibi oluyon

165 gayet iyi bi boy bence..topuksuz 167 yim bende, ama hep topuklu boyumu söylüyorum

Arabayı karıstırma işin icine ahahahahahah

Yemeyiz yemeyiz onlar sever bizi :)
Çifte pıçak getircem yanımda

1 tam saat sonra mı cevap veriyorsunuz med hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…