- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
odun olan ben miyim ouslar mı :26:
ouslar odun, sen de onlar gibisin
şero bendeniz efemŞero kim? ne eğitimi verionuz? açalım slaytları hahahahahha
ahahahahahha binince sürersin diyosun ahhahahahahaha koptum sero ahahahahahahaha
Ders 1: Birinci bölümü inceliyorsunuz ayaktakiler ise uygulamalı eğitimdir, slied'a bakarak pek anlaşılmaz...
Eki Görüntüle 907064
şero bendeniz efem
aynen öyle beybi, binince hatırlarsın nasıl sürüldüğünü. hahhahahhahha ehhleeeeeekim bozulduuuuuuuuuuuu
Hojam ben kafayı geriye atmalı, eğilmeli bişi istiyorum
3. sıra 4. bölümü denerken saçlar savrulacak zaten o yüzden uygulamalı diyorum...
Ders 1: Birinci bölümü inceliyorsunuz ayaktakiler ise uygulamalı eğitimdir, slied'a bakarak pek anlaşılmaz...
Eki Görüntüle 907064
yaaaaaa kızım biz dul kadınların bile icini kaynatıyoruz ahahahahahah bunlar yüzünden libidom hep maksimumda ahahahhaHahhahahahhahahhaha
hahahhahahhha.
Benim odadan duyulan kahkaha sesleri neye delalet ola ki.
Muhasebedeki kaknem karı boşanıyorum duydu ya bugün hava atıodu bana, söyle kocası varmış karnındaki bebek böyle tekme atıyormuş filan.
şimdi bu kahkalara da anlam veremez şimdi ahhahahhah yarıldımmm orrrrrrrrrta yerimden çok yaratıcı bunlar beeeeeeee
ya da arkada sehpa varmış taaak diye kafa sehpaya vurulajakahahahahaha
altıma edezayim şimdi
yaaaaaa kızım biz dul kadınların bile icini kaynatıyoruz ahahahahahah bunlar yüzünden libidom hep maksimumda ahahahha
Valla ben yeni boşandım, gerçi tık yoktu uzun zamandır da. bilemiyorum şimdi acısını kimlerden çıkarayım hahhahahhahha
abbowwwww neler görüyom ,sahi neydi ya,unuttuk son zamanlarDers 1: Birinci bölümü inceliyorsunuz ayaktakiler ise uygulamalı eğitimdir, slied'a bakarak pek anlaşılmaz...
Eki Görüntüle 907064
karnım ağrıyor
acı benimm
Bizim fantazi dünyamız da bu kadar
Ben sana seyi anlatmıyş mıydımBi keresnde ex e harika bir ambians hazırladım hafif de ince giyindim ama acayip seksi bişi, adam üstüme hırka getirdi üsürsün diye mal yaa
Ben hic cıkaramadımKız oğlan kız ahahahhahaha
Uyandın mı la sen, öğlen boştum arıcaktım seni uyuyosundur diye aramadım neyseeee akşama ararım pıcaklaşırız
İyilikle enayilik arasındaki ince çizgiye dikkat et :)
Boy sende pos sende, gitmiş daha ameliyat olcam diyor pislik.
bende seni öptüm bebiş..
Allah bana da bir oğul verir mi acaba? Böyle 3-4 yaşına gelince ona papyonlu miniş takımlar giydireyim...Ulan kocayı boşadık bebek hayali kuruyoruz hahhaha körolmayasıca ben
anammm kendimi kötü hissetim şimdi.165 cm yim kısayım yerden bitmeyim
benim ex kaynana ex kocadan haber yoluyordu şero topuklu giysin daaa genççç...
oglu uzunda ne işe yarıyordu sanki. boyu uzun için boşşş tut kulagından çifte koşş... hatta devede de boy var ama eşşek ( yani ben) önünden yürümeden yolunu bulamaz
hahhahahha harbi malmış yaa hahhahhakoptum
çıkarırsın canım uzun zaman arabaya binmeyince insan daha hevesli oluyo hahahha
yalnız biz shutu yermiyiz yönetimden bilmiyorum korktum iyi mi onca zamandır yoktum zaten totomda bi tepik istemem şimdi böyle iyi
Çifte pıçak getircem yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?