Peki hojam uygulamalı derse gectiğimde ayrıntıları anlatırım
Abla ayrıntı yazsaydın kk kadınlarının fantağzilerinde cığır acardın
Tamamdır, anlaştık
Kşmin aklına gelir böyle fantezi dimi yani
ordaki bebek şeysi ile bişi mi ima ediyorsun abla ahahahahhahaha abla abla baksana a
sana hiç uyus demiş miydim??
sen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?
kızım istanbulda yaşıyosunuz tonla küçük mağaza butik var,gezip seçe seçe alsanıza...niye bu markaldar bağlı kalıyosunuz ki?
mesela bir kaban ,ayakkabı bot alacakasanız tamam en iyi yerden alın da günlük işe giderken ,h.sonu giyilecek kıyaftelere tonla para vermeye gerk yok.eni konu hepsi aynı kumaşı kullanıyo.para veridğimiz şey markası.çok iyi bir design bulursun da paraya kıyıp alırsın gerisi basic şeyler zaten..
bir de iprkyol twist %50 indirime girdi,sezonda beğendiğim farklı tarz kıyafetler vardı mesela onları alıcam..onun dışında burda öyle sizinki gibi mini butikler falan yok,o yüzden internetten alıyorum herbişeyimi..:)
Valla park bravo iyi ama iş giyimi için alışveriş yapıyorum oradan.
ayakkabı ve çantaları da güzel ama sadece outlet magazalarından alışveriş yaparım.
bide donları güzel kız, şık ve kaliteli oluyorlar öyle pazar donu gibi iki günde sünmüyorlar..
anam o boya o kiloya o göbüşü nerede yaptın kız?
senin kaslanman lazım bu durumda sende yag oranı fazlalığı var hemen salona yazılıyorsun. sevgili de selvi boyluymuş maşallah allah mesut etsin tamamına erdirsin.
H&M bana da hitap ediyor ama c&a yı pek bilmiyorum. bu herif yüzünden alışveriş bile yapamıyordum ki iliğimi kemiğimi sömürdü adi. bundan sonra fıstık gibi giyineceğim.
sezonda c a ve h m'den alın canım ben öyle yapıyorum ekstra bi şeyi çok beğenmezsem diğer mağazalardan. hem fiyatları uygun hem de benim zevkime hitap ediyor. ha ben bi de gap'ten çok alırım ama iş kostümü değil haftasonu için falan daha uygun tarzı. ocağın ilk haftası zara ve tüm ekibi indirime giriyor beklemeden gitmek lazım çünkü talan ediyorlar. massimoyla oyshoya çok gidiyorum ben o gruptan
Yok bitanem ballı lokma tatlım demiştin :)
ordaki bebek şeysi ile bişi mi ima ediyorsun abla ahahahahhahaha abla abla baksana
sana hiç uyus demiş miydim??
h
H&M nin göynekleri fln güzel mesela
ama bazen gereksiz pahalı oluyor
yedim öğlende dayanamadım bol tahinli cevizli mis gibi kabak tatlısı
GenişlesinŞeroya da gösterelim mi ufku genişlesin
ay ben eyç en emden hicbişi alamıyorum yafuuu hic bişi gecen bi ayakkap aldım o kadar
Ben epeydir yemiyorum kabak, herşey kabak tadı veriyo nasılsa
Ne var la ilgi mi istiyosun
Ne var la ilgi mi istiyosun
Genişlesin
cool ablaelimizde eğitimsiz hatunlar var şero gibi, bi slayt geçsene
Vermez, veremez... O tadı vermesi mümkün diil...
Yerken dünyam değişiyo
odun ouslar gibi sordun :) istemiyorum
beynin motor kısmındadır beybi, yanlış anlama hani bisiklet kullanmak örgü örmek gibi motörr beceri yaağniBen o işin naısl yapıldığını bile unuttum ahahahahahaha
tepsili olaynı yeni gağğliba :26:Abla ayrıntı yazsaydın kk kadınlarının fantağzilerinde cığır acardın
ben senin ufkunu açmiyim da hahhahaŞeroya da gösterelim mi ufku genişlesin
odun ouslar gibi sordun :) istemiyorum
Genişlesin
cool ablaelimizde eğitimsiz hatunlar var şero gibi, bi slayt geçsene
beynin motor kısmındadır beybi, yanlış anlama hani bisiklet kullanmak örgü örmek gibi motörr beceri yaağni
tepsili olaynı yeni gağğliba :26:
ben senin ufkunu açmiyim da hahhaha
Şero kim? ne eğitimi verionuz? açalım slaytları hahahahahha
kim la? ben miyim eyütümsüz. sizi cebimden çıkarmiyim sonra. gerçi konuya hakim deelim eniisi susim ben
başka bişi ima ediyorsunuzdur ucunda irezil olmakda vaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?