09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

babam bana diyor zaten bazen iyilik meleği olmak zorundamısın diye
bende ozaman umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibi ablayım ben ablayım diyorum

hayırlısı bakalım ben kız istiyom ama

ya şimdi okuldan mesaj geldi 12.30da toplantı var diye ne manyakça ben nasıl yetişim saat olmuş 12

Kız geciyor benim de gönlümden, canımıza yoldaş olur.

Bosversene borc ödenir bi şekilde. Bir yıl dişini sıkarsın sonra rahatlarsın, dedim ya allah ödeme gücü versin. Ne mok yerse yesin o adiler. ayyy yine feminist damarım kabardı :)

benm erkek arkadaşım 185 186 187 falan.
aileside uzun ben kısacıkım
celal ile cerende. ceren için diyorlarda totsu yere yakından korkcaksın diye banada öyle derlerse totomla döverim onları

Valla bugüne kadar kimse bana yere yakınsın diyemedi, diyeni de zekamla döverim zaten

Ben geldim

Sizi gidi totosu yere yakınlar..Benim boyum topukluylan 175..Tü tü maşallah

Elmi seni uzun zamandır pıçaklamıyodum, ameliyat konumu okuyunca o aklıma geldi birde bibiğim

Ben geldim

Elmi seni uzun zamandır pıçaklamıyodum, ameliyat konumu okuyunca o aklıma geldi birde bibiğim

Uyandın mı la sen, öğlen boştum arıcaktım seni uyuyosundur diye aramadım neyseeee akşama ararım pıcaklaşırız

babam bana diyor zaten bazen iyilik meleği olmak zorundamısın diye
bende ozaman umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibi ablayım ben ablayım diyorum
İyilikle enayilik arasındaki ince çizgiye dikkat et :)
Ben geldim

Boy sende pos sende, gitmiş daha ameliyat olcam diyor pislik.

bende seni öptüm bebiş..

Allah bana da bir oğul verir mi acaba? Böyle 3-4 yaşına gelince ona papyonlu miniş takımlar giydireyim...Ulan kocayı boşadık bebek hayali kuruyoruz hahhaha körolmayasıca ben

Ben geldim

anammm kendimi kötü hissetim şimdi. 165 cm yim kısayım yerden bitmeyim
benim ex kaynana ex kocadan haber yoluyordu şero topuklu giysin daaa genççç...
oglu uzunda ne işe yarıyordu sanki. boyu uzun için boşşş tut kulagından çifte koşş... hatta devede de boy var ama eşşek ( yani ben ) önünden yürümeden yolunu bulamaz

Allah bana da bir oğul verir mi acaba? Böyle 3-4 yaşına gelince ona papyonlu miniş takımlar giydireyim...Ulan kocayı boşadık bebek hayali kuruyoruz hahhaha körolmayasıca ben

Ben o işin naısl yapıldığını bile unuttum ahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…