- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ben de 160 boyundayım ama totom gayet uzak yere :)
asmu herşeyin farkında olabilirsin ama herşeyi çekmek zorunda değilsin. herkesin yükünü sırtına alma, kimin payına ne düşüyorsa çeksin. yoksa kimse dönüp sana ödül vermiyor inan.
hayırlısı bakalım ben kız istiyom ama
ya şimdi okuldan mesaj geldi 12.30da toplantı var diye ne manyakça ben nasıl yetişim saat olmuş 12
toplam borcu 40 bin. 60 istemiştim acıdım sonra çektim 43.650 ye sonra yuvarladım kırka. dua etsin o bana. pis domuz.
ben yolladım onu evden. tüm eşyalar da bende kalıyor. ne halt ederse etsin gitsin sokakta kalsın adi. bana el kaldırırken yalan söylerken aşağılarken düşünseydi.
amanın angıra bebesi.:))
biz gidiyozda noluyo cep delik cepken delik.
patron ve ailesi çatır çatır alışveriş yapıyolar para mok gibi tabi biz kredi kartı yurtdışına 5 taksit veriyo diye hesap kitapla bişiler alabiliyoruz anca. böylesi daha zor emin ol
benim boyda 165 cm ama kilo 67-68. zayıflamak lazım artıkın piyasalar beni bekler beybiler.
.
benm erkek arkadaşım 185 186 187 falan.
aileside uzun ben kısacıkım
celal ile cerende. ceren için diyorlarda totsu yere yakından korkcaksın diyebanada öyle derlerse totomla döverim onları
Ben geldim
Sizi gidi totosu yere yakınlar..Benim boyum topukluylan 175..Tü tü maşallah
Elmi seni uzun zamandır pıçaklamıyodum, ameliyat konumu okuyunca o aklıma geldi birde bibiğim
Valla bugüne kadar kimse bana yere yakınsın diyemedi, diyeni de zekamla döverim zaten
banada demediler. türkye srandartına göre 160 normal zaten.
şimdiden demişler gibi üzülüyorumilerde dediklerinde üzülmim diye
İyilikle enayilik arasındaki ince çizgiye dikkat et :)babam bana diyor zaten bazeniyilik meleği olmak zorundamısın diye
bende ozaman umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibi ablayım ben ablayım diyorum
Ben geldim
Elmi seni uzun zamandır pıçaklamıyodum, ameliyat konumu okuyunca o aklıma geldi birde bibiğim
ahahahah manyak mısın kızım ahahaha
İyilikle enayilik arasındaki ince çizgiye dikkat et :)
alla alla onların yanında üzülip kendimi ezikmi yapayım
ben eminim çok daha iyi olacağına bundan sonra, yalnızlık her zaman risksizdir kendi kendine mutlu olmayı öğrenir insan. giyin tabii
c a da yessica var onun modelleri iyi canda markası daha yaşlı iş. bi de pijamaları falan çok hoş c a'nın.
ben çıkıyom gidem bakalım okula neymiş toplantı
öpüyorum herkesi
Kız geciyor benim de gönlümden, canımıza yoldaş olur.
Bosversene borc ödenir bi şekilde. Bir yıl dişini sıkarsın sonra rahatlarsın, dedim ya allah ödeme gücü versin. Ne mok yerse yesin o adiler. ayyy yine feminist damarım kabardı :)
Valla bugüne kadar kimse bana yere yakınsın diyemedi, diyeni de zekamla döverim zaten
Ben geldim
Allah bana da bir oğul verir mi acaba? Böyle 3-4 yaşına gelince ona papyonlu miniş takımlar giydireyim...Ulan kocayı boşadık bebek hayali kuruyoruz hahhaha körolmayasıca ben
Tepsili kahve başımı yakacak bir gün varya
hemen benim notalardan hazırlanmış eğitim slied'ını açıyorsun elmoş... eğitim şart
hemen benim notalardan hazırlanmış eğitim slied'ını açıyorsun elmoş... eğitim şart
ayaktakileri anlayamadım da hojam :26:
müzik ruhun gıdasıdır dimi
müzik ruhun gıdasıdır dimi
onlar uygulamalı eğitimler, deneyerek öğreneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?