09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çekk okuyorsan ses ver naptın en işlerini :18::18:

Ev işi biter mi, daha yeni başlıyoruz
Doğalgaz yoktu üşürüm diye kımıldamıyodum nerdeyse ( ablam ufo getirdi içerde onu yakıyodum )
Dün bağlandı çok şükür

Bi de biraz monte işi filan var o da Ousla eniştemin ellerinden öper

Çek gunaydın hg hallettin mi işlerini ?

Hoş buldum Kontes naber

Yok ya, pek eşyam yok filan diyodum ama yine ıvır zıvır kıyafet bilmem ne çok uğraştırıyomuş
Mutfağı yerleştirdim ama ocak bugün takılacak ( doğalgaz dün bağlandı, servis bugün gelecek ocak için )
Yatak odayı yerleştirdik ama fazlalıkları koyduğum bi dolap var o henüz monte edilmedi yapılırsa onu yerleştireceğim
Salon iyi oldu da tam cam olduğundan perde gerekti, hediye geldi şükür ama sipariş cuma gününe yetişir dediler
Halı eksiğim var her şey yerleşince mesafeye bakıp ona göre alıcam

Sakin ol nick strese girme...Bebişine yansımasın.. Bu arada kaç yasındasın sen soracagım sormayı unutuyorum :))

Elmoş ile ablanın ban sürelerini bize de söyle (
25 yaşındayım canım. Elmayra 6 ay yokmuş çok üzüldüm bu sefer kendi puanına göre yemiş banı
Günaydın kızlar
Yoğunluktan dolayı 2 gün izin kullanabildim
Bugün burada, işteyim.

Elmayra ya ne oldu yine, uzun mu banı

Nick sen niye gidiyosun, unutan kişi gitsin ki bi daha unutmasın
Çek hoşgeldin canım naptın?
Elmik seni kokulu kokulu öpüyormuş, hoşgeldin diyemedi, bi 6 ay daha diyemeyecek
Bu arada toprağım hayyal'da uı olmuş...Ona ne oldu ki...Haydaaaaa

hayyal açtırmış ya? az önce konuştum öyle dedi bakmadım nickine. biraz kafa dinlemek istemiş, ama yoğun talep üzerine geri dönmüş :)

günaydın canım.
havarda pek soğuk dikkat edin. doğal gazcı ne zaman gelecek randevu kesinleştimi.
bu arada arkadaşım bi gün sonra cvb verdi.
zebralar için. bizim dediklerimizi dedi. pek açıklayıcı yazmadı. tozunu alsın yıkamak pek önerilmiyor dedi.

Asmunikal hg gunaydın sana da..Ne okuyorsun bakiiim

sa canım günaydın. ve dağlar yankılandı die bi kitaba başladım.
sevdiceğim hediye etmişti

bide ayraç tasarlamış. ön tarafında onun boydan resmi.
arkasındada bizim ayrı ayrı resimlerimiz

Üzüldüm yaa ama dayanamaz gelir yine aramıza tabi :))

Bu arada nickim maşallah sana ya..Ahh ben de 25 olsam keşke...30 olacağım martta

Çekcim bu arada valla benim de öyle fazla eşyam yok diyordum ama ıvır zıvırlar öyle yoruyor ki insanı...Ben bir de alt kattan üst kata taşındım..Oyyy öldüm desem yeri vardı yani..Kolaylık versin Rabbim.

günaydın,
ama gün pek aydın değil elmoş 6 ay yokmu bu bir kabus olmalı

Son düzenleme:
taşınmak kabus.
ben şimdi ev arıyorum.
kış mevsimi ve evim beş oda.
her odada ıvır zıvır, kendi eşyalarımız yetmiyor gibi bir de eski eşimin ablasının eşyaları var bir odada.
evlendiğimizden beri kadın bizim evi depo olarak kullandı.
ev sahibi eşya bırakma evde ben karışmam diyor.
onları taşındığım gün almazsa hamallara attırtıcam sokağa, ne hali varsa görsün.
neyse şimdi ben akşamları ufaktan kolilemeye başlarım. elimiz mahkum.
off bekar olarak yaşayabileceğim evler de ateş pahası.
şu pinti patronuma karşı eteğimdeki taşları dökme zamanı geldi de geçiyor bile..

günaydın kızlar,

elmişee ne oldu

çekirgecim çoğu gitmiş azı kalmış, bundan sonrasıda halolur inşallah

şeroo,, 5 odalı ev mi yuhh kaç kişisiniz ki siz o kadannn büyük evde ne işiniz vardı yahuu
tez zamanda güvenlikli 1 + 1 bulabilirsin inşallah
eşyalarıda elersin, ous pılını pırtısını almazsa bir güzel çöpp yaparsın ohh sefan olsun :)

Günaydın diyeceğim ama pek aymamış kararmış bolca sayfa...
Birileri bolca saydırsın yobaz dedi diye elmoş banlansın...
Olacak iş değil...

hangi konudan ban yedi elmiş 6 ay çok yaa gerçi benim puanımda 90 ceza yesem ben de yokum aylarca

Elmo banlanmış canım, sabah sabah psikolojim iyice dibe vurdu
canım 5 odalı ev ama çatı katı ve kirası muhitinden dolayı ucuzdu.tuttuğumuzda 500 idi üç yıl oldu iki ay önce 600 yaptı evsahibi kirayı. ama ben bu kadar büyük evi ne ısıtabiliyorum ne de temizleyebiliyorum bir de eski eşimin işyeri camdan görünüyor düşün yani. o evde zaten yaşamak istemiyorum anılar kabus gibi köşe başlarını tutuyor o ev beni boguyor yeni bir başlangıç için yeni ev lazım.
sitede güvenlikli 1+1 bile 800 den başlıyor canım valla birsürü de borç biraktı kredi mredi vs şerefsiz bana. hesabımı bilmek zorundayım. ya patronum adam gibi zam vericek yada başka iş bakacağım yada evi dagıtıp abimin yanına gideceğim ki son seçenek hiç istediğim birşey değil. abim de olsa ben çekemem bir imalarını bile..

Çek hoşgeldin canım naptın?
Elmik seni kokulu kokulu öpüyormuş, hoşgeldin diyemedi, bi 6 ay daha diyemeyecek

Çok yoruldum dondum da neyse doğalgaz açıldı da rahatladım daha yeni
6 ay mı bize kükreyip duruyo ama kendi gagasını tutamıyo

Tam dolap kombi kabini var, onlardan bulduk
O yüzden açtılar dün, ertelenmedi yani çok şükür
Tamam ilgin için teşekkür ederim, mutfağa uyumlu tonlarda zebra siparişi verdik haftaya gelecek inşallah

çekirgecim çoğu gitmiş azı kalmış, bundan sonrasıda halolur inşallah

Amin inşallah Gofretcim

Bana siyasetten yemiş gibi geldi, Yobaz kelimesi kullanmış bir yerde onun dışında yazdıklarında bir şey göremedim.. Muhtemelen oradan yedi.

normalde benim en çok takılacağım yer siyaset ama bende çok asabileşiyorum o yüzden hiç girmiyorum ceza puanları önceden belli aralıklarla düşerdi artık öyle olmuyo eninde sonunda herkes bi şekilde ceza alıyo yani atılıp atılıp yeni nicklerlemi gelicek millet

Keleş abla da yok..O neyden yedi acaba :26:
oda mı yok yaa offffffffffffffffffff:26::26::26::26:

hangi konudan ban yedi elmiş 6 ay çok yaa gerçi benim puanımda 90 ceza yesem ben de yokum aylarca

benim de 60 puanım var silinmesi imkansız, oysaki bişi dememiştim 2011 yılından kalma düşünün.
Bana siyasetten yemiş gibi geldi, Yobaz kelimesi kullanmış bir yerde onun dışında yazdıklarında bir şey göremedim.. Muhtemelen oradan yedi.
yobazda ne var ki? elmo demişse o kişi haketmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…