- 30 Aralık 2009
- 24.133
- 97.833
- 1.123
çekk okuyorsan ses ver naptın en işlerini :18::18:
Çek gunaydın hg hallettin mi işlerini ?
25 yaşındayım canım. Elmayra 6 ay yokmuş çok üzüldüm bu sefer kendi puanına göre yemiş banıSakin ol nick strese girme...Bebişine yansımasın.. Bu arada kaç yasındasın sen soracagım sormayı unutuyorum :))
Elmoş ile ablanın ban sürelerini bize de söyle(
Çek hoşgeldin canım naptın?Günaydın kızlar
Yoğunluktan dolayı 2 gün izin kullanabildim
Bugün burada, işteyim.
Elmayra ya ne oldu yine, uzun mu banı
Nick sen niye gidiyosun, unutan kişi gitsin ki bi daha unutmasın
Bu arada toprağım hayyal'da uı olmuş...Ona ne oldu ki...Haydaaaaa
Ev işi biter mi, daha yeni başlıyoruz
Doğalgaz yoktu üşürüm diye kımıldamıyodum nerdeyse ( ablam ufo getirdi içerde onu yakıyodum )
Dün bağlandı çok şükür
Bi de biraz monte işi filan var o da Ousla eniştemin ellerinden öper
Asmunikal hg gunaydın sana da..Ne okuyorsun bakiiim
25 yaşındayım canım. Elmayra 6 ay yokmuş çok üzüldüm bu sefer kendi puanına göre yemiş banı
Çek hoşgeldin canım naptın?
Elmik seni kokulu kokulu öpüyormuş, hoşgeldin diyemedi, bi 6 ay daha diyemeyecek
hangi konudan ban yedi elmiş 6 ay çok yaa gerçi benim puanımda 90 ceza yesem ben de yokum aylarca
günaydın kızlar,
elmişee ne oldu
çekirgecim çoğu gitmiş azı kalmış, bundan sonrasıda halolur inşallah
şeroo,, 5 odalı ev mi yuhh kaç kişisiniz ki siz o kadannn büyük evde ne işiniz vardı yahuu
tez zamanda güvenlikli 1 + 1 bulabilirsin inşallah
eşyalarıda elersin, ous pılını pırtısını almazsa bir güzel çöpp yaparsın ohh sefan olsun :)
Çek hoşgeldin canım naptın?
Elmik seni kokulu kokulu öpüyormuş, hoşgeldin diyemedi, bi 6 ay daha diyemeyecek
günaydın canım.
havarda pek soğuk dikkat edin. doğal gazcı ne zaman gelecek randevu kesinleştimi.
bu arada arkadaşım bi gün sonra cvb verdi.
zebralar için. bizim dediklerimizi dedi. pek açıklayıcı yazmadı. tozunu alsın yıkamak pek önerilmiyor dedi.
çekirgecim çoğu gitmiş azı kalmış, bundan sonrasıda halolur inşallah
Bana siyasetten yemiş gibi geldi, Yobaz kelimesi kullanmış bir yerde onun dışında yazdıklarında bir şey göremedim.. Muhtemelen oradan yedi.
oda mı yok yaa offffffffffffffffffff:26::26::26::26:Keleş abla da yok..O neyden yedi acaba :26:
hangi konudan ban yedi elmiş 6 ay çok yaa gerçi benim puanımda 90 ceza yesem ben de yokum aylarca
yobazda ne var ki? elmo demişse o kişi haketmiştirBana siyasetten yemiş gibi geldi, Yobaz kelimesi kullanmış bir yerde onun dışında yazdıklarında bir şey göremedim.. Muhtemelen oradan yedi.
oda mı yok yaa offffffffffffffffffff:26::26::26::26:
benim de 60 puanım var silinmesi imkansız, oysaki bişi dememiştim 2011 yılından kalma düşünün.
yobazda ne var ki? elmo demişse o kişi haketmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?