09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hee onlar iyi bak
ben bildiğin plastiklerden almıştım oda olmadı :)

Benim bu dediğim köpük 3 mü 4 mü ne gözü oluyo ayrı ayrı koyuyosun tatlıyı filan
Büyük ablam bu işlerin piri olmuş ondan öğreniyoruz bizde

bunlar demek ki bi yere gidileceği zaman tellal bağırtıyolar bazı aileler öyle ona söylemezsek ayıp olur buna demezsek gönül koyar modeli, en sinir olduğum şey eve 10 kişi çağırırsın 20 gelir e ben hazırlığımı 10 kişiye göre yaptım düşüncesizlik resmen

Aynen
Bi de yeni evlisin kendi aileni bile ilk kez evine alıyosun
Telaş heyecan hepsi karışık

Bi kadın onlardan önce geliyo, yiyo içiyo geziyo ay acelem var diyo gidiyo
Aşırı rahat ve fütursuzca geldi bana
Mesela onla çok mesafeli dururum, denge kuramayan bi tip diye

Bir iki yine bişey demedim böyle kuyruk getirmelerine
Ous söyledi, anlamadılar
En son açıkça dedim bizde böyle sülalece gezilmiyo diye

Şimdi eskiye oranla rahatım
Onlarda bana alıştı galiba, belki de misafir istemiyo diye dedikodumu yapıyolardır ama umrumda değil
Ben böyle bişey görmedim daha önce, görmekte istemiyorum

Son düzenleme:

misafir sevmek ayrı sürü ağırlamak ayrı sen gene iyi beceriyosun elin yatkın ben kafası kesilmiş tavuk gibi dönelerim misafir geleceği zaman

Patlama noktası iftar oldu
Ben kayınpederim de gelebilsin diye hafta içi çağırdım onları ( kayınpederim haftasonu çalışıyo )
Biraz akşamdan hazırlık yaptım, birazda iş çıkışı yapacağım yani
Ben işteyken arıyolar sürprizimiz var diye, sürpriz diye sempati katmaya çalıştıkları kuyruklar

Artık patladım
Dedim ben sürprizleri sevmem biliyo olmanız lazım
Ben işteyim ve adı üstünde iftar daveti, sadece davet edilenler gelir

O zamandan beri duruldular
Ous ta diyodu da bu kadar etkili olmuyodu

misafir sevmek ayrı sürü ağırlamak ayrı sen gene iyi beceriyosun elin yatkın ben kafası kesilmiş tavuk gibi dönelerim misafir geleceği zaman

Amca tarafı bir kere geliyo diye kabul ettim 17 kişiyi
Bişey de demedim
Ama bunlar samimiyet adı altında her kaynanamları çağırdığımda damlıyolardı da o kadarına gelemem ben

Sanki millet beni çağırınca ben kendi annemi, kardeşlerimi toplayıp mı gidiyorum. Saçmalık bunların ki

inşallah canım, sahibinden ev bakıyorum emlakçılar insanın kanını emiyor. birikmiş paraları da avukata vs ye harcadık kaldık mı dımdızlak. olmadı borç alacağım.
ana baba uzakta zaten istesem de gidemem yanlarına, abim de çok öyle aman kardeşim bişiye ihtiyacın var mı modunda bi adam değildir. boşandık bi yanıma bile gelmedi bende dün ona msj attım abi tamam boşandım diye msja bile dönmedi. ödü patlar yanına giderim diye oysaki babamın evinde oturuyor kira bile vermiyor. boşversene bana ben yeterim.
yengem iyidir ama ne de olsa insan eti agırdır ne kimseye yük olurum allahın izni ile ne de kimsenin lafını çekerim. çok zorlanırsam büyük ablam ve eniştem gel kal bizde diyorlar ama onlar da avcılarda oturuyor benim iş anadolu yakasına taşınacak iki haftaya. şu anda da kocaelinde çalışıyorum.

hangi şehirdi senin canım. mesleğin neydi bide..
eger gelirin iyi değilse altından kalkman çok zor olacak:S
inşALLAH rabbim güzel kapılar açar..
borçları neden sen ödüyorsun ki

istanbuldayım canım, özel sektorde yöneticiyim, dış ticaret dept da ama bir asistanım ve elemanım yok. her işe ben bakıyorum buda işverenlerimin işine geliyor. maaşım da öyle ahım şahım değil sömürülüyoruz anlayacağın. hem patronum hem eski kocam sömürdüler hep beni ama kocama verdiğimi sopayı patronuma da göstereceğim hele bi kendimi toparlayayım. kimse ile konuşmak istemiyorum içime kabuguma çekildim bugün odamdan çıkmıyorum.
borçları ben ödüyorum çünkü kredi benim üstüme şirketten de para çekmiştim oda kesiliyor maaşımdan. ayda 560 lira böyle havaya gidiyor. gerçi borçlandı bana boşanırken ama marttan önce beş kuruş ödemez gerçi ben elime geçtikçe sana yollarım diyor ama ne zaman sözünü tuttu ki. marttaki ödemeyi yapacağı da muamma. kaçar gider yine ödemez o..

Taşındım ama eksikler var onları tamamlamaya çalışıyorum Kedicik
Çok sağ ol darısı başına inşallah

inşallah canım.
şu evde bi taşınsam.
hava da çok souk erkenden de hava kararıyor tam da depresyon havası ya eve gidince de elim bi iş yapmaya kalkmıyor.canım bişi istemiyor..

inşallah canım.
şu evde bi taşınsam.
hava da çok souk erkenden de hava kararıyor tam da depresyon havası ya eve gidince de elim bi iş yapmaya kalkmıyor.canım bişi istemiyor..

Koli yap bi de streç al ambalajcılardan büyük, çizilmesini istemediğin eşyalara sar
Büyük siyah çöp poşetleri de çok iş görüyo
Yardım eden var mı hiç

17 kişi mi? o ne be? yuh. sen çalışan kadınsın bu kadar anlayışsızlık olmaz ki.

Koli yap bi de streç al ambalajcılardan büyük, çizilmesini istemediğin eşyalara sar
Büyük siyah çöp poşetleri de çok iş görüyo
Yardım eden var mı hiç

henüz ev bulamadım ama başlayacğaım kolilemeye yine de. kullanmadıklarımı kaldırırım. ex'in yazlıkları filan var onları toplayıp kolileyip vereyim cehennem olsun gitsin.
yardım edenim yok ama belki komşular istersem yardım eder. istemiyorum da kimseden yardım. yalnızım yapayalnız..

Başla bence de sonra insanın iki ayağı bi pabuca giriyo
Ne koliliyosun kalsın olduğu yerde onunkiler, napıyosa yapsın
Bende evi kendi başıma toparladım ama yeni evi temizleme konusunda ablamlar yardım etti sağ olsunlar
İçine girdikten sonra yavaş yavaş yaparız

abim aradı şimdi beni, eşyaları sat bana gel diyo.
ama ben istemiyorum dedim, borç istedim bide ondan. içimi rahatlattı yine de iyi geldi. iyi ki var abim.

Son düzenleme:

evden çıkarken çantalarını bile ben topladım, bensiz bi halt yiyemezdi.
normalde eşyalarını da kolilemem ama evsahibi evi temiz teslim etmemi istiyor. bu adam da gelip almaz eşyalarını tembelin sorumsuzun tekidir. atarım kapıya oradan alsın yada çöpçüler toplasın..

taşınma diyince aklım çıkıyo Batmandan Ankaraya dönüşümüz nasıl olacak acaba :18:

Sen nakliye firmasıyla anlaşırsın kolay olur
Zaten şehirler arası diye nakliye firması şart
Ankara da yerleşmene de annen yardım eder merak etme oluyo bi şekilde

Çöp poşetine bas gitsin hepsini

tövbe yarabbim tövbeee

şimdi nerde kalıyor pekii
acıyıp odanın birine alma sakın taşınana kadar
sürtsün o burnu .!!!!

aklıma bi fikir geldi.
eşyaları satmak istemiyorum çünkü eninde sonunda bi eve geçmek istiyorum.
ama şimdi kira fatura vs de ödemek istemiyorum. eşyaları bi depoya versem abimde yaşasam bir süre. sonuçta bende çalışıyorum onun aile bütçesine de katkım olur o zaman agır gelmem onlara. zaten abim ev senin evin gel kal diyo ki öyle zaten babamın evi ora bi onun değil.
ne dersiniz?
hem bu yalnızlık beni delirtiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…