selamlar kızllarr ,
ya keyfim yok hiç, haklımıyım haksızmıyım onuda bilemiyorum saçma bi kaprismi yapıyorum bilmiyorum
Ooo Şebo :13:
noldu canım ?
cutemom hayırlı olsun
kendisi mehdidir ayrıca
not: bunu kendisi diyor ben değil
sovr86 dökül bakammmm
yaa burdada bahsetmiştim , ben ben yokken eve misafir gelmesini istemiyorum bu kişilere eşimin ailesi de dahil, ben varken gelsinler sorun yok ağırlarım ki zaten evlerimiz yakın eşim her gün gidiyor görüyorr ailesini hani istedikleri zaman yanlız kalıyorlar hasret gideriyorlar,
geçen benim ailem geldi eşim evde yoktu yarım saat oturdu sonra işimiz vardı çıktık zatehn bi kahve içtiler gittik
eşim diyoki benim ailem gelemiyo senin ailen niye ben yokken geliyo, diyorum ikisi aynı şey değil, sonuçta evin hanımı yokken gelinemsi uygunsuz bana göre sonuçta uzakta otursalar kalmaya gelmiş olsalar neyse tabiki ben işteyken evde durucaklar ama 2 adımlık mesafede oturuyorlar diyorum anlamıyor ,
ben mi yanlış düşünüyorum siz rahatsız olmaz mısınız ?
yaa burdada bahsetmiştim , ben ben yokken eve misafir gelmesini istemiyorum bu kişilere eşimin ailesi de dahil, ben varken gelsinler sorun yok ağırlarım ki zaten evlerimiz yakın eşim her gün gidiyor görüyorr ailesini hani istedikleri zaman yanlız kalıyorlar hasret gideriyorlar,
geçen benim ailem geldi eşim evde yoktu yarım saat oturdu sonra işimiz vardı çıktık zatehn bi kahve içtiler gittik
eşim diyoki benim ailem gelemiyo senin ailen niye ben yokken geliyo, diyorum ikisi aynı şey değil, sonuçta evin hanımı yokken gelinemsi uygunsuz bana göre sonuçta uzakta otursalar kalmaya gelmiş olsalar neyse tabiki ben işteyken evde durucaklar ama 2 adımlık mesafede oturuyorlar diyorum anlamıyor ,
canım şimdi senin ben yokken kavramında evde kimse yokkendi demi anladığım kadarıyla
yani sen yokken ama eşin evdeyken değil ?
Sovr sen ev hanımı olsan, herkes zaten eşin yokken gelip senle oturacaktı
Hem onun ailesi neredeyse aynı sokak ve sürekli gidip orda kahvaltı yapıyo eşin
Yani ben anlamıyorum nedir bu ev merakı, hep oğlunu görüyosun evinin duvarlarını görmesen olmuyo mu
Yoksa ille de gelinin temizliğini kontrole mi gidiyolar
Ben olsam kendimi bu hallere sokmaz, gelinim varken gider ikramlarından tadar teşekkür ederdim
Çocuklarım da huzurlu olurdu, benim de bi saygınlığım kalırdı yani
ben yokken sadece eşim varken , kimse yokken geliceklerini sanmam
Sovr eşin saçma bir kaprise girmiş. Ama sen evde yokken eşin varsa ailesi pek tabi ki gelebilir. Zaten bunun derdinde değilsin sanırım. Evde kimse olmadığında gelmeleri konusundasın. Kaldı ki sen evin hanımı olarak eşin olmadığı zaman istediğin kişiyi ağırlayabilirsin. Eğer gelen ailen olmasaydı arkadaşın olsaydı aynı tepkiyi mi verecekti. Yani adı senin ailen olduğu için mi bu farkı koyuyor. Haklısın canım sen.
açık açık söylemek gerekirse
bence bunu takmamalısın eşini haklı gördüm canım
çünkü o yokkende senin ailen gelebiliyor onunda dediği gibi yani
kv nin bu konu ile ilgili illa gelcem dediğini sanmıyorum çekirge kv işgüzarlığı değil yani eşimin inadı yani annenin evine gidiyorsun git otur evde neden ben yokken evime getirmek istiyorsun ki,
işi inada bindircek çıkçam işten oturcam evde o zaman görsün gününü geçindirsin evi tek başına
sovr öyle ama sende söylüyorsun ikinizin evi işte sen o yokken konuk ağırlayabiliyorsan oda ağırlayabilir bana göre helede bu annesi olursa gayet doğal geldi banayok cnm benim derdim kimse yokken değil,, ben yokken eşimin olması önemli değil ,
öyle bi takıntım var nedne bil miyorum arada mesafe olsa böyle düşünmezdim ama zaten yakınlar kendi evi varken neden benim olmadığım eve geliyor tamam oğlunun evi ama sadece oğlunun evi değil ki
yok cnm benim derdim kimse yokken değil,, ben yokken eşimin olması önemli değil ,
öyle bi takıntım var nedne bil miyorum arada mesafe olsa böyle düşünmezdim ama zaten yakınlar kendi evi varken neden benim olmadığım eve geliyor tamam oğlunun evi ama sadece oğlunun evi değil ki
ben yokken sadece eşim varken , kimse yokken geliceklerini sanmam
Hayır kadınları anlarım
Gel kız kıza oturalım der, çay börek yapar yerler de
Senin Ous annesini eve çağırıp ne yapıyo çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?