09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım teldeydim kusura bakma. ailesi tabiki istediği zaman gelir bence. evini görmeye geliyorlardır tabi ama gelmede denmezki..

denmez tabi kapıya gelene ama bizde öyle bi durum şu anda yok eşim inada bindirdi ,

telde tartıştık bende madem bu kadar önemli ben yokken annenin gelmesi ben gidiyim evin hanımı o olsun paşa paşa yaşayın dedim kapadım

O zaman tamamen psikolojik yeni evlisin zamanla aşarsın ya da aşmalısın. Yoksa eşin çok kırılır bence. Mahremiyet olarak düşünme yatak odana girmiyorsa sorun yok benim fikrimce.

Konuşma biraz fazla ciddiyet sokar araya
Bence arada lafı gelmişken
Ben sevmem o tarz şeyler demen kafi
Neyse ki senin kayınvaliden normal hatta iyi niyetli biri
Bizimkiler de o koz olsa ohooo yani düşünemiyorum bile

evet çekirge neyseki kv işi inada bindirmiyor oğlu gibi değil,

benim bu durumu sevmediğimi anladı ve yapıcağını sanmam ama işte oğluyla aramız kötüleşti,

bilmiyorum belki zamanla aşarım bu durumu ileride ama eğer ki oğlunun inadı yüzünden beni yoksayarlarsa

hem evliliğimden soğurum hem evimden ana oğul yaşarlar bende misafir gibi gelir gideirm artık nereye kadar giderse

Aslında bir bakıma daha iyi bile sayılabilir. Sovr yokken hasret gidesinler olunca yanaşmasınlar misali. Yapabilirlerse tabi..

son paragrafına, paraf atıyorum çekirge

O zaman tamamen psikolojik yeni evlisin zamanla aşarsın ya da aşmalısın. Yoksa eşin çok kırılır bence. Mahremiyet olarak düşünme yatak odana girmiyorsa sorun yok benim fikrimce.

İşte diyorum ya karşı tarafın tutumu çok önemli
Bizde kimsenin yatak odasına girilmez
Ama daha bizim eve ilk geldiklerinde dambıl dumbul yatak odaya girdi anneannesi namaz kılcam bahanesiyle
Bi de namazı bile bu işlere alet etmiyolar mı ayar oluyorum
O gün bugündür dersimi aldım yani herşey beklerim..

Aslında bir bakıma daha iyi bile sayılabilir. Sovr yokken hasret gidesinler olunca yanaşmasınlar misali. Yapabilirlerse tabi..

eşim vardiyalı olduğundan uyanınca annesine gidiyor zaten dediğin gibi sürekli hasret giderdiklerinden bana sık sık görüşelim demiyor,

burda hep okuyoruz her gün gidiyor annesine diye ben önceden takardım sonradan iyi tarafından bakmaya başladım ve sorun olmadığını aksine benim için iyi bişi olduğunu düşündüm ama fazlası beni boğar

sovrcim biraz büyttün gibi geldi bana,
kv çok arza ve problemli değil sanırım
eşin biraz inat yapmış sadecec
zamanla geçer oda

canım öfkyle kalkan zararla oturur. bu sebeple kavga etmeniz snein ailesini istemediğin izlenimi uyandırabilir. sakin biz zamanda güzelce konuşmayı dene. şu anda ne kendini üz sinirlen nede onu sinir et. konu değişsin ortam yumuşasın. eminimki daha sakin bir anda daha anlayışlı olacaktır oda. inatta sinirden oluyor çünkü.

Son düzenleme:

Sorv aslında kırıldığı için inada bindirdi sanırım. Yani sen olmadan gelmesinde bir sakınca görmüyor ama seninkiler olunca standart değişiyor diye. Benim eşim olsa da aynı tepkiyi verirdi bence. Pek çok koca aynısı hatta beterini yapar erkekleri tanıyorsam.

Şu an ikinizde sinirlisiniz
Normal bi zamanda güzelce konuşun
Annen gelsin ben ikramda bulunayım diyorum, kötü bişey mi bu de
Annenden kaynaklı değil ben evde yokken bi taraf dağınık vs. olur malum yeni gelinim diye çekiniyorum sadece de

Benim de kayınvalidem bizde kalırken şey olmuştu. Eşim benden sonra gittiği için işe yatağı toplamıyordu önce. Annesi bir güzel yatak odasına girip topluyor falan. Ben de buna çok kızmıştım. Ondan iş bekleyen yok kendi odasını temiz tutsun yeter diye. Eşim de demiş ki toplamadı bir daha.

öyle yapıyım zaten bu gece gelmicek çalışıyo yarın akşam görüşcez ikimizinde sinir geçer ,

yani ben gelmesinlker demiyorum ki öyle bi hakkımda yok zaten hem evlerimiz yakın olduğu için ara sıra kahve içmeye çağırıyorum eşim işteyken yani kendi ailemden çok geliyorlar derdim gelmeleri değil ben yokken gelmeleri

dediğin gibi konuşayım sinirler yatışınca

Ve şundan emin ol; eğer seneye bu vakit hala görüşüyor olursak diyeceksin ki vardiyalı dahi olsa gitmiyor eskisi kadar sık. Hele çocuk olsun artık tek tük olacak. Kendi evi, kendi dolabı kendi yatağı her şeyi benimseyecek ve wc ye dahi girmek için kendi evine gelecek.milyon kere tecrübedir bu olaylar.

Dağınık numarasını yemezler canım. Nollcccakkk annem yabancı mı der.

Anlıyorum ben seni
Bende hem bizimkiler meraklı ve pek usül erkan bilmiyolar diye hemde ben biraz evhamlıyım 2 çeşit bişey var haberim olsa 4 çeşit yapsaydım diye takarım mesela ondan istemiyorum bu tarz şeyleri

Senin kayınvaliden cidden iyi niyetli, yaşının olgunluğunda biri
Eşinle de güzelce konuşup çözersen bi sorun olmaz Sovrcim, eşinde iş güç bişeyden dolmuştur bi de telefonla olunca..
Yüzyüze konuşmak daha iyi olacaktır eminim
Sıkma canını

Dağınık numarasını yemezler canım. Nollcccakkk annem yabancı mı der.

Numara değil ki ben cidden bi dağınıklık varsa rahatsız olurum
Zaten anlattım, eşimin ailesi bu tarz şeyleri görmek ve sonrasında dedikodu yapmak için kağı kapı gezen tiplerden

sovr bu dediğin çok yanlış bir kere
sen kendini kv ile kıyaslıyo gibi olmuşsun öyle izlenim vermişsin hangi erkek olursa olsun budurumda sinirlenir
aynı durumda sen olsan yine sinirlenirsin düşinki eşin baban eve gelmesin diyor olur ya der der insanların ağzı torba değil sende gelmesini istiyorsun sonra tlfnda sana kalkıp diyorki baban ozaman o evin erkeği olsun
nasıl olurdu?? bence çok kötü bir kıyaslama

ayrıca sen ne kadar eşinin ailesine laf söylersen o o kadar onlara düşecek bunuda unutma

aklınca iyilik yapıyor belkide gerçi iç düşüncesini bilemeyiz sen daha iyi bilirsin , uyarınca yapmamaı iyi en azından ,

bu tarz sorunlar yaşadıkça kendime kızıyorum nedne yakından tuttum ki diye

ilk evlendiğim zamanlar eşim geceye gidince kv bana demişti ki istersen gel bende kal yada istersen ben kalayım kibarca gerek olmadığını söylemiştim alışayım anne demiştim sonrasında da demişti ki kalırsam sabahta senle birlikte çıkarım demişti düşünün sabahın köründe benimle çıkıcak

kv in kötü niyeti olsa sabah çıkayım demez sorun kv de değil, eşimin inadı ,

diceksiniz belki haklı ama bu da benim takıntım ,

etrafımdaki arkjadaşlarım böyle takıntılı bi adama nasıl katlanıyorsun der, baen alttan alırım bazen patlarım idare ediyorum ,

benimde normalde bu konu hariç takıntım yoktur varsa yeriğm yoksa peynir ekmek yer yine gülerim veya aylarca kıyafet alamasam aaa neden demem , ufak şeylerdne mutlu olurum peki ben onun herşeyine tamam derken o neden bu konuyu büyütüyor bence alıştı herşeyi alttan almama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…