canım teldeydim kusura bakma. ailesi tabiki istediği zaman gelir bence. evini görmeye geliyorlardır tabi ama gelmede denmezki..
umarım aşarım , anlatabildimmi bilmiyorum
benim derdim eşyalar veya evimi karıştırıcak derdi değil
ben normal hayatta çok kapalı kutuyumdur kimseyle birşeyimi paylaşmam bile sıkıntımı vs ( buraya üye olmamın sebebide bu zaten burda paylaşmak)
sanki ben yokken evime girilince mahremiyertime özel hayatıma saygısızlık yapılıyo gibime geliyor ,
resmen içimi huzursuzluk kaplıyo düşününce bile
bilemiyorum sürekli aynı sorunlarla takıntılarla yada eyvah gelicekler mi diye düşünmektense bu konuyu kv e açmayı bile düşünüyorum ,
durumun onlardan kaynaklı olmadığını benim takıntı yaptığımı vs
Ama Sovr zaten kayınvalideye bişey demiyo ki
Eşim inatlaştığından yapıyo diyo
Cidden bizimkiler didikleyen, karıştıran, temizliğini kontrol eden tipler olmasa ben bunda bi sorun görmezdim
Ama eşim benle inatlaştığı için yapıyosa üzülürdüm
Konuşarak çözmeyi denerdim
Bir de şu var
Bu erkekler anne evlerindeyken yüzüne bakılmaz
Evlenince aman da tosunum aç mısın ne yedin ne giydin olur
Çok kıymetliyse evindeyken baksaydın, hatta evlendirmeseydin
Ama Sovr zaten kayınvalideye bişey demiyo ki
Eşim inatlaştığından yapıyo diyo
Cidden bizimkiler didikleyen, karıştıran, temizliğini kontrol eden tipler olmasa ben bunda bi sorun görmezdim
Ama eşim benle inatlaştığı için yapıyosa üzülürdüm
Konuşarak çözmeyi denerdim
Bir de şu var
Bu erkekler anne evlerindeyken yüzüne bakılmaz
Evlenince aman da tosunum aç mısın ne yedin ne giydin olur
Çok kıymetliyse evindeyken baksaydın, hatta evlendirmeseydin
O zaman tamamen psikolojik yeni evlisin zamanla aşarsın ya da aşmalısın. Yoksa eşin çok kırılır bence. Mahremiyet olarak düşünme yatak odana girmiyorsa sorun yok benim fikrimce.
Aslında bir bakıma daha iyi bile sayılabilir. Sovr yokken hasret gidesinler olunca yanaşmasınlar misali. Yapabilirlerse tabi..
evet çekirge neyseki kv işi inada bindirmiyor oğlu gibi değil,
benim bu durumu sevmediğimi anladı ve yapıcağını sanmam ama işte oğluyla aramız kötüleşti,
bilmiyorum belki zamanla aşarım bu durumu ileride ama eğer ki oğlunun inadı yüzünden beni yoksayarlarsa
hem evliliğimden soğurum hem evimden ana oğul yaşarlar bende misafir gibi gelir gideirm artık nereye kadar giderse
denmez tabi kapıya gelene ama bizde öyle bi durum şu anda yok eşim inada bindirdi ,
telde tartıştık bende madem bu kadar önemli ben yokken annenin gelmesi ben gidiyim evin hanımı o olsun paşa paşa yaşayın dedim kapadım
denmez tabi kapıya gelene ama bizde öyle bi durum şu anda yok eşim inada bindirdi ,
telde tartıştık bende madem bu kadar önemli ben yokken annenin gelmesi ben gidiyim evin hanımı o olsun paşa paşa yaşayın dedim kapadım
evet çekirge neyseki kv işi inada bindirmiyor oğlu gibi değil,
benim bu durumu sevmediğimi anladı ve yapıcağını sanmam ama işte oğluyla aramız kötüleşti,
bilmiyorum belki zamanla aşarım bu durumu ileride ama eğer ki oğlunun inadı yüzünden beni yoksayarlarsa
hem evliliğimden soğurum hem evimden ana oğul yaşarlar bende misafir gibi gelir gideirm artık nereye kadar giderse
eşim vardiyalı olduğundan uyanınca annesine gidiyor zaten dediğin gibi sürekli hasret giderdiklerinden bana sık sık görüşelim demiyor,
burda hep okuyoruz her gün gidiyor annesine diye ben önceden takardım sonradan iyi tarafından bakmaya başladım ve sorun olmadığını aksine benim için iyi bişi olduğunu düşündüm ama fazlası beni boğar
Şu an ikinizde sinirlisiniz
Normal bi zamanda güzelce konuşun
Annen gelsin ben ikramda bulunayım diyorum, kötü bişey mi bu de
Annenden kaynaklı değil ben evde yokken bi taraf dağınık vs. olur malum yeni gelinim diye çekiniyorum sadece de
eşim vardiyalı olduğundan uyanınca annesine gidiyor zaten dediğin gibi sürekli hasret giderdiklerinden bana sık sık görüşelim demiyor,
burda hep okuyoruz her gün gidiyor annesine diye ben önceden takardım sonradan iyi tarafından bakmaya başladım ve sorun olmadığını aksine benim için iyi bişi olduğunu düşündüm ama fazlası beni boğar
Şu an ikinizde sinirlisiniz
Normal bi zamanda güzelce konuşun
Annen gelsin ben ikramda bulunayım diyorum, kötü bişey mi bu de
Annenden kaynaklı değil ben evde yokken bi taraf dağınık vs. olur malum yeni gelinim diye çekiniyorum sadece de
öyle yapıyım zaten bu gece gelmicek çalışıyo yarın akşam görüşcez ikimizinde sinir geçer ,
yani ben gelmesinlker demiyorum ki öyle bi hakkımda yok zaten hem evlerimiz yakın olduğu için ara sıra kahve içmeye çağırıyorum eşim işteyken yani kendi ailemden çok geliyorlar derdim gelmeleri değil ben yokken gelmeleri
dediğin gibi konuşayım sinirler yatışınca
Dağınık numarasını yemezler canım. Nollcccakkk annem yabancı mı der.
Benim de kayınvalidem bizde kalırken şey olmuştu. Eşim benden sonra gittiği için işe yatağı toplamıyordu önce. Annesi bir güzel yatak odasına girip topluyor falan. Ben de buna çok kızmıştım. Ondan iş bekleyen yok kendi odasını temiz tutsun yeter diye. Eşim de demiş ki toplamadı bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?