09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hayır kadınları anlarım
Gel kız kıza oturalım der, çay börek yapar yerler de

Senin Ous annesini eve çağırıp ne yapıyo çok merak ettim

Yani yoldan geçerken de uğramış olabilir. Canı sıkılmıştır oğlu evde yalnızken göresi gelmiştir. Gereksiz bir tabu değil mi?

bazen diyorum sovr saçmalıyorsun gelse nolur evine evimi sırtlancak eşinel kötü olmaktan daha mı iyi,

veyahut bi yeri karıştırırsa kendi ayıbı benim değil bu kadar önemseme

ama işte gel gör ki içime anlatamıyorum

Yani yoldan geçerken de uğramış olabilir. Canı sıkılmıştır oğlu evde yalnızken göresi gelmiştir. Gereksiz bir tabu değil mi?

ipek yoldan geçerken kendi evine uğramazmı karşılıklı apartman ayrıca hergün görüyo ki oğlunu hani

Bende senin gibiyim, anlayabiliyorum ama
Bizimkiler açık açık benim yanımda bile milletin dedikodusunu yapıyo
Lavabosu şöyleydi, burası böyleydi, pek temiz değildi diye kayınpederimin kardeşlerinin dedikodusunu yapıyolar
Ben bu yüzden rahatsızlık duyuyorum yani
Karıştırma didikleme bile olabilir
Aşırı derecede meraklı insanlar

Hani anlatmıştım ya biz çeyizimi yerleştirip gittikten bi kaç gün sonra komşularını toplamış getirip gezdirmişler
Ben şok olmuştum yani, o yüzden sağlarını sollarını kestiremiyorum

zamanla aşarsın sen bunu umarım
gerçektende ağzınızın tadını bozmaya değmeyecek bişi bence

açık açık söylemek gerekirse
bence bunu takmamalısın eşini haklı gördüm canım
çünkü o yokkende senin ailen gelebiliyor onunda dediği gibi yani

o açıdan düşününce doğru ama hani erkek arkadaşları gelir erkek erkeğe takılırlar otururlr sohbet falan maç izlerle neyse de

bayan olarak birinni gelmesi beni rahatsız ediyor işte , başkasından örnek vermiştim bi arkadşaımında rahatsızlığı vardı kv gelmiş bi kaç kere

eşimde annesine anlatmış durumu o da demiş bende kv'm ile yakın otururken ben yokken eve gelmesini istemezdim diye,

eşim burdan pay biçmesi lazım bu tarz konulardan rahatsızlık duyabilir bir bayan diye

peki çekirge diyelim bi cumartesi sen annene gittin iş çıkışı , eşin evde , ailesi de çat kapı geldi tabi olmaz çekirge yok da diyemez sonuçta kapıdalar içeri giricekler illaki bu durumda ne hissederdin

ipek yoldan geçerken kendi evine uğramazmı karşılıklı apartman ayrıca hergün görüyo ki oğlunu hani

Bilmem ki evlenince ana oğul, ana kız daha yakınlaşıyor sanki. Yani konular derinleşiyor hatta güzelleşiyor.. annenizden pay biçin. Daha doyumsuz değil mi sohbetler. Yani baş başa bir çay içebilirler. Dertleşebilirler.. bence çok doğal Bence sen seni çekiştireceğinden şüpheleniyorsun biraz.

zamanla aşarsın sen bunu umarım
gerçektende ağzınızın tadını bozmaya değmeyecek bişi bence

umarım aşarım , anlatabildimmi bilmiyorum

benim derdim eşyalar veya evimi karıştırıcak derdi değil

ben normal hayatta çok kapalı kutuyumdur kimseyle birşeyimi paylaşmam bile sıkıntımı vs ( buraya üye olmamın sebebide bu zaten burda paylaşmak)

sanki ben yokken evime girilince mahremiyertime özel hayatıma saygısızlık yapılıyo gibime geliyor ,

resmen içimi huzursuzluk kaplıyo düşününce bile

Aynı yolda ki evleri

Evet neden olmasın. Sorv yok eşi vardiyalı çalışıyor. Oğlu gelmektense kendi gider.. konuşurlar dertleşirler.. yani bana normal geliyor. Diyelim yemek yaptı kadın oğlu gelemiyor boğazından geçmez ya doldurur tabağa birlikte yiyelim der. Bunlar kadın tehlikeli olmadığı sürece güzel şeyler.

canım teldeydim kusura bakma. ailesi tabiki istediği zaman gelir bence. evini görmeye geliyorlardır tabi ama gelmede denmezki..

peki çekirge diyelim bi cumartesi sen annene gittin iş çıkışı , eşin evde , ailesi de çat kapı geldi tabi olmaz çekirge yok da diyemez sonuçta kapıdalar içeri giricekler illaki bu durumda ne hissederdin

Aslında hoşlanmam ama şaşırmam da
Bizimkiler o anı kolluyo
Tabi annesidir, gelme diyemez. Hemde bizim ev başka semtte mecburi durumlar farklı
Ancak böyle birşeyi belirttiğin halde karşı apartmandaki annesini bize buyur ediyosa
Kaynanamı suçlamam da eşime bi hayırdır derim yani
Zıtlaşarak hiç bişey çözülmez, konuşulması lazım

yok çekiştirilme korkum yok yani belki de yapıyorlardır bilemem ama zaten her gün başbaşa kalıyorlar eşim ona yemeğe kahvaltıya gittiğinde derdim yukarda yazdığım

Peki neden oluştu sende bu takıntı. Yani kadını bilmiyorum tabi. Gıcıktır kesin kaynana olduğuna göre de. Seni dedikodu eder mi? Evi karıştırır mı? Ya da karıştırmak demiyim de bir yere baksa eşin bir şey demez mi?

bilemiyorum sürekli aynı sorunlarla takıntılarla yada eyvah gelicekler mi diye düşünmektense bu konuyu kv e açmayı bile düşünüyorum ,

durumun onlardan kaynaklı olmadığını benim takıntı yaptığımı vs

canım seni anlıyorum ama eşine anlat bu durumu madem rahatsız oluyorsun sebebinide anlatç. herkes gelebilir ama ben evde olmak istiyorum o zamn gelsinler herkese kapım açık de.

ama yinede benim fikrim sen yokken evine gitmelerinde sakınca yok.

Ama Sovr zaten kayınvalideye bişey demiyo ki
Eşim inatlaştığından yapıyo diyo

Cidden bizimkiler didikleyen, karıştıran, temizliğini kontrol eden tipler olmasa ben bunda bi sorun görmezdim
Ama eşim benle inatlaştığı için yapıyosa üzülürdüm
Konuşarak çözmeyi denerdim

Bir de şu var
Bu erkekler anne evlerindeyken yüzüne bakılmaz
Evlenince aman da tosunum aç mısın ne yedin ne giydin olur
Çok kıymetliyse evindeyken baksaydın, hatta evlendirmeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…