yeni evlenen arkadaşlar oluyo , benimki bana diyo ki oo büssürü kavga etçekler daha alışamya çalışcaklar deme diyo
sanki biz alıştıkta
Bence 1 yılda oturmuş oluyor çok şey. Çocuk olunca az sallanıyorsun çekirge yeni bir hayata adapte olabilmek adına bir de sallanıyorsun ki neler oluyor bize diye. Aslında kuruntuymuş. Çocukla gerçekten taçlanıyor sağlıklı evlilikler. Aşkın kalıcı sevgiye dönüşme süreci başlıyor sanırım.
bazen keşke bende öyle yapsaydım kabul etmeseydim diyorum ama tembelim ben biraz yahuşimdi gidip birde yemekle uğraşamam
3 yıldırda annemlerde yiyoruz zaten
oğlum orda annem pişiriyor zaten yalnız babamda yok
hem o yalnız kalmamış oluyor hemde biz nasipleniyoruz
biliyorum yemek yapmayı çoğu yemeği yapabilirim zatende yapmıyorum işteEe yemek yapmayı biliyorsun ama değil mi?
Bir arkadaşım vardı. Babası vefat ettikten sonra annesini yanına aldı kendi annesi kaynana olsa asla almaz da neyse evliliğinin ilk yılıydı tabi şimdi 10 yıllık evli ve yumurta kırmış değil annesi yapıyor. Eşine de kırmızı kurdele takıyorum bu konuda. Her erkek kabul etmez aynı evi. Siz yakın mısınız annenle?
İnşallah kızlar oturucak biraz fevriliğimi törpülemem lazım ,
ben toparlanayım iyi akşamalr herkese
Bahçedeki ustaların işi bitmiş iskelesini kaldırıp gitmişler ama
Ortalık savaş alanı gibi
Hep inşaat atıkları gibi şeyler çimento poşetleri vs duruyo yaa
adamlar birde temizlik yapacaktı çekirge
kızlarrrr tünaydınnnnnnnn ablalarımmmm tünaydınnnnnnn
inşaat iişi zahmetli iş birde evin içinde olduğunu düşün
Ama ne bizim binayla ilgili ne de benim bahçemle
Arka binanın dış cephesi için bizim bahçeyi kullandılar
Temizlik bi yana dursun demirlerini alıp gitmişler, inşaat atığı olur ya koca koca onlar duruyo
Günlerdir ses gürültü de cabası
aaa üstüme iylik sağlık ayol koca karı bana abla diyor ben daha 16 lık tazeyim hıh
inşaat iişi zahmetli iş birde evin içinde olduğunu düşün
Muhahaha Esra Erol'dan sonra en çok evlendiren insan benim herhalde
kimi evlendirdin
kimin çöpünü çattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?