Ve şundan emin ol; eğer seneye bu vakit hala görüşüyor olursak diyeceksin ki vardiyalı dahi olsa gitmiyor eskisi kadar sık. Hele çocuk olsun artık tek tük olacak. Kendi evi, kendi dolabı kendi yatağı her şeyi benimseyecek ve wc ye dahi girmek için kendi evine gelecek.milyon kere tecrübedir bu olaylar.
sovr bu dediğin çok yanlış bir kere
sen kendini kv ile kıyaslıyo gibi olmuşsun öyle izlenim vermişsin hangi erkek olursa olsun budurumda sinirlenir
aynı durumda sen olsan yine sinirlenirsin düşinki eşin baban eve gelmesin diyor olur ya der der insanların ağzı torba değil sende gelmesini istiyorsun sonra tlfnda sana kalkıp diyorki baban ozaman o evin erkeği olsun
nasıl olurdu?? bence çok kötü bir kıyaslama
ayrıca sen ne kadar eşinin ailesine laf söylersen o o kadar onlara düşecek bunuda unutma
Ve şundan emin ol; eğer seneye bu vakit hala görüşüyor olursak diyeceksin ki vardiyalı dahi olsa gitmiyor eskisi kadar sık. Hele çocuk olsun artık tek tük olacak. Kendi evi, kendi dolabı kendi yatağı her şeyi benimseyecek ve wc ye dahi girmek için kendi evine gelecek.milyon kere tecrübedir bu olaylar.
ama ben onu öyle demek için demedim hani ana oğul yaşayın gibilerinden demiştim
aklınca iyilik yapıyor belkide gerçi iç düşüncesini bilemeyiz sen daha iyi bilirsin , uyarınca yapmamaı iyi en azından ,
bu tarz sorunlar yaşadıkça kendime kızıyorum nedne yakından tuttum ki diye
ilk evlendiğim zamanlar eşim geceye gidince kv bana demişti ki istersen gel bende kal yada istersen ben kalayım kibarca gerek olmadığını söylemiştim alışayım anne demiştim sonrasında da demişti ki kalırsam sabahta senle birlikte çıkarım demişti düşünün sabahın köründe benimle çıkıcak
kv in kötü niyeti olsa sabah çıkayım demez sorun kv de değil, eşimin inadı ,
diceksiniz belki haklı ama bu da benim takıntım ,
etrafımdaki arkjadaşlarım böyle takıntılı bi adama nasıl katlanıyorsun der, baen alttan alırım bazen patlarım idare ediyorum ,
benimde normalde bu konu hariç takıntım yoktur varsa yeriğm yoksa peynir ekmek yer yine gülerim veya aylarca kıyafet alamasam aaa neden demem , ufak şeylerdne mutlu olurum peki ben onun herşeyine tamam derken o neden bu konuyu büyütüyor bence alıştı herşeyi alttan almama
sen öyle demiş olabilirsin ama unutmaki senin ne dediğinden çok karşının ne algıladığı önemli sovrcim o sinirle ben olsam öyle algılardım yada öyle algılamış olabilir diyim
aklınca iyilik yapıyor belkide gerçi iç düşüncesini bilemeyiz sen daha iyi bilirsin , uyarınca yapmamaı iyi en azından ,
bu tarz sorunlar yaşadıkça kendime kızıyorum nedne yakından tuttum ki diye
ilk evlendiğim zamanlar eşim geceye gidince kv bana demişti ki istersen gel bende kal yada istersen ben kalayım kibarca gerek olmadığını söylemiştim alışayım anne demiştim sonrasında da demişti ki kalırsam sabahta senle birlikte çıkarım demişti düşünün sabahın köründe benimle çıkıcak
kv in kötü niyeti olsa sabah çıkayım demez sorun kv de değil, eşimin inadı ,
diceksiniz belki haklı ama bu da benim takıntım ,
etrafımdaki arkjadaşlarım böyle takıntılı bi adama nasıl katlanıyorsun der, baen alttan alırım bazen patlarım idare ediyorum ,
benimde normalde bu konu hariç takıntım yoktur varsa yeriğm yoksa peynir ekmek yer yine gülerim veya aylarca kıyafet alamasam aaa neden demem , ufak şeylerdne mutlu olurum peki ben onun herşeyine tamam derken o neden bu konuyu büyütüyor bence alıştı herşeyi alttan almama
neden büyütüyor söylim
evlenince anne gözüne şah görünüyor ve asla söz söyletmiyorlar bak ben 2007 de evlendim hala tek kelime edemem eşimin bırak annesine ailesine
yani çok biş değil ha bahsettiğim lafta eşimin yeğenine ay ne gıcık desem olay olur hemde öyle böyle değil bildiğin kavga ederiz buda benim eşimin takıntısı
belki de bilemiyorum ,
aman suç bende yada değil şu an sinirden kestiremiyorum ama evlilikten soğudum yemin ederim ,
yada oturmadımı acaba daha bişiler adam sabah uyanıyo alarmla benim adımı söylücene anne diyo ,kaçtır ufak tefek şeyler belki ama hepsi bir araya gelince dolduruyo insanı
Eşini sen tanıyorsun tabi. Yani her insanın çekilmez modları ya da huyları vardır. Evlilik hoş gördür ya kısmen de kendini değiştirmektir karşındakine göre. Annem der bana: dilin bir bize çıkar bir de fabrikadakilere kocandan korkuyorsun ona konuşamıyorsun. He deyip geçiyorum. Korktuğumdan değil onu tolere ettiğimden aslında. Ben de inada binsem aynı konuda işin içinden çıkamayız gibi. Eşin inatçı demek ki. Ama sovr diyeyim ki sana ilk yılın içindesin. Alışacaksınız birbirinize ve huylarınıza sonrasında inan bana azalıyor bunlar. Çok üstüne gitme bence olayın. Bir şeycik olmaz kadın da iyiymiş. Rahatlarsan kendine iyilik edeceksin.
belki de bilemiyorum ,
aman suç bende yada değil şu an sinirden kestiremiyorum ama evlilikten soğudum yemin ederim ,
yada oturmadımı acaba daha bişiler adam sabah uyanıyo alarmla benim adımı söylücene anne diyo ,kaçtır ufak tefek şeyler belki ama hepsi bir araya gelince dolduruyo insanı
buna kesinlikle katılıyorum benim eşimin anne hatta abla düşkünlüğünü görseydiniz çok şaşırırdınız şuanda hiç öyle değil
yeni evliyken 3 gün görmese ben ablamı özledim derdi illa gidecektik
hepsi aynı,
mesela dedim ya kendi hergün görüyo ben 3 gün önce gitmiş olsam daha yeni gördün ya diyo,
balayından döndük 4 gün görmedi ya paşa 4 gündür annemi görmüyorum görmem lazım dedi koşa koşa gitti beyimiz
üüff ufak tefek şeyler birikince böyle oluyo işte
geçecak canım inan geçecek aile kavramınun erkekte oturması biraz daha zaman alıyor bize göre
bak biz yeni evliyiz yemek yaptım evde hevesle hemde zor bir yemek ama iki en çok 4 kişilik yani
bu dediki bana annemlere gidelim orda yiyelim
ya oturdu evinde ye işte ne annesi ama yok illa gidicez ve gittik biz
orda yedik o gün bugündur evde yemek yapmam kolay kolay
zaten ilk iki yıl kv de yemek yedik biz
eşim kalabalık yemeye alışmıştı yalnızken istahı yoktu güya benimde işime geldiydi tabi işten dönünce bide yemek derdim olmuyordu ama hafta sonu yaparsam falanda yaptığı bu oluyordu işte götürelim annemgilde yiyelim
bakalım zamanla neler oluşcak alışcak illaki birimiz
sağolun kızlar sizinde başınızı ütüledim
Şu yeni evlilik, alışma süreci vs. ne zaman bitiyor arkadaş
Şu yeni evlilik, alışma süreci vs. ne zaman bitiyor arkadaş
benim kv teklif etti isterseniz öyle yapın çayınızı evinizde içersiniz ister burda dedi
ben reddetmiştim yorgun geliyorum direk duşa atıyorum kendimi her gün bi gün öncesinin yemeğini yapıyorum zorlanmıyorum diye
İnşaallah alışıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?