09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayyyy İnşallahhh

ama ben onu öyle demek için demedim hani ana oğul yaşayın gibilerinden demiştim

buna kesinlikle katılıyorum benim eşimin anne hatta abla düşkünlüğünü görseydiniz çok şaşırırdınız şuanda hiç öyle değil

yeni evliyken 3 gün görmese ben ablamı özledim derdi illa gidecektik

ama ben onu öyle demek için demedim hani ana oğul yaşayın gibilerinden demiştim

sen öyle demiş olabilirsin ama unutmaki senin ne dediğinden çok karşının ne algıladığı önemli sovrcim o sinirle ben olsam öyle algılardım yada öyle algılamış olabilir diyim

neden büyütüyor söylim
evlenince anne gözüne şah görünüyor ve asla söz söyletmiyorlar bak ben 2007 de evlendim hala tek kelime edemem eşimin bırak annesine ailesine
yani çok biş değil ha bahsettiğim lafta eşimin yeğenine ay ne gıcık desem olay olur hemde öyle böyle değil bildiğin kavga ederiz buda benim eşimin takıntısı

sen öyle demiş olabilirsin ama unutmaki senin ne dediğinden çok karşının ne algıladığı önemli sovrcim o sinirle ben olsam öyle algılardım yada öyle algılamış olabilir diyim

belki de bilemiyorum ,

aman suç bende yada değil şu an sinirden kestiremiyorum ama evlilikten soğudum yemin ederim ,

yada oturmadımı acaba daha bişiler adam sabah uyanıyo alarmla benim adımı söylücene anne diyo ,kaçtır ufak tefek şeyler belki ama hepsi bir araya gelince dolduruyo insanı

Eşini sen tanıyorsun tabi. Yani her insanın çekilmez modları ya da huyları vardır. Evlilik hoş gördür ya kısmen de kendini değiştirmektir karşındakine göre. Annem der bana: dilin bir bize çıkar bir de fabrikadakilere kocandan korkuyorsun ona konuşamıyorsun. He deyip geçiyorum. Korktuğumdan değil onu tolere ettiğimden aslında. Ben de inada binsem aynı konuda işin içinden çıkamayız gibi. Eşin inatçı demek ki. Ama sovr diyeyim ki sana ilk yılın içindesin. Alışacaksınız birbirinize ve huylarınıza sonrasında inan bana azalıyor bunlar. Çok üstüne gitme bence olayın. Bir şeycik olmaz kadın da iyiymiş. Rahatlarsan kendine iyilik edeceksin.

hepsi aynı,

mesela dedim ya kendi hergün görüyo ben 3 gün önce gitmiş olsam daha yeni gördün ya diyo,

balayından döndük 4 gün görmedi ya paşa 4 gündür annemi görmüyorum görmem lazım dedi koşa koşa gitti beyimiz

üüff ufak tefek şeyler birikince böyle oluyo işte

alışcaksınız zamanla canım tek derdiniz bu olsun allah başka dert vermesin aşılmayacak sorunlar değil bunlar

haklısın kadının da gelme gibi bi durumu yok eşim kolundan tutup illa gel demezse ki yapar ,

gelirse de o zaman düşünürüm artık şimdlik bu konunun üzeirni kapatayım

taktığın şeye bak hayatım boşver başka isimler söylemesinde annesi oluversin zamanla sanada alışır

Evet hatta biz kadınlar bile öyleyiz. Annesiz yapamayız ama zamanla annemizin evi sanki bizim çıktığımız ev değil gibi olur. Annemde kaldığım zamanlar evime gelip eşimi öpesim geliyor. Ve yatağa yattığımız zaman diyoruz: herkesin kendi evi.

bakalım zamanla neler oluşcak alışcak illaki birimiz

sağolun kızlar sizinde başınızı ütüledim

geçecak canım inan geçecek aile kavramınun erkekte oturması biraz daha zaman alıyor bize göre

bak biz yeni evliyiz yemek yaptım evde hevesle hemde zor bir yemek ama iki en çok 4 kişilik yani
bu dediki bana annemlere gidelim orda yiyelim
ya oturdu evinde ye işte ne annesi ama yok illa gidicez ve gittik biz
orda yedik o gün bugündur evde yemek yapmam kolay kolay

zaten ilk iki yıl kv de yemek yedik biz
eşim kalabalık yemeye alışmıştı yalnızken istahı yoktu güya benimde işime geldiydi tabi işten dönünce bide yemek derdim olmuyordu ama hafta sonu yaparsam falanda yaptığı bu oluyordu işte götürelim annemgilde yiyelim

Şu yeni evlilik, alışma süreci vs. ne zaman bitiyor arkadaş

benim kv teklif etti isterseniz öyle yapın çayınızı evinizde içersiniz ister burda dedi

ben reddetmiştim yorgun geliyorum direk duşa atıyorum kendimi her gün bi gün öncesinin yemeğini yapıyorum zorlanmıyorum diye

İnşaallah alışıcaz artık

Şu yeni evlilik, alışma süreci vs. ne zaman bitiyor arkadaş

Bence 1 yılda oturmuş oluyor çok şey. Çocuk olunca az sallanıyorsun çekirge yeni bir hayata adapte olabilmek adına bir de sallanıyorsun ki neler oluyor bize diye. Aslında kuruntuymuş. Çocukla gerçekten taçlanıyor sağlıklı evlilikler. Aşkın kalıcı sevgiye dönüşme süreci başlıyor sanırım.

bazen keşke bende öyle yapsaydım kabul etmeseydim diyorum ama tembelim ben biraz yahu şimdi gidip birde yemekle uğraşamam
3 yıldırda annemlerde yiyoruz zaten
oğlum orda annem pişiriyor zaten yalnız babamda yok
hem o yalnız kalmamış oluyor hemde biz nasipleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…