kim kimmmparkonu koruyalım hemennn
öpecekmi acaba
1 hafta,tamda bu olaylar esnasında banlanırsam feci bozulur psikoloğum.Kıyamam bu sefer nevaleler benden.
Kaç günden başlıyor cezan.
Bilmem:26:Aslında hakaret etmedim ama bağırarak konuştum.parkonum hayırdır ? Mune neden arkanda :44::44::44:
aha biri banlanmış pek mesuut oldum
parkonum arkama saklan :18:
Galiba fallenem.
1 hafta,tamda bu olaylar esnasında banlanırsam feci bozulur psikoloğum.
Bilmem:26:Aslında hakaret etmedim ama bağırarak konuştum.
Bu ban sebebimi bilmiyom
Kendini öne at kadişim.
''mune onun yerine beni al de''
he oldu evin tapusunu üstüme yaparsan neden olmasın
ben banlanmam sanırım kutumda büyük hissetmiyorum şu anda
Sana bişiy olmasın ablammm
Çapulcu yoldaşlar
Sonunda kapattırmışlar konuyu, violet falan konudan bilgi alıyordu meydanda ya, açılması lazım
direnişçilere terörist diyen biri
abla ele başımız sensin yap bişiler yazık ne ka korkmuştur masum kelebeğim şimdi
Galiba fallenem.
1 hafta,tamda bu olaylar esnasında banlanırsam feci bozulur psikoloğum.
Bilmem:26:Aslında hakaret etmedim ama bağırarak konuştum.
Bu ban sebebimi bilmiyom
Kendini öne at kadişim.
''mune onun yerine beni al de''
he oldu evin tapusunu üstüme yaparsan neden olmasın
ben banlanmam sanırım kutumda büyük hissetmiyorum şu anda
Bişey olmazzzz korkmayınnnnnben tatil yeri bakıyorum manyak relaxım
Bişey olmazzzz korkmayınnnnnben tatil yeri bakıyorum manyak relaxım
Konunuza damdan düşer gibi dalacağım, kusura bakmayın ama gerçekten diğer konunun kapatılmasına çok sinir oldum..
Uğraştılar ve başardılar
Ne zaman ,nereye gidiyon
benide götür
Evet ben hamur işine bayılırım diye defalarca söyledim burda da hamur işi tarifleri paylaştım durdum
Bu yüzden üstüme alındım ama sebepsiz değil
Benipek te seninle aynı görüşte dğeil diye onun bir cümlesini ele alıp şöyle diyenler var dedin
Yani direk söylemedin ona
Bende seninle aynı görüşte değilim diye o imanı üstüme alındım, yine direk söylemiyorda ortaya yazıyor iğneyle diye düşündüm haliyle
Bana değilse kusura bakma, ben bana sandığım için misilleme yaptım
Eski nickini bilmiyordum da geçen pasta paylaşmıştın ya o da hamurlu babında
dehşet bir otel buldum otel cocuk almıo :))))) ismini vereyimmi egenın en temiz oteliymiş.
ver bakimdehşet bir otel buldum otel cocuk almıo :))))) ismini vereyimmi egenın en temiz oteliymiş.
Yine mi mapusluk :26::26:
Zaten sinirim tepemdebelki iyi gelir
ben senin hayatını yada paylaştıklarını aklımda tutmuyorumki seni onlarla vurayım.. aynı görüşte olmayabiliriz ama bizim daha önceden konuşmuşluğumuz var; yani ortak noktada buluşabilir yada bu konuyu seninle hiç konuşmayabilirdik. laf cambazlıklarına gerek yoktu kanımca. yada orada olan konu orada kalabilirdi buraya yazılmayabilirdi..
benipek'in cevabı ile benim cevabım arasında dakikalar var ki ona söylenmiş değil tanımadığım hatta şu anda dahi nickini hatırlamadığım birine söyledim. ama benipeğe söyleseydim daha rahat alıntı yaparak söylerdim. daha önce konuşmuşluğumuz olduğundan beni az çok tanır, alınganlık yapmaz diye.
çok uzattım biliyorum ama son olarak benipeğe yazsam bile onunla aramızda konuşulmuş bişeyde yok orada oldu bitti. alınganlık yok, laf sokma yok, konuşuruz, güleriz, geyik yaparız. en azından ben yaparım. ama seninle olmadı maalesef.
nerdeymiş o otel hemen valizimi toplamaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?