09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Galiba fallenem.
Kıyamam bu sefer nevaleler benden.
Kaç günden başlıyor cezan.
1 hafta,tamda bu olaylar esnasında banlanırsam feci bozulur psikoloğum.
parkonum hayırdır ? Mune neden arkanda :44::44::44:
Bilmem:26:Aslında hakaret etmedim ama bağırarak konuştum.
Bu ban sebebimi bilmiyom
aha biri banlanmış pek mesuut oldum

parkonum arkama saklan :18:

Kendini öne at kadişim.
''mune onun yerine beni al de''

Bişey olmazzzz korkmayınnnnn ben tatil yeri bakıyorum manyak relaxım

Sana bişiy olmasın ablammm

bilemem yaa her şey olabilirr diyom ya nenem gibi selam yolladım onlara

Çapulcu yoldaşlar

Sonunda kapattırmışlar konuyu, violet falan konudan bilgi alıyordu meydanda ya, açılması lazım

Hoş geldinnnn yoldaşşş

direnişçilere terörist diyen biri

abla ele başımız sensin yap bişiler yazık ne ka korkmuştur masum kelebeğim şimdi

Gördüm onuda kim yazmıştı aklımda değil yaaaa

Ne yapabilirim kadişşşşş olmadı ben yatayuım mapıstaa hepinizin yerine kendimi feda adiyom bakkk

Beni alacak müdürümmmm kutum büyük diyorrrr ceza puanım da az nasılsaaa 2 gün yatar çıkarım

Konunuza damdan düşer gibi dalacağım, kusura bakmayın ama gerçekten diğer konunun kapatılmasına çok sinir oldum..

Uğraştılar ve başardılar

Konunuza damdan düşer gibi dalacağım, kusura bakmayın ama gerçekten diğer konunun kapatılmasına çok sinir oldum..

Uğraştılar ve başardılar

Sakin ol bacım bu muhabbetin sonu yokki...
en güzel cevabı sandıkda vermek lazım artık

hala olayı parti boyutlu sananlar var keşke imzamda ki manayı anlasalar ne demek istediğimizi de anlayacaklar..konu bundan kapandı zaten yazık oldu valla.

ben senin hayatını yada paylaştıklarını aklımda tutmuyorumki seni onlarla vurayım.. aynı görüşte olmayabiliriz ama bizim daha önceden konuşmuşluğumuz var; yani ortak noktada buluşabilir yada bu konuyu seninle hiç konuşmayabilirdik. laf cambazlıklarına gerek yoktu kanımca. yada orada olan konu orada kalabilirdi buraya yazılmayabilirdi..

benipek'in cevabı ile benim cevabım arasında dakikalar var ki ona söylenmiş değil tanımadığım hatta şu anda dahi nickini hatırlamadığım birine söyledim. ama benipeğe söyleseydim daha rahat alıntı yaparak söylerdim. daha önce konuşmuşluğumuz olduğundan beni az çok tanır, alınganlık yapmaz diye.

çok uzattım biliyorum ama son olarak benipeğe yazsam bile onunla aramızda konuşulmuş bişeyde yok orada oldu bitti. alınganlık yok, laf sokma yok, konuşuruz, güleriz, geyik yaparız. en azından ben yaparım. ama seninle olmadı maalesef.

Ben yeterince açıkladığımı düşünüyorum, kusura bakma da dedim
Sana kafi gelmiyor madem uzatmaya devam etmek istersen buyur devam et Piyonist

neyse kadiş kaçar,parkon banlanma sakın beni kör kuyularda merdivensiz bırakma

hepinizi çok çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…