09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızılmayacak gibi değil canım.bu insanların yaşlılıgı nasıl olacak acaba
56 yaşında aslında ama gençkız gibidir.minyon bi tip zaten.bilmiyorum seboş valla..kendi de hasta falan olunca haber vermez ,başlarının çaresine bakarlar..onlardaki durum aman hiçbişey dışarı çıkmasın hastalık bile olsa kendi içimizde çözeriz
ama tabii ben insanım ya ,elimden geldiğince gider bakarım.kaç kere işten çıkıp ilacını alıp götürdüm.kaldım yanında..ama salağım galiba ben..

Kıyamam tavşancığa çok geçmiş olsun Q
Ohooo kıyas yapmak bile yersiz bence
Ben anladım, her aile bambaşka bir coğrafya ve her anne benim annem kadar fedakar olmayabiliyormuş.
sağol çeko..
yok canım ne varsa bizim annelerde var..ama ben biliyorum ki kendi kızı da olsa aynı şekilde davranırdı,yani evlat ayrımından değil..huyu böyle ya,anlayamıyorum ben..bize ters işte..annem yağmur çamur demeden üşenmez kalkar gelir oğlumu yarım saat görmeye,üstelik annem 66 yaşında..

Ben sen miyim sürekli kıyafet alayım bi de abiye alıyo

Şok şaşıracaksınız Şok Şaşırmak; şaşırarak şoka girmek demektir ahahahahahha

sarıya mı boyıcaksın saçlarını??

Çok geçmiş olsun kıyamam ona alabildinmi randevuyu

Sevmeye gelince babanne,hasta olunca yabancı
ş

götürdüm abla az önce geldim işe.bronşit dedi doktor.ciğer filmi de çekti çok şükür zatüre değilmiş.2 gün sonra tekrar kontrol dedi.bu doktorum pek ilaç vermez de..:) sadece asist verdi balgam söksün diye..
aynen ablacım severken "canısının en içi",ama hiç sıkıya gelemez ..hasta başında dursun falan yok yanii.
sağol gofretcim,hahahha nöriye kantar ha çok güldüm
görsen gençkız gibi,marka giyer gezer tozar,ama evişini de aksatmaz falan...
nöriyenin bi çıt üstü diyelim

4 hafta yaa oyyyyyy
ben yusuflamaya başladım bile benimkide 38 cm 1230 gram şeker olduğu için bebek iri olmasın diye sürekli diyet yapmak zorundayım

maşallah nick,bi acelecilik yaptı ama zamanını beklicek heralde senin kuzu.:)
normal doğum mu yapıcaksın ?
iyi çok şükür,benim davşan hastaydı,bronşit olmuş,4-5 gündür sersem gibiyim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…