- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
maşallah nick,bi acelecilik yaptı ama zamanını beklicek heralde senin kuzu.:)
normal doğum mu yapıcaksın ?
iyi çok şükür,benim davşan hastaydı,bronşit olmuş,4-5 gündür sersem gibiyim valla..
amanMaşallah güççük nicke
hiç yusuflamıyorum :) yeterki vaktini beklesin sıpa. tek derdim o. senin şeker inşlh doğum sonrasında silinir ya :26:4 hafta yaa oyyyyyy
ben yusuflamaya başladım bile benimkide 38 cm 1230 gram şeker olduğu için bebek iri olmasın diye sürekli diyet yapmak zorundayım
maşallah nick,bi acelecilik yaptı ama zamanını beklicek heralde senin kuzu.:)
normal doğum mu yapıcaksın ?
iyi çok şükür,benim davşan hastaydı,bronşit olmuş,4-5 gündür sersem gibiyim valla..
bu arada ous anasını aramış heralde neden arayıp sormuyosun,gelip bakmıyosun diye..o da haberim yoktu demiş hasta olduğundan..
olmasa da ,okulu yok bu çocuğun napıyo demez mi?
neyse uğramış az önce,bakıcımız da lafı yapıştırmış.sana küsüz sen bizi aramıyosun hiç diye..oğlum da hissetmiş demek ki,bakıcısının kucağından inmemiş hiç.sen git demiş ona..:) öğütlesen olmaz yani..
bi de kv demiş ki,ayyy bu çocuk bişey yemiyo ,annesi gelsin bari başına demiş.sanki ben keyfimden işyerimde duruyorum ya..bakıcımız da ,benden yemiyosa annesinden de yemiyo,napsın kadın demiş.
ayyy o didi bu didi gibi anlattım ama anlayın beni dolmuşum çok..
bu arada ous anasını aramış heralde neden arayıp sormuyosun,gelip bakmıyosun diye..o da haberim yoktu demiş hasta olduğundan..
neyse uğramış az önce,bakıcımız da lafı yapıştırmış.sana küsüz sen bizi aramıyosun hiç diye..oğlum da hissetmiş demek ki,bakıcısının kucağından inmemiş hiç.sen git demiş ona..:) öğütlesen olmaz yani..
bi de kv demiş ki,ayyy bu çocuk bişey yemiyo ,annesi gelsin bari başına demiş.sanki ben keyfimden işyerimde duruyorum ya..bakıcımız da ,benden yemiyosa annesinden de yemiyo,napsın kadın demiş.
heyy kızlar napıyonuz
Ne olsun vakit öldürüyoruzseni sormalı ?
iyim canım bendeişten geldim dinlenmeye çalışıyorum
onlar çok bilir zaten, kimse akıl edemez çocuğa annesinin bakması gerektiğini... laf olsun işte bişey yaptım sanıyolar. kv deyince sinir oluyorum zaten.
sağol nemişcim.ateş öksürük burun akıntısı devam ediyor.bi şurup verdi doktor.geçmiş olsun qui iyiir inşallah şimdi
amandeymesin :)
hiç yusuflamıyorum :) yeterki vaktini beklesin sıpa. tek derdim o. senin şeker inşlh doğum sonrasında silinir ya :26:
doktor bu saatten sonra sancılansan da durdurmayız dedi, gelişimi iyiymiş çok şükür. o yüzden çok rahatım ferahladım resmen. doğum şeklim daha belirsiz, 37 bi olsun bakalım ne diyecek. kıyamam davşanınaAllah şifa versin şimdi nasıl peki? ben de küçükken bronşit olmuştum babam geçirmişti alternatif tıpla :)
seninkide sana gelmiş galiba geçtiğimiz haftalarda ben mi yanlış hatırlıyorum
Nasıl alıştın mı işine
Tosbağan nasıl
geldi yüzsüz. canım çıktı o gün sonra da hastanelik oldum işte sancım yükseldi. onlarla bi hesabım var gelin neymiş göstercem bakalım önce ousun ifadesini alayım da.seninkide sana gelmiş galiba geçtiğimiz haftalarda ben mi yanlış hatırlıyorum
sağol nemişcim.ateş öksürük burun akıntısı devam ediyor.bi şurup verdi doktor.
bal turp,zencefil,bilimum bitki çayları denedim fayda etmiyor nick.dudakları kanamış gece,burnu tıkalı ağızdan nefes alıyo,kurumuş öylece..karanlıkta fark etmemişim de..
bu doktorumuz çok iyi ama çok sıra beklemek gerekiyor,bi de hiç ilaç vermeyi sevmez..geçen sefer de öksürük olunca diğer doktora gitmiştik. boğaz iltihabı dedi.bu doktor da diyo ki,öksürük ya zatüreden ya da soğuk algınlğıından olur dedi.sanırım geçen sefer tam iyileşmedi o yüzden..
nemiş nick,annelik ne demek diye sorsalar tek cümle ile; vicdan azabı derim biliyo musunuz:)
üstelik balkonumdan evi görünür yani o kadar yakın:)bırak aramayı,2 dk yürüyüp gelip bakar yani..aramazsan iyisini de kötüsünü de bilmezsin tabi kadına bak yaa bilmiyodum demek mazeret mi
ablamız çok tatlıdır,aynı zamanda dobradır da..dedikodusu yoktur,pat diye söyler..özrü kabahatinden beter olmuş kv nin
paşaya bak tavır almış, ama geçerli sebebi var çocuğun :)
bakıcı ablayı tuttum
geldi yüzsüz. canım çıktı o gün sonra da hastanelik oldum işte sancım yükseldi. onlarla bi hesabım var gelin neymiş göstercem bakalım önce ousun ifadesini alayım da.
kıyamamgeçiyor da zor geçiyor malesef. babam beze ballı naneli bişeyler sürer benim bağrıma basardı hep. niye vicdan azabı duyuyorsun?
geldi yüzsüz. canım çıktı o gün sonra da hastanelik oldum işte sancım yükseldi. onlarla bi hesabım var gelin neymiş göstercem bakalım önce ousun ifadesini alayım da.
kıyamamgeçiyor da zor geçiyor malesef. babam beze ballı naneli bişeyler sürer benim bağrıma basardı hep. niye vicdan azabı duyuyorsun?
niye gelmiş aklınca sana yardıma falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?