- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
niye gelmiş aklınca sana yardıma falan mı
ousun niye ifadesini alıyosun onu anlamadım:26:sende hata kızım,hamilesin yeni taşınmışsın,bi de pervane oldun kv nin etrafında..onlar yüğzsüzse sen daha beter olacaksın..
göğsüne karabiber zeytinyağı sürüyorum,onun gibi bişey mi acaba?
genel olarak vicdan azabı nicko..için acıyo işte..mesela yemek yemiyo ya,ben sandviç yedim,resmen mideme oturdu.ben işteyim o evde yatıyo ya içim acıyo..ya da ne bileyim greçen sefer keşke bu doktora getirseydik,diğeri yanlış teşhis ve ilaç verdi muhtemelen o yüzden tekrarladı...
örnekleri çok yani:)
ousun niye ifadesini alıyosun onu anlamadım:26:sende hata kızım,hamilesin yeni taşınmışsın,bi de pervane oldun kv nin etrafında..onlar yüğzsüzse sen daha beter olacaksın..
göğsüne karabiber zeytinyağı sürüyorum,onun gibi bişey mi acaba?
genel olarak vicdan azabı nicko..için acıyo işte..mesela yemek yemiyo ya,ben sandviç yedim,resmen mideme oturdu.ben işteyim o evde yatıyo ya içim acıyo..ya da ne bileyim greçen sefer keşke bu doktora getirseydik,diğeri yanlış teşhis ve ilaç verdi muhtemelen o yüzden tekrarladı...
örnekleri çok yani:)
quarta ,geçmiş olsun bizde de soğuk algınlığına ,öksürüğe geçsin diye gazeteye bal ile zencefil karışımı sürülüp bağrına basılır..istersen bir araştır çok iyi geliyor öksürüğün bir numaralı ilacı zencefil zaten..
üstelik balkonumdan evi görünür yani o kadar yakın:)bırak aramayı,2 dk yürüyüp gelip bakar yani..
sen nasıl oldun diyet nasıl gidiyor ?
ablamız çok tatlıdır,aynı zamanda dobradır da..dedikodusu yoktur,pat diye söyler..
geçenlerde,kusura bakma kv den ama dedi,annen ne kadar görmüş geçirmişse o da o kadar görmemiş dedi,para var ama olmamış diyo
Yeni eve taşındılar ya görmeye geldi herhalde
Nick te gaza gelip evi tam takım yerleştirmiş bi de hizmet etmiş
Sonra hastane yolları taştan
ya bu pislikler bize hiç yardım etmedi ya, ne var ne yoksa serdim işte görsün de utansın diye. yoksa evle falan uğraşmazdım. evet aynen onun gibi alternatif şeyler yapardı babam da bana.
ous işini albümde anlatayım.
teşekkür ederim sağolun. zencefili balla macun gibi yapıp ya da bitki çayı olarak veriyodum..bunu duymamıştım.
gazeteyi anlamadım ama.üstüne kapatmak için mi kullanıcaz?deneyeyim akşam..
evi ayırdığımızdan beri hiç gelmediler ya, evimizi görmeye gelmişler işte. bana ne yardımı olacak, yiyip içip gittiler. ayakta zor duruyordum gel otur bile diyen olmadı. 3 gün hastanede yattım arayıp geçmiş olsun bile demediler.
gofretcim o senin bakışının anlayışının asaleti canım benim,biz hep kendimizi orta direk ama kendimizi geliştirmeye çalışan insnalar gördük ,ama ne zaman başka insanlara karıştık,görmediğimiz duymadığımız şeylerle karşılaştık..daha önce bir konuda anlatmıştın ya q orada iyice anladım
ailenin ne kadar asil görgülü olduğunu
kv den de nöriye kantarı hatırlatıyor işte :))
parayla eğitimle insan insan olamıyor, bazı eksik yanlarına merhem oluyor sadece bu kavramlar.
evet üstüne kapatmak için yani hava almasın diye ,,biz geçenlerde arkadaşa da yaptık iyi geldi .umarım şifa olur sizin için de..
Uyuyamıyorummmmm
Günaydın asmu, daha iyiyim çok şükür.
Bacaklarım ve sırtım çok ağrıyodu gece. Bide oğluşum tekmeledi durdu kaburgamı :) işi bıraktım evdeyim yatarım artık bugün napayım. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?