09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

niye gelmiş aklınca sana yardıma falan mı

evi ayırdığımızdan beri hiç gelmediler ya, evimizi görmeye gelmişler işte. bana ne yardımı olacak, yiyip içip gittiler. ayakta zor duruyordum gel otur bile diyen olmadı. 3 gün hastanede yattım arayıp geçmiş olsun bile demediler.

quarta ,geçmiş olsun bizde de soğuk algınlığına ,öksürüğe geçsin diye gazeteye bal ile zencefil karışımı sürülüp bağrına basılır..istersen bir araştır çok iyi geliyor öksürüğün bir numaralı ilacı zencefil zaten..

ya bu pislikler bize hiç yardım etmedi ya, ne var ne yoksa serdim işte görsün de utansın diye. yoksa evle falan uğraşmazdım. evet aynen onun gibi alternatif şeyler yapardı babam da bana.
ous işini albümde anlatayım.

teşekkür ederim sağolun. zencefili balla macun gibi yapıp ya da bitki çayı olarak veriyodum..bunu duymamıştım.
gazeteyi anlamadım ama.üstüne kapatmak için mi kullanıcaz?deneyeyim akşam..

daha önce bir konuda anlatmıştın ya q orada iyice anladım
ailenin ne kadar asil görgülü olduğunu
kv den de nöriye kantarı hatırlatıyor işte :))

parayla eğitimle insan insan olamıyor, bazı eksik yanlarına merhem oluyor sadece bu kavramlar.

nick hayırdır canım kv ne dedide böyle sinirlendim ?

Aman kendine dikkat et,bebişini üzme annesi.

Qui oğluna geçmiş olsun yerim onu ben

anlıyorum ben seni ama tatlım,sen ne yaparsan yap onlar ne anlar ne de utanır yaptıklarından..sen kendine edersin ancak..ki öyle oldu..bak hastanede yalnız yattın o kadar zaman arayıp sormamışlar bile.
zaten o kadar düşünecek insan,geçmişte yapmazdı öyle şeyler.
anlat bakalım hadi hayırlısı..

teşekkür ederim sağolun. zencefili balla macun gibi yapıp ya da bitki çayı olarak veriyodum..bunu duymamıştım.
gazeteyi anlamadım ama.üstüne kapatmak için mi kullanıcaz?deneyeyim akşam..

evet üstüne kapatmak için yani hava almasın diye ,,biz geçenlerde arkadaşa da yaptık iyi geldi .umarım şifa olur sizin için de..

Ah nick ah
Olmadık hayaller kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin
Vicdandan uzak insanlar onca şeyi görmezden gelirken sana geçmiş olsun mu diyecekler
Peh

gofretcim o senin bakışının anlayışının asaleti canım benim,biz hep kendimizi orta direk ama kendimizi geliştirmeye çalışan insnalar gördük ,ama ne zaman başka insanlara karıştık,görmediğimiz duymadığımız şeylerle karşılaştık..

Keles abla, ben iyiyim sahsen sen napıyorsun ?

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız..
uzak kaldım buralardan anca kendime geldim...
anlatın bakalım ne var ne yok

Uyuyamıyorummmmm

nikkk ağrınmı var yoksa strestenmi. nasılsın. en son seni hastanede serum yerken bırakmıştım. şimdi nasılsın

Günaydın asmu, daha iyiyim çok şükür.

Bacaklarım ve sırtım çok ağrıyodu gece. Bide oğluşum tekmeledi durdu kaburgamı :) işi bıraktım evdeyim yatarım artık bugün napayım. Sen nasılsın

iyim çok şükür. kötü günler geçrdim ama iyim hamdolsun..

sanada çok geçmiş olsun... oğlusunda nereyi tekmeleyeceğini de biliyor benim duam aklında dımı. umudum nikk
işi bırakmakla iyi yapmışsın. az kalmış zaten doğumuna

Günaydın kızlar.

Nick bugün nasılsın ?

qui senin ogluş iyileşti mi ?

Elmişşşş sen n'apan yavru ceylan .))

asmu sana da gunaydın canım..

Keleeeş ablaaaaa gunaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…