09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Off elmiş off . dikkat et canım. Atılmasan bile Allah korusun uğraş dur. Mimlenirsin canım. Çok dikkatli ol.

Eğer yapabilirsem sağdan sağdan evime gideyim diyorum Dün parmağımı ezmişlerdi o da kanamaya basladı zaten.

Kızlar zaman geçmiyor bugün yaaa.. bitse de gitsek artıkk.. çatladım.. banlı olsam anca bu kadar çatlarım.

bunlar nasıl laflar canım ya benim gibi bir hanfendiyee
içses: wuuhuuuuu mikemmel taktikk. ama anlamayan anlamaz boşuna ağzımızıda sinirlerimizde bozmaya gerek yok

bunlar nasıl laflar canım ya benim gibi bir hanfendiyee
içses: wuuhuuuuu mikemmel taktikk. ama anlamayan anlamaz boşuna ağzımızıda sinirlerimizde bozmaya gerek yok

Ben de çok hanfendiyimdir bilenler bilir bebeYim, ama yumoş yumoş banlanınca keşke çizgimden kayaydım diyorum

Hadi konuyu değiştireyim, hani benim next vardı ya :) Nişanlanmış, şimdi cikolatasını getirdi.

O hatayı ben de yapıyorum diyo bi de

Hadi konuyu değiştireyim, hani benim next vardı ya :) Nişanlanmış, şimdi cikolatasını getirdi.

hangi ara bulmuş yaaa. milletmi çok hızlı bizmi çok yavaşız anlamadım. ayakta uyuyor gibi hissettim şu anda kendimi

Öfff iyi ki de next olmamış.
Aşk adamı değilmiş.

Ben de next arama çalışmalarındayım, en azından sokakta yürürken artık etrafıma bakarak yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…