cok özledim ben sizicok da sıkıldım, catladım patladımmmm
İşkencemiParkon, mapıslarda işkence varmış
Kızlar okudum muhabbeti, ülke kaynıyor zaten, bir de biz aramızda kaynamayalım nolur.
Çözün olayınızı kapatın, kaç kişiyiz şurada.
Kuğulupark karıştı, polis uluorta gaz bombası atıyor. Off zor duruyorum burda, cocuklar var, park var.
elm senin banladığının 2 . günü gamyoncu diye bü üye gördüm bu konunun altında konuyu okuyo hatta sen sandım girdim baktım meğersem pek de yeni olayan bi üyeymiş hani o gün üyelik açtığını görsem sen diye geyiğe başlıcaktım , ne diyo bu manyak derdi kız artık
zaten usulca duran insanlara resmen saldırıyorlar , adamlar hiçbiyere saldırmadan oturuyorlar bi anda nerden geldiğini bilemeden su ve gaz saldırısına uğruyorlar , bi tek ksk tarafında olay yok bildiğim kadarıyla alsancak-basmane çok kötü hele o tazyikli sudan denize düşenler
Uzaktan bakıp yazamamak çok kötü demi? Sanki internette bir bura var. Ban yiyince tüm sosyal medya+internet hayatın bitiyor sanki..
İşkencemi
Ben onlara çenemle işkence ederim
Of ya,bugün çıkma bari biraz dinlen elmy.
Asıl korkulması gereken, eli silahlı, jiletli ne olduğu belirsiz kişiler ara sokaklarda kıstırıp avlıyormuş milleti.
Direnişten nemelanmak isteyenler cidden tehlikeli bir hal aldı şuan.
Dün gece arkadaşım, yüzme bilmeyen varsa boğulmuştur bile dedi.
Kaç kişiyi denize atmışlar
ahahahah manyakgamyoncu06 alırdım ben alsam naber yavru derdim
İşkencemi
Ben onlara çenemle işkence ederim
Of ya,bugün çıkma bari biraz dinlen elmy.
1 hafta ben yattım sıra sende85 doğum yılım 06 plaka
Kaça kadar eylemdesin elmiş?
GERÇEKTEN Mİ
İHTİLAL OLUCAK SONUNDA DEDEM DEDİ
ama benim önce uyarı almam gerekmezmi. normalde uslu bir kızım ben
hem ceza da alırsam 1 gün olur sanırım ceza puanım 0 çünküü
ama ben kimseyi rencide edecek yorumlar yaptığımı düşünmüyorum. çok yumuşağım ben
Cumartesi pazar sabah 9 dan akşam 9 a kadar ordaydım. Bugün de zor tutuyorum ama eğer gözaltına vs alınırsam memuriyetten atılırım diye korkuyorum. Bugün daha da kötü olacak, odtülüler karıştırmış zaten ortalığı
maalesef canım.
Bir arkadaşım ağır yaralı hatta şuan.
Bilmiyıorum ama insanları öldürmek için giriyorlar, askerin müdahale etmesi lazım artık.
Maalesef canım.
Bir arkadaşım ağır yaralı hatta şuan.
Bilmiyıorum ama insanları öldürmek için giriyorlar, askerin müdahale etmesi lazım artık.
ama benim önce uyarı almam gerekmezmi. normalde uslu bir kızım ben
hem ceza da alırsam 1 gün olur sanırım ceza puanım 0 çünküü
ama ben kimseyi rencide edecek yorumlar yaptığımı düşünmüyorum. çok yumuşağım ben
eneem anarşikim gelmiş...naper ..özledik be yaaa
Cumartesi pazar sabah 9 dan akşam 9 a kadar ordaydım. Bugün de zor tutuyorum ama eğer gözaltına vs alınırsam memuriyetten atılırım diye korkuyorum. Bugün daha da kötü olacak, odtülüler karıştırmış zaten ortalığı
Piyo bidaha banlanacağından emin olduğun durumlarda ver veriştir.
Yumuşacık olup mapıs yattığında çok koyuyo adama, 1 gün bile olsa
Bu arada ben daha kaç aylık üyeyim pointim 40 yav:44:
Kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?