09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Parkon, mapıslarda işkence varmış

Kızlar okudum muhabbeti, ülke kaynıyor zaten, bir de biz aramızda kaynamayalım nolur.
Çözün olayınızı kapatın, kaç kişiyiz şurada.

Kuğulupark karıştı, polis uluorta gaz bombası atıyor. Off zor duruyorum burda, cocuklar var, park var.

Kuğulupark karıştı, polis uluorta gaz bombası atıyor. Off zor duruyorum burda, cocuklar var, park var.

İzmirde gündüz olay olmuyordu, izmir de karışık şuan.
Kızılayda lise öğrencilerine saldırmış bu sefer polis.

Elmi yazını büyüt azcık, çok küçük gözüm seçmiyo.

Ankarada liselilerde disardaymis bugun
Allah muhafaza cocuk onlar daha.
Bu is bir sukunete, uzlasiya donsede milletce bir ohh desek ama nerede.
Cemil hala ayni seyleri anlatiyordu az evvel.

Elmişim benim canım mapus hayatından sonra ilk konun eylem mi oldu senin canım. Çok özledim seni gitme bir daha bir yere.

1 hafta ben yattım sıra sende 85 doğum yılım 06 plaka

hemen büyütüyorum yewrum.

17 kızılay, insem mi ki? ne yapsam bilemedim, tomalar girmeyecekmiş, joplar calısacak zaar

Naber kızlar? Eylem bitti sıra muhabbette mi?

Hepsi bir arada

zaten usulca duran insanlara resmen saldırıyorlar , adamlar hiçbiyere saldırmadan oturuyorlar bi anda nerden geldiğini bilemeden su ve gaz saldırısına uğruyorlar , bi tek ksk tarafında olay yok bildiğim kadarıyla alsancak-basmane çok kötü hele o tazyikli sudan denize düşenler

Ankarada liselilerde disardaymis bugun
Allah muhafaza cocuk onlar daha.
Bu is bir sukunete, uzlasiya donsede milletce bir ohh desek ama nerede.
Cemil hala ayni seyleri anlatiyordu az evvel.

cemilin ntvdeki konuşmasını dinledim kadarda kötü değildi
yumuşayacaklar yumuşamak zorundalar

elm senin banladığının 2 . günü gamyoncu diye bü üye gördüm bu konunun altında konuyu okuyo hatta sen sandım girdim baktım meğersem pek de yeni olayan bi üyeymiş hani o gün üyelik açtığını görsem sen diye geyiğe başlıcaktım , ne diyo bu manyak derdi kız artık

Kızlar hem pazartesi hem eylem hem asabi haberler. Valla çok doydum. Çıkmak istiyorum artık.

Çok mu büyük oldu böyle de capslock kullanan melih gökçek gibi hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…